Wpisy 86 923 – 87 024
6 stycznia 2010 17:47 → 6 stycznia 2010 22:27, 100 wpisów
vento>>witaj,nie wygrałam szóstki w totka a szkoda.Jeszcze nic straconego:)
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Sam9......widzisz, tak się składa, ze wiem, bo pracuję w tej branży!! Więc lepiej nie pisz więcej takich bzdetów, bo z reguły to kilent będzie miał 0/7 lub 1/7 przy zdarzeniach z kursem 6 do 10-ciu.....Nie rób wody z mózgu porządnym ludziom!!!
hej wszystkim dzisiaj irlandzkie lotto to co zagramy?
Lilu.Święta były rodzinne,udane,Sylwestra nie pamiętam
usnąłem po męczącej pracy,nawet nie słyszałem petard
i fajerwerków o północy.Pozdrawiam i życzę wypasionej szóstki w Lotto.
usnąłem po męczącej pracy,nawet nie słyszałem petard
i fajerwerków o północy.Pozdrawiam i życzę wypasionej szóstki w Lotto.
Lila trafienie nawet 3z3 jest trudne,bo jak sprawdza się ilości wygranych,są ciągle podobne,a gdyby ktoś znalazł cudowny sposób nagle wygrane by się zmieniły.Lotto przyjaciel ludzi musi nad wszystkim czuwać.
dragon,zobacz jak cię można rozszyfrować-pracujesz
w kolekturze TS.Macie coraz mniej klientów-wszyscy gracze odchodzą od was,wolą buki odwiedzać niż was.Pozdrawiam.
w kolekturze TS.Macie coraz mniej klientów-wszyscy gracze odchodzą od was,wolą buki odwiedzać niż was.Pozdrawiam.
A miało być show.Hipcio się nastawił,że w studio pojawią się tancerki,i jak nawet przegra będzie miło popatrzeć.A tymczasem tandeta.Lipa.
witay Liliano z Gniezna
hipootan ciesz sie że o 2 w nocy nie losują
pozdrawiam wszystkich gorąco
hipootan ciesz sie że o 2 w nocy nie losują
pozdrawiam wszystkich gorąco
LILA dziekuje za pozdrowienia,a zdjecie bardzo fajne obrazujace jakąś nostalgie,pragnienie,zadume.Mnie sie bardzo podoba.To taki ujmujący wzrok,ktory potrafiłby zniewolić każdego faceta ktorego byś tylko zapragneła.Serdecznie pozdrawiam
Dla mnie jest zagadką dlaczego lotto nie zachęca do gry,ale robi wszystko by zniechęcić.Podaję dwie trójki przypadkowe:22,35,38 - 72,51,61.
kogut, a może ty byś wstawił swoją fotę, na tle swojego kurnika?????
DRAGON ja chce abyś spał spokojnie po nocach i żebyś miał same kolorowe sny,a nie ,żeby Cie męczyły koszmary nocne.Pozdrawiam,i moge sie z każdym w Krakowie spotkać,ale żeby wszyscy nie spali do tego sie nie posunę bo za bardzo cenie sobie wasz spokój.
Podam dziwny przykład osoby,która jak był najlepszy czas do gry w keno,nie założyła w swoim kiosku,a jak ludzie przestali w to grać to dopiero zrobiła.A Hipcio nie gra w keno bo teraz to nie ma sensu.
Dobrze Lila,że podajesz liczby w typowaniach.Hipcio czasem sobie z nich coś podbierze.
"dlaczego lotto nie zachęca do gry" - dziwne prawda, ale jako jedyna odpowiedź mogę dać taką: ma w dupie tych co ewentualnie odejdą, bo większość jest skazana na TS.
Nie znają po prostu alternatywy, a lubią grać, z dziada pradziada.
Co do keno - a jak w to grać? Tylko na ch-t.
Ps. Vóyco z TS dzwonił, żeby grac na 4, bo puszczają...:)
Nie znają po prostu alternatywy, a lubią grać, z dziada pradziada.
Co do keno - a jak w to grać? Tylko na ch-t.
