Wpisy 873 107 – 873 206
3 kwietnia 2012 21:30 → 3 kwietnia 2012 21:56, 100 wpisów
medea76....no własnie typuj
medea76....pewnie ze kefir obowiązkowo
do za chwilcie..dajcie jakas miuze
bo u mnie cos znow zamula i staje.. You Toube
bo u mnie cos znow zamula i staje.. You Toube
toja
Zanim sobie swoimi magicznymi metodami wydedukuję cyferki po wieczornym losowaniu to jest późna noc i trzeba lulu zakreślając wcześniej kupony do wysłania, bo tę przysługę musi ktoś dla mnie wykonać, bo z pracy się nie urwę przed 14-stą A znowu w pracy mam ostatnio taki zapiernicz, że taczek nie ma kiedy załadować parodiując stary dowcip. Chyba po prostu raniutko pijąc wpiszę do profilu to co zakreśliłam na kuponach
Zanim sobie swoimi magicznymi metodami wydedukuję cyferki po wieczornym losowaniu to jest późna noc i trzeba lulu zakreślając wcześniej kupony do wysłania, bo tę przysługę musi ktoś dla mnie wykonać, bo z pracy się nie urwę przed 14-stą A znowu w pracy mam ostatnio taki zapiernicz, że taczek nie ma kiedy załadować parodiując stary dowcip. Chyba po prostu raniutko pijąc wpiszę do profilu to co zakreśliłam na kuponach
ulexxa...znowu Tobie staje?kuźwa jak Ty to robisz bo ja za Chiny nie wiem
Lila
Popieram cię w sprawie michałków tak z dwa, trzy do gorzkiej kawy są OK, ale w większej ilości słodkość staje się nie do wytrzymania. Z tego względu najlepsze było Areo miętowe łączące mdłą słodycz mlecznej czekolady z mocno miętowym wnętrzem, ale niestety przestali produkować
Popieram cię w sprawie michałków tak z dwa, trzy do gorzkiej kawy są OK, ale w większej ilości słodkość staje się nie do wytrzymania. Z tego względu najlepsze było Areo miętowe łączące mdłą słodycz mlecznej czekolady z mocno miętowym wnętrzem, ale niestety przestali produkować
medea..niestety tak to jest po michałkach,jednym słowem lub trzema...rzygać się chce ....
medea76...albo spróbuj OREO tez fajne ciasteczka lepsze od michałków bo ich nie lubię
Lila
I za to kocham język polski Bo czy osoba angielskojęzyczna zrozumiałaby majstersztyk starego dialogu między wsiadającą do autobusu babcią a kierowcą :
Panie czy w Zimnej Wodzie staje ?
Chyba kaczorowi.
I za to kocham język polski Bo czy osoba angielskojęzyczna zrozumiałaby majstersztyk starego dialogu między wsiadającą do autobusu babcią a kierowcą :
Panie czy w Zimnej Wodzie staje ?
Chyba kaczorowi.
I coż koleżanko medea o 14 jaki bilans gry?
Ja znowu bańki dostałem od TSa
Ja znowu bańki dostałem od TSa
Lila....no własnie nie lubię
jackwar...
Polacy wymyślili by faceci o dwa lata wcześniej przechodzili na emeryture
kathy.....ja dziś jadłem
profesorze..Oreo się Tobie kurna marzy?Nie zapomnij przekręcić polizać i zamoczyć
Polacy wymyślili by faceci o dwa lata wcześniej przechodzili na emeryturę
po prostu za przykładem pani poseł Grodzkiej muszą zmienić płeć
po prostu za przykładem pani poseł Grodzkiej muszą zmienić płeć
monet i jeszcze jeden
na osłodę porażki
Jakby to ując i nie skłamać 14 to był dla mnie Grunwald tylko po niewłaściwej stronie
na osłodę porażki
Jakby to ując i nie skłamać 14 to był dla mnie Grunwald tylko po niewłaściwej stronie
kathy....pewnie ze tak moczyłem az się uszy trzęsły
deki....
Lila...zamoczyłem
jackwar
Tak jak ten cwaniaczek co to urodził po zmianie płci dziecko i jeszcze miał pretensje, że nie dostanie tego 1 mln dolców nagrody bo fundator miał na myśli mężczyzn biologicznych a nie tuningowanych kobiety
Tak jak ten cwaniaczek co to urodził po zmianie płci dziecko i jeszcze miał pretensje, że nie dostanie tego 1 mln dolców nagrody bo fundator miał na myśli mężczyzn biologicznych a nie tuningowanych kobiety
Lila...no zamoczyłem w mleku oreoi jadłem az uszy się trzęsły
Lila....
profesorze
Oreo czyli nazwa handlowa zachodniej podróby Markiz Nyskich i tych przywożonych kiedyś z zachodu niemieckich markiz w opakowaniu z księciem z masą czekoladową przyprawiają mnie o dreszcze gdy oglądam tę kretyńską reklamę pt. To jest ciastko dla idiotów.
Oreo czyli nazwa handlowa zachodniej podróby Markiz Nyskich i tych przywożonych kiedyś z zachodu niemieckich markiz w opakowaniu z księciem z masą czekoladową przyprawiają mnie o dreszcze gdy oglądam tę kretyńską reklamę pt. To jest ciastko dla idiotów.
kathy....
toja
Zatypowałam, więc moje osiągi będą dzisiaj widoczne jak na dłoni
Zatypowałam, więc moje osiągi będą dzisiaj widoczne jak na dłoni
Lila....w mleku łowicz 2%
Lila...
Kathy....
medea sprawdziłam właśnie przy okazji wyszło że źle piszę twojego nicka