Wpisy 871 095 – 871 194
2 kwietnia 2012 13:08 → 2 kwietnia 2012 13:39, 100 wpisów
Kathy.To już jesteśmy dwie.
kathyy...jesteś silna kobita ...nie umiesz płakać
beellaa..
beellaa..
kathy nie płakusiaj chodż dam Ci pączusianiech Ci się na zdrowie bioderka zaokrąglą
Witam wszystkich
krzysiooo..nie umiem..ale jak sie pobecze to mi łzy po dooooopie ciekną
bella
zdt i 'może do tego' 13,14,23,40,69
a deki dziś daje jakieś dziwne oboki
zdt i 'może do tego' 13,14,23,40,69
a deki dziś daje jakieś dziwne oboki
zuza8
I tego się będę trzymać, bo co innego mi zostało skoro w portfelu ani grosza, kolektura daleko a bankomat jeszcze dalej
I tego się będę trzymać, bo co innego mi zostało skoro w portfelu ani grosza, kolektura daleko a bankomat jeszcze dalej
Robal.
Nie wiem ,co Ty w sobie masz.Jesteś,czy Cię nie ma.to dostajesz.A ,nawet nie dostanie.
Nie wiem ,co Ty w sobie masz.Jesteś,czy Cię nie ma.to dostajesz.A ,nawet nie dostanie.
kathy
lila
bella34
zuza8
emerytka 46
lila
bella34
zuza8
emerytka 46
zuza8 też tak myślę
rogal36
multi
emerytko...co Robal w sobie ma? raczej na sobie..jak tak mozna nazwać jego siedzenie w szarlotce
bella i robal
Znając wszystkie 80 mend oraz ich brata adorującego, który pewnie poprowadzi dzisiejsze losowanie o 14.00
Wpadną : 17,22,25,45,56,65 no i wykopane przeze mnie z kuponu w kolekturze 71
Znając wszystkie 80 mend oraz ich brata adorującego, który pewnie poprowadzi dzisiejsze losowanie o 14.00
Wpadną : 17,22,25,45,56,65 no i wykopane przeze mnie z kuponu w kolekturze 71
przepraszam robal36
A teraz został rogalem.Takim do schrupania.
bella
Masz rację. Padnie 37, bo ja jej nie obstawiłam, choć w wytypowanych liczbach stała jak byk
Masz rację. Padnie 37, bo ja jej nie obstawiłam, choć w wytypowanych liczbach stała jak byk
medea76
Lila
I 8 także, bo ją wykopałam przerażona zbyt logicznym ciągiem 8,16,48,64
I 8 także, bo ją wykopałam przerażona zbyt logicznym ciągiem 8,16,48,64
p.dereń to chyba ty dziś prowadzisz studio lotto
http://forum.gazeta.pl/forum/w,23210,105806914,105806914,Przesladuje_mnie_liczba_37_Prosze_o_pomoc.html
lila widziałaś ostatnio pasko na czacie bo mam sprawę do niego
p.dereŃ ...mówisz i masz 61 na 100%...zobaczymy pózniej na zywo
lila w zeszłym tygodniu pisałem do nie i nie uzyskałem odpowiedzie
lila jeszcze spróbuję mu wysłać drugą wiadomość a jak nie odpowie to zadzwonię
robal 36 o co chodzi?
witaj paskopamiętasz może jak pisałem do ciebie w sprawie awarii tych losowań z tych dni co tobie podałem czy może dało by się to naprawić żeby można było normalnie je oglądać
zuza
jednak w tym linku - ta użytkowniczka, to chyba trochę przesadza - w końcu końcówkę ma 027
jednak w tym linku - ta użytkowniczka, to chyba trochę przesadza - w końcu końcówkę ma 027
panie robalusiu ...które liczby spadnie 74 i twój 36 ..no mów
pasko zaraz tobie napiszę z jakich dni awaria wystąpiła
lila
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
Zaklęcia pieniężne
..
..
Grosik na szczęście
ZAKLĘCIA FINANSOWE
.
CZARODZIEJSKI GROSIK
Czar na zdobycie pieniędzy
Do zaklęcia potrzebna jest mała pułapka na myszki, 2 świece koloru granatowego i jedna koloru srebrnego, kartka i długopis.