Ps. Vóyco z TS dzwonił, żeby grac na 4, bo puszczają...:)
hipopotan - lotto nie musi zachęcać do gry bo i po co?
Myślisz ze lotto tak chce rozdawać ludziom kase? Jesteś w błędzie puszczaja pare wygranych glównych dla pozoru bo statystyka musi być. 50 % idzie odrazu do ich kieszeni z zakładów reszta na wygrane. Robią kumulacje i w MM bonus i to nakreca ludzi do grania a czy zaklad bedzie za 3 czy 10 zł i tak zagrasz.
Myślisz ze lotto tak chce rozdawać ludziom kase? Jesteś w błędzie puszczaja pare wygranych glównych dla pozoru bo statystyka musi być. 50 % idzie odrazu do ich kieszeni z zakładów reszta na wygrane. Robią kumulacje i w MM bonus i to nakreca ludzi do grania a czy zaklad bedzie za 3 czy 10 zł i tak zagrasz.
Może taki rozpis przyda sie komuś do obstawiania meczy.
1 - 1 - 1 - x - x - x - 2 - 2 - 2 [---1 mecz obstawiony 1x2
1 - x - 2 - 1 - x - 2 - 1 - x - 2 [---2 mecz obstawiony 1x2
x - 1 - 2 - 2 - x - 1 - 1 - 2 - x [---3 mecz obstawiony 1x2
1 - 2 - x - 2 - x - 1 - x - 1 - 2 [---4 mecz obstawiony 1x2
Typując wyniki 4 meczów jako 1x2 zawsze trafimy wszystkie 4 mecze.
Rozpis ten na 9 zakładów po 4 mecze gwarantuje minimum jeden kupon trafiony jako 3/4 ( zakłady czytamy pionowo)
Ten sam rozpis tylko podany jako ABC
A - A - A - B - B - B - C - C - C
A - B - C - A - B - C - A - B - C
B - A - C - C - B - A - A - C - B
A - C - B - C - B - A - B - A - C
1 - 1 - 1 - x - x - x - 2 - 2 - 2 [---1 mecz obstawiony 1x2
1 - x - 2 - 1 - x - 2 - 1 - x - 2 [---2 mecz obstawiony 1x2
x - 1 - 2 - 2 - x - 1 - 1 - 2 - x [---3 mecz obstawiony 1x2
1 - 2 - x - 2 - x - 1 - x - 1 - 2 [---4 mecz obstawiony 1x2
Typując wyniki 4 meczów jako 1x2 zawsze trafimy wszystkie 4 mecze.
Rozpis ten na 9 zakładów po 4 mecze gwarantuje minimum jeden kupon trafiony jako 3/4 ( zakłady czytamy pionowo)
Ten sam rozpis tylko podany jako ABC
A - A - A - B - B - B - C - C - C
A - B - C - A - B - C - A - B - C
B - A - C - C - B - A - A - C - B
A - C - B - C - B - A - B - A - C
Troszkę się mylisz,bo wiele osób już zrezygnowało z gry.Ja np. w dużego już prawie nie gram,jedynie w multi.Jeżeli będą ciągle zwiększać stawkę za zakład,będzie ubywało graczy.
hipopotanie - masz rację. Ja w DL nie gram, bo i tak nie mam szans.
W MM jest przynajmniej zabawa, a małe sumy można zgarnąć.
W MM jest przynajmniej zabawa, a małe sumy można zgarnąć.
hipopotan - no nie wydaje mi sie zeby zrezygnowali z gry :)niby po czym to wnioskujesz ? po ilosci zakładow wysylanych? one sa w normie bo np w MM sa losowania 2 razy dziennie . Fakt ze troszke mniej zakladow na lotto przy kum 2 mln ale oni to odbija przy duzej kumulacji .
prawdopodobieństwo trafienia 6-tki w lotto
jest takie same jak spotkanie wszystkich tu uczciwie
nam czatujących jutro o godz 10:00
przed pałacem prezydendzkim w wa-wie :)
jest takie same jak spotkanie wszystkich tu uczciwie
nam czatujących jutro o godz 10:00
przed pałacem prezydendzkim w wa-wie :)
lila - tak, dotarło to do mnie już jakiś czas temu, dlatego gram w MM.
