Wpisy 87 083 – 87 196
7 stycznia 2010 11:25 → 7 stycznia 2010 19:22, 100 wpisów
edi8 > tak, masz racje.
MIKS - przepraszam za pomyłkę.
Oczywiście chodziło mi o "skim-a", no i dodatkowo o kogoś, kogo trudno nazwać, ale przedstawia się jako nic, czyli ,,,
MIKS - przepraszam za pomyłkę.
Oczywiście chodziło mi o "skim-a", no i dodatkowo o kogoś, kogo trudno nazwać, ale przedstawia się jako nic, czyli ,,,
DANTEV tak masz racje z twojego jakże wszystkim pomocnego tematu na który i ja zaglądam i czerpie wiedzę zrobiono "chlew".Jeżeli moge to domagam sie od odpowiednich służb kasowania tych wpisów aby zachować ciągłość tego jakże przydatnego tematu.Ja nawet nie staram sie tam zadawać pytań i robię to w swoim temacie ,a uzyskuje odpowiedzi czy nawet instrukcje,czyli można szanować mądrzejszych od nas i uczyć sie od lepszych.Jeszcze raz powtarzam za gospodarzem tego mądrego tematu: SKLASOWAĆ WSZYSTKIE GŁUPIE WPISY NATYCHMIAST bo jak jeszcze Ci ludzie nas opuszcza to kto zostanie,kto nam pomoże w sprawach w których jesteśmy rzadsi od wody.I tu prośba do założyciela tematu-przeczekaj głupota długo nie żyje,a szybka reakcja służb zniechęci tego debila do zaprzestania wpisów.Pozdrawiam
niech ktos mi da moderatora to kiedy tylko bede mogl bede kasowal obrazajace posty niejakiego mistrza typowania
bo znow sie typ rozkreca
a Pasko.. naprawde mnie dziwi, ze go tolerujesz, ile mozna, no chlopie?
on tu syf robi!! cala strona i forum traci, ludzie odchodza
bo znow sie typ rozkreca
a Pasko.. naprawde mnie dziwi, ze go tolerujesz, ile mozna, no chlopie?
on tu syf robi!! cala strona i forum traci, ludzie odchodza
Oczywiście że to nie ja jestem "skim-em". Obejrzałem te wpisy i na moje wyczucie tak prymitywne teksty i tak prymitywną próbę wmanewrowania mnie w ich autorstwo mogła wymyśleć tylko jedna osoba z tego forum. Liderka mojego rankingu.
danteV - dla mnie liczy się jakość.
Ten temat o którym piszesz był z początku dla mnie niezrozumiały, potem trochę się wciągnąłem i...po balu. Na długo przestałem go czytać, bo wiedza poprzedzielana sraczką jakoś mi nie pasuje.
Ale chyba na nowo zacznę.
Tak samo kolega grubas67 - założył watek, który miał służyć do kontaktu z innymi, którzy tez grają, a nie tylko się bawią.
Jak tu utrzymywać "płynność konwersacji" skoro po każdym Twoim/jego wpisie leci wiązanka i to do osób absolutnie nie znających się na rzeczy?
Powiedz, co mnie obchodzi jak typujesz, skoro nie znam się na tym? Mnie nic takie typowanie nie obchodzi i nie zabieram głosu, no chyba że zaczyna mnie to interesować, a to wtedy proszę o wytłumaczenie, link, wskazówki, itp.
No, kończę.
Ten temat o którym piszesz był z początku dla mnie niezrozumiały, potem trochę się wciągnąłem i...po balu. Na długo przestałem go czytać, bo wiedza poprzedzielana sraczką jakoś mi nie pasuje.
Ale chyba na nowo zacznę.
Tak samo kolega grubas67 - założył watek, który miał służyć do kontaktu z innymi, którzy tez grają, a nie tylko się bawią.
Jak tu utrzymywać "płynność konwersacji" skoro po każdym Twoim/jego wpisie leci wiązanka i to do osób absolutnie nie znających się na rzeczy?
Powiedz, co mnie obchodzi jak typujesz, skoro nie znam się na tym? Mnie nic takie typowanie nie obchodzi i nie zabieram głosu, no chyba że zaczyna mnie to interesować, a to wtedy proszę o wytłumaczenie, link, wskazówki, itp.