Rytuał odprawiamy podczas pełni księżyca. Robimy mały ołtarzyk na którym zapalamy trzy świece , kładziemy tam papierowy pieniążek (może to być np.10zł)na kartce piszemy swoje życzenie dotyczące finansów . Medytujemy nad naszym problemem finansowym prosimy Aniołów od finansów o pomoc w naszej sprawie okł 15 minut , pisząc nasze życzenie na kartce .
uwaga: możesz wpisać tylko trzy życzenia finansowe , pułapkę ustawiamy na parapecie okna tak by promienie księżyca padały na nią , pułapka musi być otwarta tak jak byśmy czekali na zdobycz która w nią wpadnie .(pieniążek zakładamy w pułapce tak podobnie jak byśmy zakładali przynętę na myszkę)
Do pułapki zaczepiamy jeden papierowy pieniążek na przynętę Aniołów szczęścia finansowego . Okno zostawiamy uchylone za oknem spal tą kartkę a popiól niech rozwieje wiatr pozniej możesz iśc spać.Kiedy rano wstaniesz a w naszej pułapce zostaną schwytane pieniążki możemy być pewni że Aniołowie finansów dali nam szansę na to by nasze sprawy finansowe poprawiły się w szybkim czasie .Wyjmujemy pieniążek z pułapki i chowamy go w portfelu, ale w oddzielnej kieszonce tak by go nie wydać a mieć go dłuższy czas na szczęście.Jeżeli w pułapkę nie schwytamy pieniążków znaczy to ze Aniołowie finansowi nie mogą w tym czasie spełnić naszej prośby, rytuał możemy powtórzyć w następnym miesiącu. Życzę powodzenia.
II Sposób na pozyskanie finansów
Do rytuału potrzebna jest kartka , długopis , szklanką z mocno osoloną wodą , srebrna świeca i jeden grosik .
Na kartce wypisz życzenie poniżej wypisane .
Zapal srebrną świecę .
Weź jeden grosik zanuż go w szklance z osoloną wodą przy pełni księżyca .
Na białej kartce papieru napisz swoje życzenie , odnośnie pracy zarobków lub innych spraw finansowych , zapal srebrną świecę .
Następnie trzymając szklankę z wodą i zanużonym tam grosikiem wysoko nad płomieniem świecy wypowiedz zaklęcie:
Proszę Cię "Boże i wszystkie żywioły , wobec prawa przyczyny i skutków
proszę was o pomoc w zarobieniu pieniędzy których poszukuję.
Tu i teraz - przy tej świecy przyrzekam wam
iż użyję ich jedynie dla dobrych spraw,
tako więc proszę was o łaskę i dar dla mnie.
Niech się tak stanie !"
Po wypowiedzianych słowach wylej wodę ze szklanki za okno lub na zewnątrz w stronę księżyca .
Niech wszystkie moce będą z Tobą .
Zaklęcie pieniężne na pozyskanie finansów
Proszę wszystkie siły wyższe i najwyższe by mnie wspomogły w finasach gdyż mam trudności .
Za pomoc dziękuję z cierpliwością zaczekam aż przyjdzie ten dzień ,
nie proszę o wiele tylko o to bym miał tyle ile mi potzeba do mego zycia , bym mógł w miarę żyć dostanio.
9 DNI PAL ZŁOTĄ ŚWIECĘ I MEDYTUJ
NAD TYM BY SIŁY WYŻSZE WYSŁUCHAŁY CIĘ
KIEDY PIENIADZĘ PRZYJDĄ DO CIEBIE
POMÓZ BIEDNEMU NAKARM GO A MOC NIECH BĘDZIE Z TOBĄ
A teraz zaklecia z innej beczki
TOTOLOTEK
Wierze w te numery ze one wygrają któregoś dnia , wierzę w tą wygraną , jak tez wierzę w to że przyjdziesz tu do mnie by mi za to podziękować że dzięki mnie stałeś się bogaty , kiedy to nastąpi wpłacisz na moje konto procent od wygranej 10% dla mnie .
tak dłufo spacerowałam dzisiaj pod drzewami ale nie
te france sroki gniazdami zajęte karrrwa boby budownicze
zamiast srać i kasę dać
te france sroki gniazdami zajęte karrrwa boby budownicze
zamiast srać i kasę dać
robal...
22.luty.2012 godzina22:15, 04.marzec.2012 godzina 22:15, 09.marzec godzina 22:15, 14.marzec 2012 godzina 14:00 20.marzec godzina 14:00 brak losowania pasko czy byś mógł te losowania archiwalne naprawić
idę się puścić z takich pięknych numerków to będzie pewnie wór kasy
bellcia...ja wiem że piznę ale wczoraj napisałam że pizgnę w c*** małpe na banana ją nadzieję