Parę miesięcy temu spytałem się cioci czy dalej gra w dużego lotka ,a ona że już nie.Prawda jest taka że osób grających ubywa,a nie przybywa.
widzisz ja gram tylko w DL zaś MM tylko testuje dla zabawy gdybym mial grac codziennie w MM bylbym bankrutem
TOMCIO1972 bardzo dziękuje w imieniu wszystkich i swoim za zamieszczenie tego systemu.Jak już pisałem w tej grze jestem jeszcze noworodkiem,potem będę niemowlakiem,czeka mnie jeszcze długie dzieciństwa i dopiero wtedy wejdę w fazę dorosłości,wie sam zobacz ile jeszcze przede mną jest wyzwań,ale pożyjemy zobaczymy,bede sie pilnie uczył pod waszym fachowym patronatem,a za juz uzyskaną pomoc serdecznie dziękuję.Pozdrawiam
Jeśli chodzi o DL to skoro podwyższono z 2-3, czyli o 50%, to zakładając że grały 3000000 wystarczy ze zagra 2000000.
Co do MM to jeśli ktoś puszczał sobie od tak, to nadal to będzie robił, tyle że 2x dziennie.
problem jest dla osób analizujących, maja dwa razy mniej czasu na analizę i zależnie od sytuacji idą grac o 14, 22 bądź o 14 i 22.
Co do MM to jeśli ktoś puszczał sobie od tak, to nadal to będzie robił, tyle że 2x dziennie.
problem jest dla osób analizujących, maja dwa razy mniej czasu na analizę i zależnie od sytuacji idą grac o 14, 22 bądź o 14 i 22.
Prawdopodobieństwo nie ma dla Hipcia w niektórych elementach żadnego znaczenia,bo nic poza komputerem nie jest w stanie przewidzieć jakie liczby w danym dniu postawią ludzie i wybrać dobry dla siebie układ.
MM też nie jest takie tanie 2,50 zł z Plusem 5 zł czyli grajac 2x dziennie po 1 zaklad wydajesz 5 zł lub 10zł w zaleznosci od pluisa
Jak zagra mnie osób,to padną takie liczby,że coraz trudniej coś wygrać i one się zniechęcą i przestaną grać.I lotto żeby zachęcić wpadnie na nowe dziwne pomysły.
Gdyby nie bylo manipulacji ze strony poteznych komputerów wygranych byłoby zancznie wiecej i to jest pewne bo wygrane sa jak widac w tabelach ustawiane ale tu chodzi o to 50% dla nich 50% na wygrane i daltego tak jest i to jest jakos napewno wyliczane przez ich komputery i podstawiane pod liczby (statysyki na daną liczbę).
lepiej jest zagrać 2x dziennie w MM
niż codziennie kupować paczke fajek
no ale ktoś musi ratowac budzet :)
niż codziennie kupować paczke fajek
no ale ktoś musi ratowac budzet :)
Hipcio chce dorównać sukcesowi Lily w realu.A na razie gra mu nie wychodzi zbyt dobrze.
tadeuszu - oto liczby do obliczeń:
65,64,57,38,11
Wychodzi powyżej 80!!!
65,64,57,38,11
Wychodzi powyżej 80!!!
xelom - masz racje jedni kupuja fajki drudzy kupuja zakłady i to sie wyrównuje .
Bo hipcio życzy innym afrykańskiego pecha:) dla tego nie wygrasz hipopotanie!!! Chyba ,że nie będziesz taki zawzięty
:) pisałem ,że będą wężyki i tak się stało .Ciekawe czy komuś to pomogło??
Żeby załapać się na te 50procent,a może 40 procent.Bo mniejsze wygrane istnieją tylko nie wiadomo ile ich jest.
własnie nie wiadomo jak to jest bo kazda liczba pewnie musi pasowac pod rozne wygrane np 1/1 2/2 nie wiem
hipcio może zainwestuj
w przemysł spirytusowy
zysk pewniejszy do 90 procent ?
w przemysł spirytusowy
zysk pewniejszy do 90 procent ?
