Wpisy 869 853 – 869 952
1 kwietnia 2012 19:41 → 1 kwietnia 2012 20:11, 100 wpisów
HARTGE....
electric...
ktoś zadymy szuka
wystarczą bajki o grillu z prywatnych spraw na czacie,bardzo wyolbrzymione zresztą - coś jeszcze Pani P czy L ?
wystarczą bajki o grillu z prywatnych spraw na czacie,bardzo wyolbrzymione zresztą - coś jeszcze Pani P czy L ?
77 odbij bo znowu ci zapodam kilka k.u.r.e.wTwoje bajki i wklejanie prywaty na czacie już przeszło wszelkie oczekiwania.drugiej tak jebnietej jak ty to nie ma.I weź nie ***ol że jadłaś ze mna grilla bo w twoim towarzystwie chyba bym się szybciej porzygała jak coś przelknęła
to odbij od pani R
jak i pań L i P
13max33 Pani P nawraca do czegos co sie jej nie tyczy
magdalena..ja myslałam że masz swojego bloga i wypintolona stąd zostałas to co tu jeszcze szukasz?
ja mam bloga gdzie?
M77..i jeszcze raz będziesz poruszać moje imię tak jak np do Michała to wjebię ci tak że ci smalec ze łba odpadnie i nie będę cię straszyć jakimiś kolesiami zakapiorami tak jak Ty mnie tylko wjeba dostaniesz centralnie ode mnie
M77...a z maxa niezłego idiotę zrobiłaś w oczach ludzi z czata ,nieźle manipulujesz.Gdzie tego uczyli?
M77 zrobiłem sobie żarty ...tak dałaś się wciągnąć z piekną rozmawiałem raz w życiu ....i mi to lata czy to jest facet czy baka ...podpuściłem Cie a Ty się rozkręciłaś ...i wywaliłaś wszystko podobno gdzieś tutaj czy nie tutaj nie wiem ...
to urzeczywistnij swoje plany a nie zaśmiecasz czata prywatą co to kogo ochodzi Pani P
13max33 gdzie? tu nic nie ma
Lila ...nikt ze mnie idioty nie robił i nie będzie robił jeżeli to juz ja zrobiłem z niej idiotkę do reszty ..bo co mnie obchodzi czy on czy ona ogląda tv o 23 ***a
M77...to zabierz ze sobą jeszcze dwie koleżanki bo nie wiem czy sobie dacie ze mną radę a do Cieie mam rzut beretem i jeśli nie skończysz z oczernianiem innych na gg to dostaniesz lepę w końcu.
13max33
13max....ja też oglądam mecze.Dobrze że mnie słyszałeś bo ta pizda by powiedziała że ja facet i mógłbyś uwierzyć
Zresztą do jednej osoby z czata napisałem kiedyś że m77 napisał i ją spróbuję podkręcić ...jak bedzie miała ta osoba odwagę to potwierdzi to ...bez problemu a wiem że jest teraz obecna na czacie
13max33 ok, zrobiłam to samo miłej zabawy
13max..trzeba mieć najebane żeby najpierw z kimś pisać na gg a potem wypluć to na czacie no ale tak najebane ma tylko PANI R
taaaa, lila ? a dooopsko Ci kiedyś przymarzło do ławki ?
A mi przymarzło - jak Deyna jeszcze grał w Legii i co Ty na to ?
A mi przymarzło - jak Deyna jeszcze grał w Legii i co Ty na to ?
M77...won stad.Nikt cię tu nie chce.Namieszałaś wystarczająco duzo.Teraz to dopiero ci musi być głupio
madzia nie rób karpia bo taka jest prawda ..już kiedyś z Toba wojowałem i wiem do czego jesteś zdolna ...to też wiedziałem że wywalisz wszystko na czat ..już narobiłaś ludziom tyle przykrości że nie mogłem wytrzymać i wyszło jak wyszło ...we mnie wsparcia nie masz i nie posługuj się mna jako świadkiem czegoś czego nie było ...Tak więc z piekna rozmawiałem raz ....i nie interesuje mnie czy to facet czy babka ..powtarzam ..
Damian.....no ja własnie nie wiem,skoro oglądam mecze to chyba tak w jej chorym urojonym musku
Lila...to chłop jak dąb
rav444
Lila bez przesady kobiety też oglądają mecze mało tego chodzą na stadiony
M77..masz nasrane masz co tu dużo pisać.Pasko to Monet.Monet to pięknaja.Pięknaja to kathyyy,kathyyy to ja a ja to max a max to profesor a profesor to Robal a Robal to ulexxa a ulexxa to siber a siber to c*** wie kto i tak dalej
Lila...
jak i nick magdalena77 to madzia77
lila
ok, prawie wszystko się zgadza, tak sądzę, ale siber to kto ?
bo się chyba trochę pogubiłem
ok, prawie wszystko się zgadza, tak sądzę, ale siber to kto ?
bo się chyba trochę pogubiłem
Lila ...ale ja jeszcze bym się pobawił no .....tak mi dobrze szło
jak i annamaria ech dorabianie teorii do własnego wyobrażenia
że mag.. to facet
że mag.. to facet
A profesor1980 to majoreczka
M77..i anna maria i onaa i lukrecja i pączek srączek i c*** jeszcze wie ile masz tych zeszytów i wy***alaj stąd i mi nie podnoś ciśnienia
M77......proponuję rozbieg i jebnięcie konkretnego baranka może coś w tj pustej jebnietej dyńce coś wróci na swoje miejsce.Tylko nie wiem czy tam ma co wracać.Mózg wielkości orzeszka ziemnego
a tu magdalena77 to nie madzia77 - ale aby tylko zadyma byla
max i co Ty na to
max i co Ty na to
magdalena przestań ***.o.l.i.c. w ch.u.j bo mi ciśnienie podnośisz.Wczoraj pisałam o m77 i napisałaś TY do mnie żebym sobie tobą śmieciaro gęby nie wycierała więc kim jesteś?? Sama motasz się w swoich kłamstwach idiotko pusta.A najpierw musisz sobie zasłużyć żebym wytarła sobie toba buźkę moją zacną.Nie wiem czy bym się nie porzygała
OK dla lili wszystkie nicki z 77 i pierwsza literą M to madzia77
moze ograniczenie dla tych cyfer i tej końcówki dać?
moze ograniczenie dla tych cyfer i tej końcówki dać?
kol. magdalena77
powiem tak - czeba mieć nieźle nafajdane, żeby takie zachowanie sprawiało radochę - to mi przypomina, tak trochę, kol. tyg'a
powiem tak - czeba mieć nieźle nafajdane, żeby takie zachowanie sprawiało radochę - to mi przypomina, tak trochę, kol. tyg'a
M77..jestes nia i przestań ludzi bujac bo wiesz rolę się mogą obrócić i ktoś cię tak zabuja że nie trafisz na męża c***a
Robal....ja już zamówiłam taki wieeeeeeeeeeeeeeelki zeszyt.Wezmę od siebie dźwig z budowy i jej osobiście dostarczę
hehe aleś dała się zrobić jak dziecko,kobieto masz problem obsesyjny każdy nick z 77 to madzia77 proponuję lekarza,a wiedziałem ze tak bedzie
Może jakieś zestawy czs pomyslić
HARTGE lepiej 13
M77..obsesję to Ty masz.I depresję w c*** i polecam lekarza w Stuttgartcie jest bardzo dobry z tego co słyszałam