Wpisy 87 440 – 87 548
8 stycznia 2010 20:02 → 8 stycznia 2010 22:45, 100 wpisów
SirMavins >>> naprodukowałam się już tyle w tym temacie,że mi się po prostu nie chce,a po za tym nie mam zamiaru swoimi sugestiami prowokować osoby,które mają inne poglądy na temat TS i tak każdy mój ruch,wpis jest ściśle kontrolowany - nawet nie wiesz jak bardzo.
pozd
pozd
Powstały nawet specjalne wydziały do kontrolowania wpisów "madzi77" - w firmach takich jak GRU , KGB , CIA , MI-5 , Mossad i FBI...
Właśnie o tym pisałam kilka wpisów wcześniej KOCIO widzisz nie kłamałam!
pozd
pozd
Kapuściana77 nie możesz już pisać pod nickiem "skim" to zaczynasz wypisywać idiotyzmy pod własnym nickiem. Nicki inne ,ale poziom tak samo denny.
Tak sobie pomyślałam,że tutaj są :
http://www.youtube.com/watch?v=6CIdGRjtK6M
http://www.youtube.com/watch?v=6CIdGRjtK6M
Jestem,a karetka żeby cie odwiezć do szpitala bez klamek czeka.Pozdrawiam.
Chce bardzo serdecznie przeprosić za to że nieświadomy potęgi twego umysłu gracz nazwał mnie ekspertem.Jedynym ekspertem w sprawach gier liczbowych,bukmacherki i wszystkich innych dziedzin życia jest nasz wszystko wiedzący samozwańczy "profesor" strażnik czatowy.Tylko do niego można kierować wszelkie pytania,gdyż jego odpowiedzi są jedynymi słusznymi i nie podlegającymi żadnej dyskusji.Wszyscy ci którzy nie zastosują sie do tego polecenia będzie czekać kara którą sam samozwańczy "profesor"i strażnik czatowy,wymierzy każdemu który odważy sie sięgać po informacje na tej stronie z innego źródła.Zarządzenie wchodzi w życie w dzień ogłoszenia.
......u mnie w PSYCHOLKOWIE jeszcze pare łóżek się znajdzie ale nie wiem czy lekarz będzie chciał co niektórych leczyć gdzyż jego ostatnia diagnoza brzmiała jednoznacznie ,,hiperakuzis postępujący wprost proporcjonalny do wpisów,,z tego wniosek musicie leczyc sie sami ,albo zakład zamknięty bez żadnychśrodków medialnych
,,,,,,,,,,,,,,,,,,POZDROWIONKA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,POZDROWIONKA,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
MIKX ciebie chyba cale życie karmili kapustą,bo nic mądrego nie napiszesz tylko w kółko to samo.Ty jednak mi przypominasz też roślinę liściastą która zwie sie szpinak.Tylko ty jesteś już takim szpinakiem po obróbce termicznej.Chyba wiesz jak to wygląda bo widzę że jesteś fachowcem od roślin liściastych.
kogucik19 >>> tak tak co prawda to prawda, poczekaj a jeszcze trochę i trzeba się będzie starać o specjalne pozwolenie na wejście tutaj na multipasko,a w najlepszym wypadku,o wynurzenie się ze swojego wątku :)
pozd
pozd
KOCIO > jeśli chodzi o przekręty te lepiej nie mogłeś trafić.
Ostatnio słyszałem fajny dowcip.
Przychodzi madzia do urzędu pracy.
Pani przy biurku pyta - Pani nazwisko?
madzia odpowiada - PRZEKRĘT
Jak? - docieka urzędniczka
upssss, przepraszam, to z ciągłej obecności na Multipasko - odpowiada madzia.
To końcu jak się pani nazywa?
TS!!!! - odpowiada madzia
A może pani jaśniej? - prosi urzędniczka
Talizman Sie nazywam :)
*zbieżność przypadkowa
Ostatnio słyszałem fajny dowcip.
Przychodzi madzia do urzędu pracy.
Pani przy biurku pyta - Pani nazwisko?
madzia odpowiada - PRZEKRĘT
Jak? - docieka urzędniczka
upssss, przepraszam, to z ciągłej obecności na Multipasko - odpowiada madzia.
To końcu jak się pani nazywa?