Kiedyś w ulotce Rossmann,była oferta kupna pluszowego Hipcia.Proszę więc kupić sobie takiego i trzymać w domu żeby odwrócić afrykańskiego pecha.
Wpis Edka55 polepszył jego pozycję w rankingu Hipcia.Ale daleko jeszcze do pierwszej dziesiątki.Pozdrawiam.
nepti88
jak wygraja gospodarze czyli 1,1,1,1 to pierwszy kupon jest
1,1,x,1 (czytaj pionowo) czyli jest 3/4
jak wygrają goście 2,2,2,2 to dziewiąty kupon jest 2,2,x,2 czyli 3/4(czytaj pionowo).
System pełny 4 meczy zagranych trzydrogowo 1x2 to
3x3x3x3 = 81 kuponów a wtedy ZAWSZE są trafione 4 wyniki.
Tu w 9 kuponach ZAWSZE jest 3/4 a tylko 9 możliwych jako 4/4.
jak wygraja gospodarze czyli 1,1,1,1 to pierwszy kupon jest
1,1,x,1 (czytaj pionowo) czyli jest 3/4
jak wygrają goście 2,2,2,2 to dziewiąty kupon jest 2,2,x,2 czyli 3/4(czytaj pionowo).
System pełny 4 meczy zagranych trzydrogowo 1x2 to
3x3x3x3 = 81 kuponów a wtedy ZAWSZE są trafione 4 wyniki.
Tu w 9 kuponach ZAWSZE jest 3/4 a tylko 9 możliwych jako 4/4.
i o co wy sie kłócicie?
Życie jest proste albo masz wyje****ne albo przeje***ne . Pozdr. ALL :)
Życie jest proste albo masz wyje****ne albo przeje***ne . Pozdr. ALL :)
Moje magiczne cyferki na godz.22,15 to:
2,22,42,72
16,36,56
09,19,69
Sposób typowania jest taki sam jak sposób losowania :)
2,22,42,72
16,36,56
09,19,69
Sposób typowania jest taki sam jak sposób losowania :)
No i macie.
146 losowań, wszystkie metody, które nie budzą zastrzeżeń.
"Suma i różnica".
Od dziś w styczniu rankingi co tydzień.
146 losowań, wszystkie metody, które nie budzą zastrzeżeń.
"Suma i różnica".
Od dziś w styczniu rankingi co tydzień.
Jan Tomaszewski>>>Ryba śmierdzi od głowy:
http://goal.pl/index.php?dzial=newsy&artykul=161306
http://goal.pl/index.php?dzial=newsy&artykul=161306
tomcio1972>>> ale, żeby był wygrany jeden kupon to trzeba go nadać systemem 3z4 co daje łącznie 36 zakładów prostych a to nie daje zwrotu kosztów grając na zarzenia 3-drogowe (hokej, piłka nożna czy ręczna) z kursami (odpowiednio 1-x-2)np. 2,5 - 3,5 - 2,5, bo 2,5x2,5x2,5=15,63 a koszt to 36..
Jedynie kursy na remisy w hokeju ok.4 dają zysk, ale wtedy trzeba tak dobrać 12 meczy (remisów) i podzielić odpowiednio, żeby w każdej z czterech "trójek" trafić jeden remis. To już nie jest takie proste...
Jedynie kursy na remisy w hokeju ok.4 dają zysk, ale wtedy trzeba tak dobrać 12 meczy (remisów) i podzielić odpowiednio, żeby w każdej z czterech "trójek" trafić jeden remis. To już nie jest takie proste...
Według mnie jest proste wyjaśnienie dlaczego ryba zaczyna śmierdzieć od głowy.Otóż jak złapie sie Rybę to wyciąga sie ją za głowę i ta część ryby ma najwcześniejszy kontakt z powietrzem,wiec najszybciej sie zaczyna psuć.Jak by ją wyciągnąć za ogon to pewnie ta część była by zepsuta najwcześniej.Pozdrawiam
hipopotan przynieś z komórki wiaderko afrykańskiego pecha dla mnie,bardzo mi wczoraj pomógł w losowaniu.
hipotan. Dlaczego piszesz o sobie w trzeciej osobie liczby pojedyńczej ?
np.: "Hipcio chce dorównać sukcesowi Lily w realu..."