No, kończę.
chodza sluchy ze ten ktos ma tytul doktora..
straszne jesli prawdziwe
straszne jesli prawdziwe
Wracamy do tematu "gra"(tylko nie między sobą ok!),a co sądzicie
o zbiorowym obstawianiu LOTTO w wersji europejskiej.
o zbiorowym obstawianiu LOTTO w wersji europejskiej.
Ja właśnie robie przymiarki do rejestracji na www.amigolotto.com ale czy to bezpieczne i czy to nie jakaś ściema
profesor1980
A może to?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2795
A może to?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2795
Dla przykładu mamy 100 graczy którzy którzy wnoszą po 30zł.
Za 3000~2500tyś można kupić 2400 zakładów np:Multi Lotka.
Jeśli wśród nich padnie 5 oraz zstępujące wypadało by około 3000na
głowę.
100*30=3000
3000:1.25=2400
2400~250000/100=2500
Za 3000~2500tyś można kupić 2400 zakładów np:Multi Lotka.
Jeśli wśród nich padnie 5 oraz zstępujące wypadało by około 3000na
głowę.
100*30=3000
3000:1.25=2400
2400~250000/100=2500
Dla mnie ta stronka to wal-koles nie bedzie wysylal zakladow i bedzie liczyl ze dana grupa uwali ta kase ;)
A jak wygraja jakies drobne to wyplaci z wplaconych przez wszystkich grajacych :)
A jak wygraja jakies drobne to wyplaci z wplaconych przez wszystkich grajacych :)
Jedna z możliwości gry w necie w LOTTO:
http://www.playeuromillions.pl/main/show_article/11
http://www.playeuromillions.pl/main/show_article/11
Jeśli wpłacana jest jakaś suma to powinno byc określone za jaką gramy.
Daję 20 - normalnie mam 8 kuponów, a więc 4 dni.
ale takich osób jak jest 10, czyli mój wkład dzienny to 50 groszy, za grę 25 groszy.
No to dlaczego wykupuje się po kilkanaście kuponów?
Każdy powinien mec równe szanse.
No bo ja kupie na jedno losowanie 10 kuponów po 25 groszy a Ty 100...to w chuja pana mi taka gra.
Daję 20 - normalnie mam 8 kuponów, a więc 4 dni.
ale takich osób jak jest 10, czyli mój wkład dzienny to 50 groszy, za grę 25 groszy.
No to dlaczego wykupuje się po kilkanaście kuponów?
Każdy powinien mec równe szanse.
No bo ja kupie na jedno losowanie 10 kuponów po 25 groszy a Ty 100...to w chuja pana mi taka gra.
No właśnie a co z wypłatą kasy z takiej stronki skąd można wyedzic czy ktoś cię nie zrobi w balona to już mi się wydaje że www.grajwlotto.pl jest bardziej wiarygodne
MM na 14
---3/3------5/5-------5/5 i 7/7
8,28,80 /// 7,17 /// 6,66 ///
8,27,78 /// 7,17 /// 6,66 ///
9,35,67 /// 7,17 /// 6,66 ///
10,35,67 // 7,17 /// 6,66 ///
10,69,72 // 7,17 /// 6,66 ///
w sumie:
5 kuponów jako 3/3
10 kuponów jako 5/5
5 kuponów jako 7/7
---3/3------5/5-------5/5 i 7/7
8,28,80 /// 7,17 /// 6,66 ///
8,27,78 /// 7,17 /// 6,66 ///
9,35,67 /// 7,17 /// 6,66 ///
10,35,67 // 7,17 /// 6,66 ///
10,69,72 // 7,17 /// 6,66 ///
w sumie:
5 kuponów jako 3/3
10 kuponów jako 5/5
5 kuponów jako 7/7
Drogi mój ulubieńcu.Za przekazanie mi cytatu z kabaretu jestem zadowolony,nie zawiera ona nic obraźliwego,jest na poziomie,wiec dziękuję i wszystkie obelgi od ciebie przyjmę tylko na jakimś poziomie ,w kulturalny i humorystyczny sposób,ale na dziś już wystarczy bo dajmy innym popisać,a po drugie już czas dla ciebie przeznaczony dobiegł końca.I można z kulturką coś napisać MOŻNA.Można kogoś wychować MOŻNA.