TS!!!! - odpowiada madzia
A może pani jaśniej? - prosi urzędniczka
Talizman Sie nazywam :)
*zbieżność przypadkowa
DANTEV TY ZNASZ DOWCIP LUB COŚ CO SAM WYMYŚLIŁEŚ JA ZNAM PODOBNĄ HISTORIE ALE 100% AUTENTYCZNA Z OSOBĄ O NAZWISKU CZUB
Kogucik19. Jestem porażony Twoją inteligencją jaką prezentujesz we wszystkich Swoich wpisach. Chyba że i Ty cieszysz się z nieukończenia gimnazjum jak niejaka Kapuściana77. Takiego inteligentnego wpisu jak 87451 dawno nie czytałem. Gratuluję.
hipopotan > zadzwoniłeś po pogotowie, a teraz głupio wsiąść. Jedź chłopie, jedź. Tam gdzie panowie chcą cię zawieść spotkasz Napoleona, Zawisze Czarnego. Oni na pewno będą cie słuchali. I mają taki pokoik do zabaw śmigiełkiem :)
danteV>>> ale on już dawno totalnie odleciał :) nawet bez śmigiełkowania!
danteV>>> hihi hahaha hehehe
ale :
,,, 2010-01-02 (14:51) "......, ostatnio wygrał na Fujarze...10 tonów na 10
hehehehe!!!"
tego i tak nic nie pobije, aż mnie brzuch ze śmiechu boli!!!
ale :
,,, 2010-01-02 (14:51) "......, ostatnio wygrał na Fujarze...10 tonów na 10
hehehehe!!!"
tego i tak nic nie pobije, aż mnie brzuch ze śmiechu boli!!!
MIESZKAM KOŁO GORZELNI I TAM PARĘ LAT TEMU STARAŁ SIE O PRACĘ MĘŻCZYZNA.KIEROWNIK PYTAŁ O TO CO UMIE ROBIĆ CZY MUROWAĆ UMIE ITP.POTEM O DANE ZAPYTAŁ PODAŁ IMIE TEN NOTUJE PYTANIE O NAZWISKO A TEN CZUB KIEROWNIK USMIECH I PYTANIE O NAZWISKO POWTURZYŁ I TEN ZNOWU CZUB I TAK PARE RAZY I KIEROWNIK GORZELNI JA NIE BYTAM PANA CZY PAN NORMALNY CZY PON NIENORMALNY HE HE JAK ZAPYTAŁ KOGOŚ O NAZWISKO TEGO PANA I DOWIEDZIAŁ SIEĘ ŻE NAZYWA SIE CZUB ODRAZU GO ZATRUDNIŁ.100% PRAWDZIWA HISTORIA
,,,>>> już Cię lubię chłopie za ten śmieszny wpis,bo nie ma to jak dobre poczucie humoru!!
pozd
pozd
Zakładam,że trzeba mieć naprawdę sprawność fizyczną,aby czegoś takiego dokonać!!!
Nawet nadziewanie się na komin nie jest temu równe !
Nawet nadziewanie się na komin nie jest temu równe !
madzia77 > brzuch cię boli, powiadasz.
W końcu nie może cie boleć coś, czego nie posiadasz, czyli głowy. Ale gdybyś nawet kiedyś coś takiego u siebie znalazła, to pociesze ciebie, że i tak to nigdy ciebie nie będzie bolało. Głowa często boli od myślenia. A to dla ciebie czarna magia.
W końcu nie może cie boleć coś, czego nie posiadasz, czyli głowy. Ale gdybyś nawet kiedyś coś takiego u siebie znalazła, to pociesze ciebie, że i tak to nigdy ciebie nie będzie bolało. Głowa często boli od myślenia. A to dla ciebie czarna magia.
We wpisie cytowanym przez Kapuścianą77 ,zapewne najbardziej Jej sie podoba słowo fujara. Bo Jej wszystko się kojarzy z jednym.
...a teraz jeszcze będę ganiana z wibratorem,co za ludzie.
Rozumiem,że jak ktoś już nie domaga to rożnych sztuczek się chwyta,aby ukochaną przy sobie zatrzymać.
Rozumiem,że jak ktoś już nie domaga to rożnych sztuczek się chwyta,aby ukochaną przy sobie zatrzymać.
Niestety Kapuściana77 nikt nigdy z niczym gonił Cię nie będzie. I nie pomoże nawet pisanie o tym w kółko.
Szykuje różowe świnki ma pieniążki.Pewniaki biorę od niejakiego Dantev,resztę zbieram od innych.Pozdrawiam.
