Wpisy 872 532 – 872 631
3 kwietnia 2012 12:28 → 3 kwietnia 2012 14:03, 100 wpisów
kuffa co się dzieje? Chciałem zatypować a tu błędne hasło wysłałem formularz do odzyskania hasła przyszło na maila i ...zonk mam inne hasło niż którego używam zawsze o co komon?
Ulala..
Mazurki już są??
Mazurki już są??
emerytko
na razie jest tylko przymiarka i potrzebne rzeczy do pieczenia kupione
na razie jest tylko przymiarka i potrzebne rzeczy do pieczenia kupione
ojj dziewczynki.........ja nie z tych co jakieś szaleństwa przedświąteczne wyczynowo uprawia
U mnie przed swietami jest zawsze pełna gotowośc...mam to we krwi i tego nie da się zmienic
kathy
Jesteś wielka dziękuję na pewno się przyda
ulala
Święta i mazurek mojej mamy z powidłami śliwkowymi, grubą warstwą czekolady i bakalii. Kurczę i to już za 4 dni
Jesteś wielka dziękuję na pewno się przyda
ulala
Święta i mazurek mojej mamy z powidłami śliwkowymi, grubą warstwą czekolady i bakalii. Kurczę i to już za 4 dni
medea76 witaj
tak od jutro zaczynam szykowanie....gdyż lubię sobie wszystko pomalutku robić bez pospiechu
tak od jutro zaczynam szykowanie....gdyż lubię sobie wszystko pomalutku robić bez pospiechu
rustu2009
A nie włączone - capsLock'i czy jakieś takie inne ?
i nie miałeś przypadkiem - dwóch innych - na forum i czat ?
A nie włączone - capsLock'i czy jakieś takie inne ?
i nie miałeś przypadkiem - dwóch innych - na forum i czat ?
Marek Kondrat w tv przed chwila mówił, że lepiej pożyczyć, niż stawiać na wygraną
muszę im pożyczyć
muszę im pożyczyć
co bank przyśle mi jakąś ofertę kredytu
to im proponuję, ile mam im udzielić ?
i jakoś nie dają odpowiedzi
to im proponuję, ile mam im udzielić ?
i jakoś nie dają odpowiedzi
Kathy...ja jestem nauczona co upieke to sie dziele z rodzicami...bo na tym ten uro polega...a praca w cukierni jak nazwalas ma wtedy wymiar swiateczny
a dają jak leci czy gabaryty można sobie zażyczyć wg potrzeb i uznania?
Monet -
nie wiem, u mnie się obeszło bez tego drogiego pośrednictwa
nie wiem, u mnie się obeszło bez tego drogiego pośrednictwa
mirnam...tak i za to my sie po prostu znamy i wiemy co dobre
i za to nas rodzina kocha
i za to nas rodzina kocha
3.4 14.oo
2,4,6,9,14,22,39,40,63,64
śpiochy
16, 23
parki
51,52 62,63
39,40
2,4,6,9,14,22,39,40,63,64
śpiochy
16, 23
parki
51,52 62,63
39,40
Kakhy...robiłas kiedys swojskie wyroby...kiołbase szynki boczki wiesz o czym mowmim z mirnam?? przy sledzi nie ma roboty wcale w porownaniu z ta praca i dogladaniem tegi przy wedzeniu kochama moja
Ula...a jak Ci powiem, że ja miastowa dziewczyna robiłam to uwierzysz?
Ula...kochana moja..... przed chwilą dałaś mi do zrozumienia, że moja robota to sie nie liczy.....no w mieście świni nie uhoduję........a kupować od nieznajomego to jak kupić gotowe w sklepie..............
Kathy jest wielki tydzień...wieć uszanujmy ten czas i nie licytyjmy sie kto co robi
pem.exbino.eu - ja to zrobię i trzeba się licytować
Monet -oczywiście gdybym
ale jestem realistą i
nie pomoże wydziwianie, typowanie "pewnych pewniaków"
stałych liczb
systemów
bo w TS w grach losowych wygrywają Ci, co mają szczęście
przecież wygrywających duże sumy w kumulacjach jest 88 %
wygranych na CH-T
to też świadczy o szczęściu, a nie wydziwianiu w typowaniach,
-w systemach, w których jeszcze nikt nie wygrał dużych sum, bo w systemach nie ma przecież permutacji pełnej
itd.itp.
ale jestem realistą i
nie pomoże wydziwianie, typowanie "pewnych pewniaków"
stałych liczb
systemów
bo w TS w grach losowych wygrywają Ci, co mają szczęście
przecież wygrywających duże sumy w kumulacjach jest 88 %
wygranych na CH-T
to też świadczy o szczęściu, a nie wydziwianiu w typowaniach,
-w systemach, w których jeszcze nikt nie wygrał dużych sum, bo w systemach nie ma przecież permutacji pełnej
itd.itp.