Ignoranci zawsze dostają po tyłku,szkoda że nie obstawiłem wszystkich liczb zakończonych na 8 i 3 ,bo tylko one prawie zawsze
się pojawiają.
się pojawiają.
Kathy>>tych cyferek jest bardzo dużo!!!
ja myślę,że to są tylko 80>60<80!!!,ostatecznie 80>25<80
Jak się pomyliłem to popraw ok.!!!
ja myślę,że to są tylko 80>60<80!!!,ostatecznie 80>25<80
Jak się pomyliłem to popraw ok.!!!
słuchajcie przestańcie sie wyzywać , bo to do niczego nie prowadzi ....ta strona powoli zaczyna schodzić na psy ...tematy sa zakładane bez zadnego związku z grą np. przepisy kulinarne itp. ludzie piszcie sobie taki rzeczy na gg ale nie tutaj ...mam dość już tych debilnych wpisów okreslających kto jest większym chamem..... nie dziwię się , że prawdziwi gracze tutaj się nie odzywają...
lilka na forum mozna klepac o czy sie chce-ludzie i tak wchodza na tematy ktore im pasuja ale ten chat zamienia sie w smietnisko ;)
Piję do wszystkich !!! albo to jest miejsce na dzielenie sie swoimi spostrzeżeniami , typami i metodami i wtedy cała ta "zabawa" ma sens albo to jest bagno gdzie różne psychole i sfrustrowani mogą każdego za byle co wyzwać ....najpierw piszą , że mają świetną metode ale nie podzielą się nią z nikim to po jakiego grzyba wogóle piszą tutaj ????
Lila ten twój pewniaczek to na ile % pewniaczek bo zawsze chybiam o 1 jak 80 to jest 79 itd pomożesz?;(
Wcale nie dziwne że Zelus nie zdążył do kolektury przed godz.14
w końcu z Hyżnego do Rzeszowa jest ok.50km
w końcu z Hyżnego do Rzeszowa jest ok.50km
Mysia pysia zgadzam się z tobą w 100%.Logując się na forum myślałam że może czegoś się dowiem,może ktoś coś podpowie odnośnie gry w toto lotka ,ale im częściej to czytam to dochodze do wniosku że jest to bagienko sory jeśli kogoś uraziłam ,ale ja w tym nie będe uczestniczyć.
Dzis na wieczor jednak szalenstwo pazernosci..systemem
10-20-26v30 odpowiednio za 65v75PLN
Jutro dam cynk jak poszlo pod warunkiem ze bedzie mnie stac na pakiet neta na koma ;)
Do jutra all....
10-20-26v30 odpowiednio za 65v75PLN
Jutro dam cynk jak poszlo pod warunkiem ze bedzie mnie stac na pakiet neta na koma ;)
Do jutra all....
SirMavins>>> no niestety , ale masz robotę w wątku "Suma i różnica" - bo mam kolejną metodę....
W styczniu dała ona już 6 trafień na 13 losowań , czyli w tym miesiącu jej efektywność to 46,16% , a w grudniu było 19 trafień , co wobec 31 dni i 62 losowań stanowiło 30,65%.
Typ powstaje poprzez wykonanie odejmowań wartości liczb sortowanych na podstawie wyników ostatniego losowania i ma postać:
p8 - ( p7 - p6 ) czyli zaczynając od wykonania działania w nawiasie następnie tak uzyskaną liczbę odejmujemy od liczby z pozycji 8.
Pzdr.
edi8
W styczniu dała ona już 6 trafień na 13 losowań , czyli w tym miesiącu jej efektywność to 46,16% , a w grudniu było 19 trafień , co wobec 31 dni i 62 losowań stanowiło 30,65%.
Typ powstaje poprzez wykonanie odejmowań wartości liczb sortowanych na podstawie wyników ostatniego losowania i ma postać:
p8 - ( p7 - p6 ) czyli zaczynając od wykonania działania w nawiasie następnie tak uzyskaną liczbę odejmujemy od liczby z pozycji 8.
Pzdr.
edi8
SirMavins>>> przepraszam , ale robię kilka obliczeń równolegle i podałem dane ze stycznia dla innej metody niż tej p8 - ( p7 - p6 ) ...
Ta metoda bowiem ma w styczniu już 8 trafień na 13 losowań , czyli jej efektywność to 61,54%.