Dawno mnie nie było ale mam coś nowego i co ważne skuteczne.
W dawnym dużym lotku teraz w lotto trzeba było skreślić 6/49 liczb.Moja technika na multi multi polega na redukowaniu liczb które na pewno nie w padna.Róznymi sposobami doprowadzam do sytuacji w której znam 7,8,9 z pośrób nieraz 21 20 19 18 17 liczb.Wniosek jest taki nic nie jest gwarantowane ale np 20 liczb trafienie tych 8 nie jest tak trudne.Ja sam juz widze ze po wysłlaniu 5 losów wygran jest pewna i niekiedy spora.Oczywiście nie gwarantuje odrazu trafienia 8/8 czy 9/9 ale naprawde można zarobić.
Podaje dwadzieścia numerów na 22 z nich gwarantuje za w najgorszym przypadku będzie w nich 5 trafionych ale to się zdarza zadko najczęścjej w tych 20 jest 8 natomiast nigdy też nie było 10 liczb z tych dwudziestu
1,8,14,17,18,19,21,31,33,35,39,43,48,53,55,58,62,68,72,/tym razem z 19
Dodatkowo podaje inne liczby z innych systemów 5 ,10,17,32,80,66,61
W dawnym dużym lotku teraz w lotto trzeba było skreślić 6/49 liczb.Moja technika na multi multi polega na redukowaniu liczb które na pewno nie w padna.Róznymi sposobami doprowadzam do sytuacji w której znam 7,8,9 z pośrób nieraz 21 20 19 18 17 liczb.Wniosek jest taki nic nie jest gwarantowane ale np 20 liczb trafienie tych 8 nie jest tak trudne.Ja sam juz widze ze po wysłlaniu 5 losów wygran jest pewna i niekiedy spora.Oczywiście nie gwarantuje odrazu trafienia 8/8 czy 9/9 ale naprawde można zarobić.
Podaje dwadzieścia numerów na 22 z nich gwarantuje za w najgorszym przypadku będzie w nich 5 trafionych ale to się zdarza zadko najczęścjej w tych 20 jest 8 natomiast nigdy też nie było 10 liczb z tych dwudziestu
1,8,14,17,18,19,21,31,33,35,39,43,48,53,55,58,62,68,72,/tym razem z 19
Dodatkowo podaje inne liczby z innych systemów 5 ,10,17,32,80,66,61
Poszłem, więc jeżdem a tu takie cuda!!!
I kto to mówi...jest strażak dr prof zrehabilitowany i po kiego grzyba kawała o czubie skoro to był kawał o Czumaku?
Jasna Whole-Era, co za niedziela, a przecie dziś Pt.
I szto eta ta rozova swinka?
I kto to mówi...jest strażak dr prof zrehabilitowany i po kiego grzyba kawała o czubie skoro to był kawał o Czumaku?
Jasna Whole-Era, co za niedziela, a przecie dziś Pt.
I szto eta ta rozova swinka?
madzia77 > nie typuje 10/10. Ale możesz mi pogratulować. Jestem liderem w 1/1.
Dantev już podaje mi pewniaki na tacy,a ja zamiast się przemęczać używam w swoich kuponach.Jest dobrze.
mam propozycje do wszystkich zwasnionych, zagrajmy w pokera np na bwinie na kase i zobaczymy kto jest chojrak :P
sprinter22 nie obraz sie ale jesli tez podam 20 liczb to napewno 5 - 6 trafie wiec skad masz taka pewnosc ze masz system? bo jesli masz to chetnie o tym porozmwiam;)
Ten czat to już jest bagno w najgorszym wydaniu,taki chlew że żal mi tylko Pasko który tyle wysiłku wkłada we wszystko a jest to tak niweczone bądź co bądź przez ludzi sie nudzących,nie mających rodzin,kolegów,żadnych obowiązków,myślących tylko jak tu drugiemu dołożyć,jak go ośmieszyć,i takim zachowaniem dodają sobie animuszu,cieszą sie że napisali bezkarnie obraźliwy tekst.I to kto PROFESOR.Żaden ze znanych mi profesorów nie poniżył by sie tak bardzo,żeby w takim towarzystwie pisać.Ale jak wskazała komisja śledcza ,paru chwalących sie tytułami profesorskimi Świadków nie ma prawnie tego tytułu przyznanego.Jaki profesor takie naszych dzieci chowanie.O biada ci kraju.Jak tu było milutko dopóki sie taki profesorek nie pojawił.Jak ja Ci Pasko współczuje.Poczytaj dzisiejszy dzień i przekonaj sie jaki chlew jest zrobiony.WSTYD.
