Wpisy 871 165 – 871 264
2 kwietnia 2012 13:30 → 2 kwietnia 2012 14:01, 100 wpisów
zuza
jednak w tym linku - ta użytkowniczka, to chyba trochę przesadza - w końcu końcówkę ma 027
jednak w tym linku - ta użytkowniczka, to chyba trochę przesadza - w końcu końcówkę ma 027
panie robalusiu ...które liczby spadnie 74 i twój 36 ..no mów
pasko zaraz tobie napiszę z jakich dni awaria wystąpiła
lila
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
tak dłufo spacerowałam dzisiaj pod drzewami ale nie
te france sroki gniazdami zajęte karrrwa boby budownicze
zamiast srać i kasę dać
te france sroki gniazdami zajęte karrrwa boby budownicze
zamiast srać i kasę dać
robal...
22.luty.2012 godzina22:15, 04.marzec.2012 godzina 22:15, 09.marzec godzina 22:15, 14.marzec 2012 godzina 14:00 20.marzec godzina 14:00 brak losowania pasko czy byś mógł te losowania archiwalne naprawić
idę się puścić z takich pięknych numerków to będzie pewnie wór kasy
bellcia...ja wiem że piznę ale wczoraj napisałam że pizgnę w c*** małpe na banana ją nadzieję
W typowaniach na 36 postawiła tylko jedna osoba.
zuza8
Z tego typu rytuałów polecam jeszcze umieszczenie słoika z ryżem wymieszanym z monetami na liczniku wody by nam kasa nie odpływała z portfela lub okadzanie szałwią,kawą, cukrem i liściami laurowymi chałupy
Z tego typu rytuałów polecam jeszcze umieszczenie słoika z ryżem wymieszanym z monetami na liczniku wody by nam kasa nie odpływała z portfela lub okadzanie szałwią,kawą, cukrem i liściami laurowymi chałupy
Teraz już są dwie osoby.
pasko chociaż mi napisz czy możesz naprawić awarię tych losowań czy nie a konkretnie czy da radę czy to od TS-u zależy
Pasko...czy emoty do wymianyzamiast pączka tortczerwona kartka i palacz pykający jakiś
zuza..tych czarów nie będę rozkminiać bo za długo trzeba gadać a mi to sprawia ból dzisiaj
zuza8 to moja sprawa
jeszcze muszę za typować
lila - sama końcówka, spójrz łaskawszym okiem... ...
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie
zuza
a te 10 % to od wszystkich, czy tylko najwyższych ?
i , czy zaklinacz dokłada się do gry ?
a te 10 % to od wszystkich, czy tylko najwyższych ?
i , czy zaklinacz dokłada się do gry ?
zuza8 a czemu masz takiego stresa
niech losują moje kulki a uroki spadną w dziurki
lilaaaaaa....masz skróconą wersję
lilaaaaaa....masz skróconą wersję
robal36 10% od wygranych jest od 2.tys zł
13max33
robal, z konia spadłeś? dokłada do gry? dokłada ale zaklinacze..
%malutkiod wszystkich
%malutkiod wszystkich
lila oj tak czerwona kartka też powinna być w emotikonach
multi multi plus 1984
haracz jest od 2180 - to wiem...
pytałem o zaklinacza - następnego szukającego zdesperowanych leleni
haracz jest od 2180 - to wiem...
pytałem o zaklinacza - następnego szukającego zdesperowanych leleni
dotam
13maxuu....a 8 min lotto
13max...ty juz sam chciałeś zamówienie lala na alegrooo i znikam...
lila co do niektórych to muszę dawać dwie żółte i w nawiasie piszę czerwona
lila ale nie ma jak to czerwona
13max...
lila...widzisz ...13max ma 3 rózne lala kobita czarnucha i tu i tam japonia
ulala...
zaraz losowanie mam nadzieję że bez przeszkód
Ulala
na 14
14-15
14-16
14-17
14-15