Pzdr.
edi8
Ta metoda bowiem ma w styczniu już 8 trafień na 13 losowań , czyli jej efektywność to 61,54%.
Pzdr.
edi8
edi8 wyraż te 61% liczbami ,ile wydałeś na 13 zakładów ,a ile straciłeś .Jest to najlepszy sprawdzian skuteczności metody
(6p-7p)-8p (bez krytyki ok)
(6p-7p)-8p (bez krytyki ok)
Koguciku19, jak chcesz oczywiście przyspieszyć swoją znajomość typowania na zdarzenia sportowe to wejdź w zakładkę
"czat" na www.Live Sports.pl.Tam jest zarzarta dykudsja non stop o szansach i wartości poszczególnych zawodników i zespołów
Pozdr i dobrych typów!
"czat" na www.Live Sports.pl.Tam jest zarzarta dykudsja non stop o szansach i wartości poszczególnych zawodników i zespołów
Pozdr i dobrych typów!
Tajemnicze losy zwycięzcy w wielkiej loterii ??
Dziesięć miesięcy po tym, jak ktoś po raz ostatni widział zwycięzcę wielomilionowej loterii na Florydzie, oraz dwa miesiące po tym, jak rodzina zgłosiła jego zaginięcie, policja poinformowała, że obawia się najgorszego.
43-letni kierowca ciężarówki Abraham Shakespeare wygrał 31 milionów dolarów na loterii na Florydzie w 2006 roku. Rok później jego współpracownik pozwał go do sądu, twierdząc, ze Shakespeare ukradł jego kupon. Werdykt sądu był jednak korzystny dla Shakespeare’a
wniosek: pieniądze szczęścia nie dają
fakt : ci którzy ich nie mają :)
Dziesięć miesięcy po tym, jak ktoś po raz ostatni widział zwycięzcę wielomilionowej loterii na Florydzie, oraz dwa miesiące po tym, jak rodzina zgłosiła jego zaginięcie, policja poinformowała, że obawia się najgorszego.
43-letni kierowca ciężarówki Abraham Shakespeare wygrał 31 milionów dolarów na loterii na Florydzie w 2006 roku. Rok później jego współpracownik pozwał go do sądu, twierdząc, ze Shakespeare ukradł jego kupon. Werdykt sądu był jednak korzystny dla Shakespeare’a
wniosek: pieniądze szczęścia nie dają
fakt : ci którzy ich nie mają :)
Dostosowując się do bardzo merytorycznych wpisów typu :
kogucik19>>> z niego taki profesor ( doktorek ) jak z koziej d.... trąba (skim 2010-01-06 21:50)
bystrzacha multipaskowy nr 1 to doktorek (skim 2010-01-06 21:13)
Wpis Edka55 polepszył jego pozycję w rankingu Hipcia.Ale daleko jeszcze do pierwszej dziesiątki.Pozdrawiam. (hipopotan 2010-01-06 19:55)
Kiedyś w ulotce Rossmann,była oferta kupna pluszowego Hipcia.Proszę więc kupić sobie takiego i trzymać w domu żeby odwrócić afrykańskiego pecha. (hipopotan 2010-01-06 19:52)
Hipcio chce dorównać sukcesowi Lily w realu.A na razie gra mu nie wychodzi zbyt dobrze. (hipopotan 2010-01-06 19:25)
itd...itd....itd...
Chciałbym napisać też na temat. U mnie pada śnieg. Właśnie idę lepić bałwana, w kształcie hipopotama*.
*nie mylić z użytkownikiem hipopotaN
Serdecznie pozdrawiam moderatorów.
kogucik19>>> z niego taki profesor ( doktorek ) jak z koziej d.... trąba (skim 2010-01-06 21:50)
bystrzacha multipaskowy nr 1 to doktorek (skim 2010-01-06 21:13)
Wpis Edka55 polepszył jego pozycję w rankingu Hipcia.Ale daleko jeszcze do pierwszej dziesiątki.Pozdrawiam. (hipopotan 2010-01-06 19:55)
Kiedyś w ulotce Rossmann,była oferta kupna pluszowego Hipcia.Proszę więc kupić sobie takiego i trzymać w domu żeby odwrócić afrykańskiego pecha. (hipopotan 2010-01-06 19:52)
Hipcio chce dorównać sukcesowi Lily w realu.A na razie gra mu nie wychodzi zbyt dobrze. (hipopotan 2010-01-06 19:25)
itd...itd....itd...