danteV>>> nigdy nie kwestionowałam Twoich umiejętności,widziałam że jesteś nr 1 cieszę się razem z Tobą i gratuluję !!!
pozd
pozd
Co prawda daleko mu do mojego brata Makumby,ale przecież Dantev dopiero się uczy jak grać.A widać podręcznik do gry dla przedszkolaków przynosi efekty.Polecam się na przyszłość.
hipopotan > i tu się mylisz. Jak ja się uczyłem typować, to ty w barze chlałeś piwsko i zaczepiałeś ludzi.
Teraz ja mam efekty, a ty jesteś cały poobijany i ciągle narzekasz. Więc?
Teraz ja mam efekty, a ty jesteś cały poobijany i ciągle narzekasz. Więc?
hipopotan>>> wybacz ale tutaj się z Tobą nie zgodzę, to danteV uczy innych i ma pojęcie.
Twoje stwierdzenie jest bardzo krzywdzące dla niego mimo,że nie zgadzam się z nim w innych kwestiach.
pozd
Twoje stwierdzenie jest bardzo krzywdzące dla niego mimo,że nie zgadzam się z nim w innych kwestiach.
pozd
No bo widzisz, edi8 - różnica wieku między tymi osobami raczej uniemożliwia im wspólne harce.
A nie wiedząc, nie chciałbym ich obrazić, gdzyż trudno wymagać od kobiety w podeszłym wieku, aby miała ochotę na barabara z małolatem.
Ps Tak więc przepraszam KURKĘ i kogucika19 za ewentualna zbiezność Waszych osób w moich myślach.
A nie wiedząc, nie chciałbym ich obrazić, gdzyż trudno wymagać od kobiety w podeszłym wieku, aby miała ochotę na barabara z małolatem.
Ps Tak więc przepraszam KURKĘ i kogucika19 za ewentualna zbiezność Waszych osób w moich myślach.
Mylisz się Madzia77,DanteV posługuje się kłamstwami o Hipciu,a wątpię o jego kontaktach z prawdziwymi osobami znającymi się na buchmakach.
na rozluźnienie:
http://www.hotmoney.pl/artykul/google-zaplaci-za-piractwo-11227
http://www.hotmoney.pl/artykul/google-zaplaci-za-piractwo-11227
Witam.Emeryt,wejdż na stronę www.totolotek.pl-wyniki na żywo
masz jak na razie dwa remisy w typowaniach hokeja.
Pozdrawiam.
masz jak na razie dwa remisy w typowaniach hokeja.
Pozdrawiam.
hipopotan. Co jak co ale na pewno nie jesteś rodziną wujka Staszka Mistrza Ciętej Riposty.
hipopotan >>> faktem jest,że może i niedługo interesuję się meczami i typowaniem,ale jak do tej pory poznałam tylko trzy osoby,które naprawdę potrafią skutecznie typować :
Jest to ktoś kogo imienia wolałabym nie wymieniać,ale swojego czasu gościł tutaj na stronce,jest to moja znajoma,no i właśnie danteV,może i jest ktoś tutaj jeszcze kto się na tym zna ale nie dam mu tej satysfakcji pisząc dobre rzeczy o nim,bo według mnie nie zasługuje na dobre słowo.
to tyle
pozd
Jest to ktoś kogo imienia wolałabym nie wymieniać,ale swojego czasu gościł tutaj na stronce,jest to moja znajoma,no i właśnie danteV,może i jest ktoś tutaj jeszcze kto się na tym zna ale nie dam mu tej satysfakcji pisząc dobre rzeczy o nim,bo według mnie nie zasługuje na dobre słowo.
to tyle
pozd
SirMavins wiem ale duży lotek podałem jako przykład to są typowania na multi multi.Miałem na celu pokazanie i iche jest bardziej prawdopodobna moja technika na trafienie w multi multi ponieważ ja musze wybierać z 20 liczb w których jest 8 trafionych a nie jak w lotto 6/49
Dzisiaj zauważyłem napływ niesmacznych kawałów na multipasko.Jest to dla mnie żenujące,bo pośród mężczyzn z którymi pracowałem kultura była większa.Dlatego odechciało mi się typować.