Robal -tez jem wszystko,
oprócz szpinaku - ze względu na wygląd, który przypomina mi...........
oprócz szpinaku - ze względu na wygląd, który przypomina mi...........
emeryt...mam takie pytanie.......jak wchodzisz do pijalni piwa to krzyczysz, że piwo niedobre??????
kathy -prawie nigdy nie wchodzę do pijalni, bo tam są tzw. z nalewaka
a dla mnie smakosza naprawdę piwa,to jest :
"schłodzony napój koloru słomkowego o smaku piwa",
mało w tym procentów, bo mam 5 ludzi w rodzinie w gastronomii
a moje piwo to żywiec butelkowe, produkowane oczywiscie na zdrojowej wodzie żywca
a dla mnie smakosza naprawdę piwa,to jest :
"schłodzony napój koloru słomkowego o smaku piwa",
mało w tym procentów, bo mam 5 ludzi w rodzinie w gastronomii
a moje piwo to żywiec butelkowe, produkowane oczywiscie na zdrojowej wodzie żywca
emeryt
jeśli literalnie - o piwie -
obecnie - żywiec jest zdecydowanie przereklamowany, to zdecydowanie - już nie jest dawne "okocim", "żywiec"
I porównaj, jeśli z markowych - choćby z DAB'em, a z innych ? - choćby - z Gdańskim, z Łomżą - albo jakimkolwiek lokalnym
jeśli literalnie - o piwie -
obecnie - żywiec jest zdecydowanie przereklamowany, to zdecydowanie - już nie jest dawne "okocim", "żywiec"
I porównaj, jeśli z markowych - choćby z DAB'em, a z innych ? - choćby - z Gdańskim, z Łomżą - albo jakimkolwiek lokalnym
kathy-właśnie dziwie się, że w Sopocie preferowany jest Lech, którego ja nigdy nie popierałem mając dostęp do żywca
był kiedyś lech-regent, bardzo dobry z większym procentem,więcej kosztował, ale jak wiesz, jak nie szedł w sklepach, to właściciele sklepów też nie brali z hurtowni i najlepsze piwo lecha upadło
teraz podobno jest na miejsce tego Regenta Lech Pils i jak jadę na Śląsk, to w Piekarach Śląskich mam kuzyna i bez 4 skrzynek przywiezionych z Pyrlandii nie mam co wchodzić, bo na Śląsku jak na lekarstwo, bo tam preferuja Tyskie
był kiedyś lech-regent, bardzo dobry z większym procentem,więcej kosztował, ale jak wiesz, jak nie szedł w sklepach, to właściciele sklepów też nie brali z hurtowni i najlepsze piwo lecha upadło
teraz podobno jest na miejsce tego Regenta Lech Pils i jak jadę na Śląsk, to w Piekarach Śląskich mam kuzyna i bez 4 skrzynek przywiezionych z Pyrlandii nie mam co wchodzić, bo na Śląsku jak na lekarstwo, bo tam preferuja Tyskie
emeryt...to przenośnia była......czy wchodząc do ogródka piwnego gdzie ludzie piją rózne rodzaje piwa z BUTELEK uświadamiasz im , że ich wybór jest zły???
jak piszesz o tych markach, to masz rację, to te marki uzyskały większe walory smakowe
ale to nie znaczy, że żywiec się pogorszył, który zdobył na festiwalach smakowych ponad 60 medali
nadal zachowuje tą samą recepturę
w każdym bądż razie jeśli mam w zasięgu żywiec, innego nie piję
ostatnio piłem bardzo dobre piwo Perła export - na lubelszczyżnie, tzn, w województwie faceta, który coś tam pali, jakiś pali koty czy coś tam
kiedyś to były 3 bdb - żywiec, okocim i fuull Wrocław 0,33 l
ale to nie znaczy, że żywiec się pogorszył, który zdobył na festiwalach smakowych ponad 60 medali
nadal zachowuje tą samą recepturę
w każdym bądż razie jeśli mam w zasięgu żywiec, innego nie piję
ostatnio piłem bardzo dobre piwo Perła export - na lubelszczyżnie, tzn, w województwie faceta, który coś tam pali, jakiś pali koty czy coś tam
kiedyś to były 3 bdb - żywiec, okocim i fuull Wrocław 0,33 l
kathy- absolutnie, ja podałem, jakie jest ulubione piwo moje i jak wspomniałem widzisz kuzyn ma pod dostatkiem tyskie, a muszę przywieź mu lecha pils, każdy ma swoje upodobania
wybór należy do każdego
absolutnie nikogo nie oceniam negatywnie
wybór należy do każdego
absolutnie nikogo nie oceniam negatywnie
zawsze jak mam wybór
piwo butelkowe i w puszce- zawsze biorę butelkowe
w puszce przecież nie wiadomo ile stojącej w hurtowni, czy w sklepie po pewnym czasie czuć jak weszlo w reakcję z aluminium
i w ustach czuć ten metal
piwo butelkowe i w puszce- zawsze biorę butelkowe
w puszce przecież nie wiadomo ile stojącej w hurtowni, czy w sklepie po pewnym czasie czuć jak weszlo w reakcję z aluminium
i w ustach czuć ten metal
emeryt....................więc...jesli wchodzisz na stronę, która jest poświęcona typowaniom lotto to bądź uprzejmy nie negować naszych upodobań i zapędów marzycielskich
ja tam osobiście nie lubie piwa w butelkach bo potem mnie wkurza to brzdąkanie butelek
lila...ja wczoraj 19 ...a ty +1 ...a dzisiaj ja 21 ..a ty tak znowu idziesz do przodu + 1 = 22
kathy-ale pisałem Ci, że jestem smakoszem i pijąc z butelki nie odczujesz metalu
ulala....13 ja 21