Chciałbym napisać też na temat. U mnie pada śnieg. Właśnie idę lepić bałwana, w kształcie hipopotama*.
*nie mylić z użytkownikiem hipopotaN
Serdecznie pozdrawiam moderatorów.
Ps. Z forum też będę kopiował, żeby tylko pisać merytorycznie i na temat oczywiście :)
vento ty czegos nie rozumiesz.....wejdź na forum na temat 'suma i róznica" - podajemy metody wyodrębnienia pewniaka na dane losowanie a to jak kto łączy te liczby i gra nimi w realu to jego sprawa - oczywiscie na to tez szukamy sposobu ...edi8 podając ta metode tutaj nie napisał , że grał ta metodą
lepiej spory,kłótnie waśnie
niżli zgoda.Polska właśnie
Ano spory, ano waśnie,
toż to Polska...Kiepskich właśnie.
I po trupach i do przodu.
Ukraść. Pobić. Potem chodu
niżli zgoda.Polska właśnie
Ano spory, ano waśnie,
toż to Polska...Kiepskich właśnie.
I po trupach i do przodu.
Ukraść. Pobić. Potem chodu
mysia-pysia>>> dzięki za doinformowanie trochę mniej zorientowanego kolegi "vento" , co zwalnia mnie od odpisania...
P.s:Podliczyłem już listopad dla tej ostatniej metody p8 - ( p7- p6 ) i też było 19 trafień , czyli tak samo jak w grudniu , ale wobec 30 dni i 60 losowań efektywność listopada to 19/60 więc 31,67% .
Pzdr.
edi8
P.s:Podliczyłem już listopad dla tej ostatniej metody p8 - ( p7- p6 ) i też było 19 trafień , czyli tak samo jak w grudniu , ale wobec 30 dni i 60 losowań efektywność listopada to 19/60 więc 31,67% .
Pzdr.
edi8
Gra to jest zabawa,a ich cudowne sposoby gry i pomysły to wytwory chorej wyobrazni i wpływ na osoby które,nie mają pojęcia o grze.
Ja też mogę sobie otworzyć książeczkę o systemach i nadawać przez godzinę jak pomylony,udając mądrego.
Jednak ostatecznie wyszlo 18x10 i 2x5 bo juz mnie reka bolala od kreslenia ;P
Do jutra....
Do jutra....
Rozumiem działanie hipnozy,bo sam widziałem jak lider w wspólnotach charyzmatycznych robił ludziom pranie mózgu,a osoby nie potrafiły się opamiętać i słuchały go bezrozumnie.
Niech każdy zajmie się sobą,a da spokój Hipciowi.Ja na 2200 dalej idę na liczby z końcówka 2.Pozdrawiam.
hipopotan>>> tobie też zrobił niezłe pranie!! Taki jesteś pobożny i bogobojny a takie z ciebie chmidło ,że się słabo robi!!
lucky>>dzisiaj na 22.00 powinien wejść pewniaczek 34,ja go obstawiłam.
Pozdrawiam seerdecznie:)
Pozdrawiam seerdecznie:)
"86772. status hipopotan 2010-01-05 (20:08)
Wystarczy porozmawiać z realnymi osobami,a nie wirtualnymi i oni potwierdzą to co Hipcio,przebywanie dniami i nocami,jest strasznie dziwne."
Wystarczy porozmawiać z realnymi osobami,a nie wirtualnymi i oni potwierdzą to co Hipcio,przebywanie dniami i nocami,jest strasznie dziwne."
"86956. status hipopotan 2010-01-06 (19:01)
Parę miesięcy temu spytałem się cioci czy dalej gra w dużego lotka ,a ona że już nie.Prawda jest taka że osób grających ubywa,a nie przybywa."
Parę miesięcy temu spytałem się cioci czy dalej gra w dużego lotka ,a ona że już nie.Prawda jest taka że osób grających ubywa,a nie przybywa."
...również 87151, 87152?? Jeśli ktoś usuwa to nie się chociaż podpisze!!! Co ty na to Pasko??
Na porządnych forach jest podane, kto jest administratorem ,kto moderatorem, a kto jest odpowiedzialny i za co odpowiada!!
