Wpisy 872 907 – 873 006
3 kwietnia 2012 19:34 → 3 kwietnia 2012 20:53, 100 wpisów
multi multi ...nawet mi się myśleć nie chce o tym.2 łby poleciały pewnie za dwa dni powiem żeby wracali
lila a tak poważnie dziś już trudno dostać wykwalifikowanego fachowca na budowę
lila bo dziś młodzi ludzie nie chcą pracować ciężko wolą wyjechać za granicę choćby na zbiory
monet
torsan
torsan
monet
multi multi....no trudno ale u mnie są panowie po 50 i są dobrzy w tm co robią mimo że mnie dzisiaj wkierwili
multi multi>>
ja sam nigdy nie miałem okazji ale rozmawiałem z tymi co byli na takich "zbiorach" żaden nie powiedział że to lekka robota.
ja sam nigdy nie miałem okazji ale rozmawiałem z tymi co byli na takich "zbiorach" żaden nie powiedział że to lekka robota.
lila to ty jesteś inżynierem budowlanym
monet może żle się wyraziłem ale powiem krótko wiedzą za co pracują a tu w kraju jest lepiej nieraz się człowiek czuję jak "biały murzyn"
multi multi..ostatnio wrócił ze szkopów sąsiada syn.Miał 4E na godzinęśmiech na sali to samo dostanie w kraju
liluś to ja już nic nie wiem
lila mój kolega też był pracuję teraz w Polsce i mówi że wraca bo tu ogólnie mówiąc nie idzie pracować wyzysk za grosze
nie mówię ze za granicą posadzą nieraz pracują po 11 godzin ale zarobią i przyjadą do kraju
Pasko..może lepiej nie wstawiaj czerwonej karty bo zobacz co ja wyprawiam.Za friko żółte rozdaję
multi multi...ja już to przerabiałam i drugi raz bym w życiu nie wyjechała
lila szanuję twoje zdanie ale ja mam inne bo jak tutaj ludzie mają pracować za kilka groszy albo w ogóle nie pracować to wyjeżdzają
Marek Kondrat przed chwilą powiedział, że lepiej pożyczyć, niż liczyć na wygraną
muszę im pożyczyć
jak przysyłają mi ofertę kredytów
to wysyłam pytanie, ile potrzebują ?
ile mam im pożyczyć ?
nie wiem, dlaczego nigdy nie odpowiadają
muszę im pożyczyć
jak przysyłają mi ofertę kredytów
to wysyłam pytanie, ile potrzebują ?
ile mam im pożyczyć ?
nie wiem, dlaczego nigdy nie odpowiadają
lila choć zależy jak się trafi
multi multi..to niech jeszcze do 80 popracują to pracy młodzi będą mieli w bród
multi multi...starszyzna pracuj a młodzi nie mają pracy.To jakiś kosmos jak dla mnie.
lila to prawda z tym się zgadzam z tobą w pełni
multi multi ..jakoś ciężko mi sobie wyobrazić pigułę 67letnią której trzęsą się ręce i ma mi podać zastrzyk
a kto sobie wyobraża nauczyciela wychowania fizycznego w wieku 67 lat robiącego przewroty na materacu lub skaczącego w dal na skoczni lub skaczącego przez kozła ???
lila to prawda Tusk z Pawlakiem mogą się lenić to setki a ludzie co mają zrobić
takie rzeczy tylko w Polsce
multi multi...w rządzie też mogłabym do 100przecież oni tam nic nie robią.***zą w stołki ,to chyba tylko robią
jarek21
kathy
ja już swoje pomalowałem
no dobra to już uciekam bo trochę mnie czas nagli życzę wszystkim wysokich wygranych o 22:15 cześćdo poklikania.
kathyyy...pijemy? Ok a coznowu się dzisiaj uśmiałam od tego badziewia
yes, yes, yes
B. Bystrica Kosice 0 - 0
koszyce zremisowały, czekały od 19.11
iiiiiiiiiiiiiiiii 247 zet
i rym cym cym i tra la la.......
B. Bystrica Kosice 0 - 0
koszyce zremisowały, czekały od 19.11
iiiiiiiiiiiiiiiii 247 zet
i rym cym cym i tra la la.......
kathy...ooooo kochana żałuj ja aż usiadłam a jak siadłam to wstać nie mogłam dobrze że dzisiaj pełna chata wiary była więc mi pomogli
kathy.....ja pieprzę,ta lekturka miniaturka już jest taka słodka że,aż się popawić można
siamanko witam
Lila...
kathy...
Lila...ja tez
Lila...pewnie ze tak