Wpisy 870 065 – 870 164
1 kwietnia 2012 20:45 → 1 kwietnia 2012 21:13, 100 wpisów
ja nic nie lubie emeryt ,,nic nie chce zyczyć ..prawie on jest dokuczliwy umysłowo
i pintol znikam..
2,9,18
3,8,60
7,14,80
7,14,80
ulexxa...
1. zwycięzyłam z kompem
2. wbiłam sie w szok
3. chlam
4. mam wszystko gdzieś
5. pieknaja wyłaź.... będziemy imieninować
2. wbiłam sie w szok
3. chlam
4. mam wszystko gdzieś
5. pieknaja wyłaź.... będziemy imieninować
kathy...
dzis przepowiedziałem rano cyferki ze snów
18,23,59,60
lilus co tak wyklinasz wyżej
4,17,26,33
profesor
A ja 60 miałam i wymazałam z swojego kuponu. Całe szczęście, że chwilowo kupony niewysłane poza jednym z 40, bo ja twarda baba jestem i mendzie nie odpuszczę
Lila
Odpady z kategorii biohazard czyt. padlinę trzeba niestety utylizować w specjalistycznej firmie lub podrzucić do czyjegoś śmietnika
A ja 60 miałam i wymazałam z swojego kuponu. Całe szczęście, że chwilowo kupony niewysłane poza jednym z 40, bo ja twarda baba jestem i mendzie nie odpuszczę
Lila
Odpady z kategorii biohazard czyt. padlinę trzeba niestety utylizować w specjalistycznej firmie lub podrzucić do czyjegoś śmietnika
4,18,27,34
medea...i dobrze
na forum? a ja mam tak w życiu i co mam zrobić? gdzie mam uciec? masakra leki na uspokojenie musze brac
Lilu zapodaj jeszcze coswsio pakuje na "zajte"
Kathy nawet dobre te punkty
Kathy nawet dobre te punkty
21,27,30,49
dlatego ciągle tu zaglądam z nadzieja na wygrana i ze w koncu wyjade !!!
islandorka......kto Ciebie masakruje psychicznie? Daj adres to załatwimy sprawę szybko
3,7,14,44
profesorku
lila..wszystkie maja sukienki
ulexxa ..na drugie mam Grazyna...czyli też mam imieniny
lila..wszystkie maja sukienki
ulexxa ..na drugie mam Grazyna...czyli też mam imieniny
60,67,72,79
2,7,14,69
spadam bo siedze tu od południa testy z fizy robie synowi
3,8,30,78
Lilus dla mnie mozesz go załatwic nawet dzis,
Kathy lo jery..to serdeczne zyczenia
Zdrowka oraz spelnienia wszelkich Marzen
a wygranych Najwiekszych zycze
Zdrowka oraz spelnienia wszelkich Marzen
a wygranych Najwiekszych zycze
13max....
nie dam foto
nie dam foto
13max..ty nie chcesz gdzie ogolisz ...no ty zostaw pełno włosy jak fiutka
Lila i kathy - pozdrawiam, obrończynie krzysie
ja zaczynam ? już nie wytrzymał, nauczył sie jednego wyrazu po polsku "znikam" i dalej swoje
ledwo zauważył jeden mój wpis, oczywiście nie do niego, już głupoty z kamczatki jarocińskiej idą, zobaczcie
870066. krzysio744 2012-04-01 (20:45) ------------
ja nic nie lubie emeryt ,,nic nie chce zyczyć ..prawie on jest dokuczliwy umysłowo
ja zaczynam ? już nie wytrzymał, nauczył sie jednego wyrazu po polsku "znikam" i dalej swoje
ledwo zauważył jeden mój wpis, oczywiście nie do niego, już głupoty z kamczatki jarocińskiej idą, zobaczcie
870066. krzysio744 2012-04-01 (20:45) ------------
ulexa ...no tak krzysio sie chwalił że rurke ogolił ...niech wkleja fotke
Wszystkim Grażynom niezależnie czy to ich pierwsze, drugie czy kolejne imię a w prezencie bon zakupowy do TS na 10/10 do wykorzystania w dowolnym momencie
emeryt..
13max..lepiej niech nie wkleja bo jakby sie obrócił to katedra w Gnieźnie leży
krzysio ...ale to dobrze że ogoliłeś ...higienicznie tak ... hotowy do zbiegów jesteś
emeryt
Jak mawiali już starożytni nie ma co się kopać z koniem. Mądrzejszy powinien sobie odpuścić.
Jak mawiali już starożytni nie ma co się kopać z koniem. Mądrzejszy powinien sobie odpuścić.
13max...siedz cicho...ja juz nie pisze wiecej tu ...emeryt jesteś choroby serce .........
ulexxa..coś mnie dzisiaj na starocie wzięłoDire straits,TOTO,Status Quo i takie tam
emeryt
A jakie ma znaczenie kto zaczyna. Przecież cytując pewnego polityka wiadomo po czym poznaje się prawdziwego faceta. Po tym jak kończy
A jakie ma znaczenie kto zaczyna. Przecież cytując pewnego polityka wiadomo po czym poznaje się prawdziwego faceta. Po tym jak kończy
medea76 -masz słuszna rację, mam takie samo zdanie, ja nie odpisuje mu, tylko pisałem do tych, co nie sledzą, kto zadymy szuka,a potem go ściskają
KaskoGrażyno - może nie najwyższych, ale - stale
lila - no, co ? - pooglądam czasem
lila - no, co ? - pooglądam czasem
krzysio ...jak nie piszesz ja piszesz ...nie pisaliśmy trzy dni ...a jak ma chore serce to kardiologa niech sie uda ...bo uda są dwa uda się lub nie uda
emeryt..kogo ja ściskam to nic Tobie do tegoja dopiero wyściskam co poniektórych już niedługo
medea76 -znam to zdanie ale ja jestem przecież od niego dużo, dużo młodszy
emeryt
Rozumiem Cię, ale jak piszesz do innych próbując im to wytłumaczyć to tylko go zachęcasz do czepiania się Ciebie
To że jesteś młodszy pozostaje bez znaczenia w końcu to nie broda czyni mędrca
Rozumiem Cię, ale jak piszesz do innych próbując im to wytłumaczyć to tylko go zachęcasz do czepiania się Ciebie
To że jesteś młodszy pozostaje bez znaczenia w końcu to nie broda czyni mędrca
krzysio ...Tobie można wszytko jesteś Vip na mp ...możesz wszytko ..rozrabiać dokuczać ...i nikomu nic do tego
emeryt...kłamiesz masz teraz 63 lat ...pierwszy raz otrzymałeś twoje renty 3 lata temu ...to nie jest znaczy jesteś młodszy....