Tu nie znalazłem takiej listy, może wy wiecie kto tu rządzi?
Tu nie znalazłem takiej listy, może wy wiecie kto tu rządzi?
Pewnie i moje wpisy zostaną usunięte, bo za dużo chciałbym wiedzieć?? czy tak Panie i panowie tajemniczy moderatorzy?
Obstawiam liczby o końcówce 6,8,czyli:
04,16,46
28,48,78
18,58,38
16,56,46
04,16,46
28,48,78
18,58,38
16,56,46
do danteV: nicki, które "rozrabiają" są całkowicie blokowane. Wczoraj reakcja była spóźniona, ale była. Wpisy zwykle usuwam ja. Pozdrawiam
Dzisiaj widzę długa dyskusja o użytkowniku skim, ale został on zablokowany jeszcze wczoraj. Fakt, że blokując nie poinformowałem o tym. Pozdrawiam
Pasko,Witaj. Korzystając z tego, że jesteś na czacie pragnę ponowić moje już kiedyś zadane pytanie, na które nie odpowiedziałeś:
Czy mógłbyś wstawić bazę liczb wylosowanych dotychczas w KENO
(ponad 105000 losowań), aby na wzór MM, móc testować wpadnięte liczby.
Zajmuje mi to w tej chwili dużo czasu, a taki manewr wykonany przez Ciebie(o ile to technicznie możliwe) na pewno by uatrakcyjnił twoją stronkę!!
Po utracie możliwości gry w fortunie i totomiksie, może by KENO zapewniło niewątpliwą pustkę!!
Pozdrawiam.
Czy mógłbyś wstawić bazę liczb wylosowanych dotychczas w KENO
(ponad 105000 losowań), aby na wzór MM, móc testować wpadnięte liczby.
Zajmuje mi to w tej chwili dużo czasu, a taki manewr wykonany przez Ciebie(o ile to technicznie możliwe) na pewno by uatrakcyjnił twoją stronkę!!
Po utracie możliwości gry w fortunie i totomiksie, może by KENO zapewniło niewątpliwą pustkę!!
Pozdrawiam.
P.S Jeśli to niemożliwe w ramówce Multipasko.pl, to proponuję Np: Kenopasko.pl. a jeśli chcesz to mogę się podjąć współpracy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
dragon: pomyślę. Myślę, że dobry pomysł na przyszłość.
Co do informacji na stronie, to faktycznie w najbliższych dniach dodam dodatkowe informacje na stronie i link do regulaminu na stronie głównej, w którym wypiszę również moderatorów. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam
Co do informacji na stronie, to faktycznie w najbliższych dniach dodam dodatkowe informacje na stronie i link do regulaminu na stronie głównej, w którym wypiszę również moderatorów. Dziękuję za zwrócenie uwagi. Pozdrawiam
Jak widać z map,liczby 18i21wypuścili z pułapki wcześniej niż zwykle.A dawniej niektóre liczby szły powyżej 30 gier.To,że to zrobili świadczy ,że mniej osób gra i jest trudniej wygrać.Nie chodzi o pecha,ale gra jest coraz trudniejsza,a nikt już nie może się asekurować stawiając w totomix.
Ja na wieczór stawiam podobnie jak dużo osób w typowaniach,liczby z końcówką 0,bo o 1400 ich nie było.
Dzięki Pasko, to się nazywa rzeczowa i szybka reakcja!
To lubię i polecam się na przeszłość, jak również będę się starał jeśli nie masz nic przeciwko służyć dobrą radą i pomocą, a czasem będę krytyczny, o ile zajdzie taka potrzeba>>
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego!
To lubię i polecam się na przeszłość, jak również będę się starał jeśli nie masz nic przeciwko służyć dobrą radą i pomocą, a czasem będę krytyczny, o ile zajdzie taka potrzeba>>
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego!
W KENO, jest losowanych 20 z 70-ciu liczb, w odrużnieniu od MM, gdzie losuje się 20 liczb z *)-ciu.
Zatem prawdopodobieństwo trafienia jest o wiele większe niż w MM!!!
Nie wszyscy o tym wiedzą!!
Pozdrawiam.
Zatem prawdopodobieństwo trafienia jest o wiele większe niż w MM!!!
Nie wszyscy o tym wiedzą!!
Pozdrawiam.