Edi8 jestes znawca tylu swiatowych gier ,a moze masz sposob na typwania Daily Play w UK 7/27 bede wdzieczna za podpowiec.Pozdrowienia dla wszystkich.
SirMavins>>> jestem na kilku frontach naraz , bo mam i rozmowy tel i korespondencję mailową oraz tu - więc przeoczyłem ten Twój wpis , którego zupełnie nie mogę zrozumieć:
"No bo widzisz, edi8 - różnica wieku między tymi osobami raczej uniemożliwia im wspólne harce.
A nie wiedząc, nie chciałbym ich obrazić, gdzyż trudno wymagać od kobiety w podeszłym wieku, aby miała ochotę na barabara z małolatem."
Bo co Ty tu wypisujesz?????
Kogucik19 skończy w maju 56 lat więc o jakim małolacie napisałeś???
KURKA jest zaś naszą koleżanką , a zatem kobietą - więc napiszę za Homerem że "coś Ci się zza zagrody zębów" bardzo głupiego wyrwało...
Oj SirMavins....
Pzdr.
edi8
"No bo widzisz, edi8 - różnica wieku między tymi osobami raczej uniemożliwia im wspólne harce.
A nie wiedząc, nie chciałbym ich obrazić, gdzyż trudno wymagać od kobiety w podeszłym wieku, aby miała ochotę na barabara z małolatem."
Bo co Ty tu wypisujesz?????
Kogucik19 skończy w maju 56 lat więc o jakim małolacie napisałeś???
KURKA jest zaś naszą koleżanką , a zatem kobietą - więc napiszę za Homerem że "coś Ci się zza zagrody zębów" bardzo głupiego wyrwało...
Oj SirMavins....
Pzdr.
edi8
myszka1>>> w mojej pamięci lokalizuję Cię jako forumową koleżankę z Chicago...czy coś się zmieniło , że o Daily Play UK 7/27 pytasz?
Wiem , że korespondowałaś z "tomciem1972" , który obecnie m.in. gra w bet365 w angielskie lotto.
Jeśli będziesz potrzebowała system o określonych parametrach i podasz mi je to Ci jego matrycę zamieszczę na forum.
Dlatego ew. zapraszam Cię na forum do wątku z moim nickiem w tytule "Edi8 - metody , systemy... "
Pzdr.
edi8
Wiem , że korespondowałaś z "tomciem1972" , który obecnie m.in. gra w bet365 w angielskie lotto.
Jeśli będziesz potrzebowała system o określonych parametrach i podasz mi je to Ci jego matrycę zamieszczę na forum.
Dlatego ew. zapraszam Cię na forum do wątku z moim nickiem w tytule "Edi8 - metody , systemy... "
Pzdr.
edi8
hipopotam>>>Witam Cię serdecznie.Co tam ciekawego przyniósł nowy rok?
Pozdrawiam:)
Pozdrawiam:)
jamesbłąd>>> masz rację co do wielce pobożnego HIPCIA , bo wczoraj ( w błyskawicznie usuniętym z chatu wpisie ) nawet nasłał przecież "danteVowi"...
Na jego ( H. ) szczęście "danteV'a" nie było wtedy na forum...
Na jego ( H. ) szczęście "danteV'a" nie było wtedy na forum...
lila > wprowadziłaś hipopotanka w zakłopotanie, bo nie napisałaś o który nowy rok Ci chodzi. Wiesz, jemu trzeba tak "kawe na ławe".
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Za pozwoleniem psychicznego profesorka uprzejmie z wielką Radością informuje że mój kupon wszedł jako wygrany.Wszystkie wytypowane zdarzenia zakonczyły sie po mojej myśli,ale nie wiem czy dobrze trafiłem i czy to czat o grach i bukmacherce,ale napisze,gdzieś należy to napisać.
W MultiMulti zachodzą pewna okresowość występowania liczb. Około 50%
to okresy krótkie(ostatnie i przedostatnie),25%to okresy średnie(od
6 do 10 losowań), i wydłużone powyżej 10 losowań.
25%-powtórka z ostatniego losowania
28%-powtórka z przedostatniego
48%-to evenementy
to okresy krótkie(ostatnie i przedostatnie),25%to okresy średnie(od
6 do 10 losowań), i wydłużone powyżej 10 losowań.
