Wpisy 875 845 – 875 944
5 kwietnia 2012 11:31 → 5 kwietnia 2012 12:32, 100 wpisów
Lila.....
toż o jakich tu nam kolega R ...co??
Przecież nie te świecidełka
toż o jakich tu nam kolega R ...co??
Przecież nie te świecidełka
np 9/10 i "o #cenzura# nie wysłałem" albo "żartowałem, ale jeszcze sam nie wiem - czy to było stawka x , czy z plusem"
o przepraszam bardzo
nie jestem taż ak monotematyczny mogę jeszcze ...
ale trochę za wcześnie
nie jestem taż ak monotematyczny mogę jeszcze ...
ale trochę za wcześnie
Lila..... mężczyźni mówisz
Ale wiesz....toć TO strona o numerkach......
to..... no to ja mówię 1-80 na 14.00
Ale wiesz....toć TO strona o numerkach......
to..... no to ja mówię 1-80 na 14.00
0,50 to przy podstawowej.
Ja b.rzadko z takiej korzystam więc i "pozorny" wyższy.
Ja b.rzadko z takiej korzystam więc i "pozorny" wyższy.
pięknaj
i pierwsze problemy -
każdy z taka samą szansą ?
polecasz na ile skreśleń ?
z + ? czy stawka ?
I jeszcze - całkiem poważnie -
- Marriusz - juz nie pisze prawda ? znik w czeluściach netu ?
A jedno Jego zdanie gdzieś mi dźwięczy...
i pierwsze problemy -
każdy z taka samą szansą ?
polecasz na ile skreśleń ?
z + ? czy stawka ?
I jeszcze - całkiem poważnie -
- Marriusz - juz nie pisze prawda ? znik w czeluściach netu ?
A jedno Jego zdanie gdzieś mi dźwięczy...
No i masz.......
chyba trzeba zwiewać.....bo zaraz dorobią ...WSZYSTKo......
chyba trzeba zwiewać.....bo zaraz dorobią ...WSZYSTKo......
Witam wszystkich, których jeszcze nie pozdrowiłam w dniu dzisiejszym
Lila
No to mi zabiłaś klina, bo mi się wydawało, że 11 i 18 powinny się pijawić. Trudno i darmo w następnym losowaniu muszą być moje
Lila
No to mi zabiłaś klina, bo mi się wydawało, że 11 i 18 powinny się pijawić. Trudno i darmo w następnym losowaniu muszą być moje
Ale za to 20,27,34 jak najbardziej mi pasują a jakby tak jeszcze 76,30,42,47 to będę szczęśliwą kobietą
Jednak rzeczywiście masz rację ostatnio w czasie losowań zdarzały się nie takie cuda
Jednak rzeczywiście masz rację ostatnio w czasie losowań zdarzały się nie takie cuda
Lila
To do mnie, bo mi się babol językowy zdażył i wychodziło, że pozdrawiam tylko ludzi z Dolnego Śląska no a monet wiadomo, że też z zachodniej Polski tylko bardziej na północ
To do mnie, bo mi się babol językowy zdażył i wychodziło, że pozdrawiam tylko ludzi z Dolnego Śląska no a monet wiadomo, że też z zachodniej Polski tylko bardziej na północ
kathy całowac rączki i padać do nóżek pięknych Dam to zaiste zaszczyt
panoramix..mi się zawsze wszystko chce ale wróciłam do domu rano o 7 spałam 4 godzinki i mi leń na plecy wskoczył
Lila
Kopniak może stać przyczyną trwałej psychicznej niezdolności do prac przedświątecznych wskutek bolesnych uszkodzeń ciała wymagających wstrzymania się od pracy na okres krótszy niż siedem dni, choć z drugiej strony do ofiary kto będzie miał śmiałość mieć pretensję o nieumyte okna
Kopniak może stać przyczyną trwałej psychicznej niezdolności do prac przedświątecznych wskutek bolesnych uszkodzeń ciała wymagających wstrzymania się od pracy na okres krótszy niż siedem dni, choć z drugiej strony do ofiary kto będzie miał śmiałość mieć pretensję o nieumyte okna
Teraz dopiero weszłam.
Chciałam tylko powiedzieć _ nie ja zaczęłam ten nieprzyjemny temat.
Chciałam tylko powiedzieć _ nie ja zaczęłam ten nieprzyjemny temat.
medea..na sam widok kurdupla kopiącego lile z taboreta juz bys lezała na podłodze z obitym tyłkiem
co za kurdupel lile chce kopać?
nie pozwalam.
własnym ciałem zasłonie...
kathy potrenowć trzeba,wyskok z kopniakiem i mamy nowa dyscyplinę na olimpiadzie
Kathy
Panoramix
Panoramix
zresztą pewnie byłoby to ostatnie podniesienie nogi przez kurdupla.
kathy
Ja ze swoim 1,60 w ośmiocentymetrowych szpilkach znam ten ból oj znam. Stołki barowe to diabelski wynalazek
Ja ze swoim 1,60 w ośmiocentymetrowych szpilkach znam ten ból oj znam. Stołki barowe to diabelski wynalazek
emerytko...ja już jak zwykle nie pamiętam czy było czy nie byłojak nie było to
medea..ja jak siedzę na hockerze w pubie to nogę mam spokojnie na podłodze więc w razie czego nie spadnę z niego
panoramix
To jako kurdupel proponuję jeszcze wprowadzić w ramach akrobatyki sportowej odmianę freestyle polegający na wspinaniu się na stołek barowy na czas lub wspinaniu synchronicznym. To drugie w rytm muzyczki
To jako kurdupel proponuję jeszcze wprowadzić w ramach akrobatyki sportowej odmianę freestyle polegający na wspinaniu się na stołek barowy na czas lub wspinaniu synchronicznym. To drugie w rytm muzyczki
torsan...chyba o szczudłach Boszeee jak się w tym chodzi i gdzie tego uczą?
lila... i przez takie jak Ty , my kudruple zmuszone jestesmy w takich szpilach
kathyy.....ja bym sobie nogi połamała.Ja muszę wszędzie szybko,podbiec,w pracy pomóc na budowę więc pewnie bym miała nogi potrzaskane kilka razy do roku
medea.. jeżeli poprawi Wam to humor to mogę nauczyć się w nich chodzić
kathy...a w samochodzie dajesz radę w tych 12cm?ja bym pewnie je zdjęła i boso jechała
electric
panoramix
A propos mapek to o te dwie cyferki ja bardzo
lila
Ja kiedyś pracowałam z taką artystką co to na 12 wybrała się na wycieczkę całodniową do Pragi i do dziś się zastanawiam jak przy takim tempie nie zabiła się na tamtejszych kocich łbach
panoramix
A propos mapek to o te dwie cyferki ja bardzo
lila
Ja kiedyś pracowałam z taką artystką co to na 12 wybrała się na wycieczkę całodniową do Pragi i do dziś się zastanawiam jak przy takim tempie nie zabiła się na tamtejszych kocich łbach
lilaaaaaaaaa..w samochodzie są inne na zmiane.....ale jak wychodze to jak w filamch...
panoramix
Nie ma sprawy nagraj filmik instruktażowy i wrzuć link na chata. Przyda się coś pozytywnie zakręconego na poprawę humoru w takie dni jak dzisiaj
Nie ma sprawy nagraj filmik instruktażowy i wrzuć link na chata. Przyda się coś pozytywnie zakręconego na poprawę humoru w takie dni jak dzisiaj