25%-powtórka z ostatniego losowania
28%-powtórka z przedostatniego
48%-to evenementy
edi8>>> kogo nasłał hipcio na danteva???
afrykańskiego czarownika-zgadłem???
afrykańskiego czarownika-zgadłem???
kogucik19>>> gratuluję,bo mi jedna bramka spaliła kupon,ale jutro też jest dzień,może na pocieszenie pewniaczek wejdzie :)
pozd
pozd
Na 22.15 to liczby zakończone na 8 i 6 czyli:
28.18.58
38.08.78
16.26.46
76.06.36
28.18.58
38.08.78
16.26.46
76.06.36
O 22.15 już po raz 10-ty w styczniu wszedł typ dobrany wg metody:
p8 - ( p7 - p6 ) 25 - ( 22 -15 ) = 18
Pzdr.
edi8
p8 - ( p7 - p6 ) 25 - ( 22 -15 ) = 18
Pzdr.
edi8
lila>>> u mnie też :(
starym zwyczajem:
http://www.youtube.com/watch?v=dAN9sKlOZxE
dobranoc
starym zwyczajem:
http://www.youtube.com/watch?v=dAN9sKlOZxE
dobranoc
madzia77>>>dobrej nocy i nie przejmuj się niczym aniołku.My się znamy priv i wiemy wszystko.Papaski
Bukmacher Ladbrokes wykiwał gracza:
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=14&id=20435&page=1
http://www.e-play.pl/index.php?action=page&view=14&id=20435&page=1
Zmartwię niektórych,ale w przyszłym życiu trzeba się będzie tłumaczyć nie tylko ze swoich czynów,ale także z każdego słowa.Wielebny Hipcio czyta mądre książki.
hipcio>>> i tak trzymaj,ale mocno i nie puszczaj:)Pozdrawiam serdecznie:)
Możecie się śmiać z Hipcia ale,nie ma to żadnego wpływu na jego życie.Hipcio jest wolny od hazardu.
Dlaczego przed losowaniem T S Numerka nikt nie śpiewa
nuuuuuuummmmmmeeeeeerrreeeekkkkk ??
nuuuuuuummmmmmeeeeeerrreeeekkkkk ??
MADZIA77 ja wczoraj też przegrałem,a że gram progresją to dziś sie ciesze.Wydaje mi się że gra na zdarzenia sportowe lepiej wpływa na moją adrenalinę ,a poza tym chyba jest to łatwiejsze niż kulki.Bo kulki to los,a sport to czasem ,można przewidzieć i nawet mieć duże prawdopodobieństwo że obstawiony zespół wygra.A przy okazji wpadasz na kompa co 20-30 min i już ci gól skacze,za następne 20 minut już jesteś zadowolony.To mi odpowiada świetna zabawa.Po za tym moge wpływać na kurs nie zmieniając ilości zdarzeń tylko zmieniam zdarzeń i zastępuje innym o innym kursie,w przypadku kulek tego nie było.Pozdrawiam
lila>>przed losowaniem multimulti słychać wyśpiewane muuultiimuuultiii,a przed numerkiem nikt nie śpiewa
A jak ktoś wpadnie w sidła hazardu,moje gwarancje,że będzie miał duże problemy.
Edi8 dobrze pamietasz ze z Chicago, ale mam syna ktory mieszka w UK i dobrze by bylo cos skubnac. Co do systemu to konkretnie nie wiem, ale nie za drogi tak z 15 liczb.
Zostawcie hipcia w spokoju,każdy z nas dostał szanse zaistnienia na tej planecie i sposób w jaki to się odbywa należy wyłącznie do nas samych.Gusta,upodobania i zainteresowania są indywidualną sprawą każdego z nas.Aby przekonać się czy jesteśmy idealni,trzeba najpierw spojrzeć w tak zwane personalne lustro.
hipopotan > mam nadzieje, że w przyszłym życiu nie będziesz miał dostępu do internetu. Zresztą, znając twojego życiowego pecha zamiast wylądować w przyszłym życiu, wylądujesz w średniowieczu :)
Ps. Ty zagorzały katolik wierzysz w reinkarnacje?
hmmm... czy za miesiąc twoim guru będzie Misio Uszatek i jego cudowne uzdrowienia Zajączka i Prosiaczka?
Ps. Ty zagorzały katolik wierzysz w reinkarnacje?
hmmm... czy za miesiąc twoim guru będzie Misio Uszatek i jego cudowne uzdrowienia Zajączka i Prosiaczka?