To zły objaw.
np.: "Hipcio chce dorównać sukcesowi Lily w realu..."
To zły objaw.
ender>>> to samo nagminnie uprawia w setkach swoich wpisów inny bystrzak , niejaki kogucik19:
"KOGUT w ramach szkolenia wytypował takie wydarzenia sportowe"...
"KOGUT w ramach szkolenia wytypował takie wydarzenia sportowe"...
ender>> Bo pamiętasz ten film " Ja Irena i Ja" ? Hipopotan ma tak samo:))
bromik>>> pamiętajmy jednak o tym , że przedstawiony przez "tomcia1972" rozpis systemu skróconego na 9 zakładów i na 4 mecze z gwarancją 3 przy trafieniu 4/4 posiada niewielki bo niewielki , aczkolwiek istniejący "korytarz dla szczęściarzy" ponieważ mamy wciąż szansę na trafienie 4/4...
Ta nasza szansa wynosi bowiem 9/81x100%=11,12% ponieważ system pełny dla 4 zdarzeń 1x2 to 3x3x3x3=81 zakładów.
Pzdr.
edi8
Ta nasza szansa wynosi bowiem 9/81x100%=11,12% ponieważ system pełny dla 4 zdarzeń 1x2 to 3x3x3x3=81 zakładów.
Pzdr.
edi8
edek55 oraz edi8.
"Ja,Irena i Ja" chyba oglądałem. To był film z Jimem Carreyem.
A wracając do meritum to albo ci osobnicy, którzy tak piszą nie mają więcej niż 10 lat albo są strasznie zmanierowani.
"Ja,Irena i Ja" chyba oglądałem. To był film z Jimem Carreyem.
A wracając do meritum to albo ci osobnicy, którzy tak piszą nie mają więcej niż 10 lat albo są strasznie zmanierowani.
bromik >>> chyba żle wyliczyłeś kurs 2,50 x 4 , to wychodzi prawie na 0 . A jak będzie w tym kuponie jeden remis to jesteś na plusie .Pozdrawiam
jan222>>> jako nowemu na tym forum koledze , pragnę przekazać Ci informację , iż "bromik" jest naszą koleżanką...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Jednak ta buk macherka jest fajna.Nie tak dawno Milan przegrywał 1-0 ,i już mi sie adrenalina podniosła ,wracam i widzę że już wygrywa 2-1.Drogi Milanie jak mi przegrasz to spotkanie to wyśle tam Alka-idę,i naszego trenera.Może potrzebujecie dobrego sędziego,u nas takich pod dostatkiem i nawet zrealizują każde zamówienie,tylko wszystko zależy za ile.Pozdrawiam.
Lilu muszę Ci powiedzieć ,że jestem ślepym kretynem bo nie nie dostrzegłem pewnego faktu pisząc.Mogłaś zrozumieć mój post dwojako
(pozytywnie,negatywnie),ale nie brałem tego negatywnego pod uwagę!!!
Powtórzę z Kogucikiem19 ,że super z ciebie laska basta va bene!!ciao
(pozytywnie,negatywnie),ale nie brałem tego negatywnego pod uwagę!!!
Powtórzę z Kogucikiem19 ,że super z ciebie laska basta va bene!!ciao
jan222>>> ja rozpatrywałam 1 wygrany kupon 3z4, co może zaistnieć tylko przy nadaniu go jako system pełny 3z4 czyli cztery kupony proste po TRZY zdarzenia, gdzie AKO wyniesie 2,5x2,5x2,5 = 15,63 (przy wariancie najmniej korzystnym), a dla grających u buków naziemnych jeszcze trzeba odjąć 12% podatku... Szansę na trafienie 4z4 podał powyżej edi8.
jan222>>> no nie wygłupiaj się !
Przecież jasno napisałem , że system pełny na 4/4 ma 81 zakładów a tu gramy na 9 - więc mowa jest o SZANSIE 9/81 a nie gwarancji...
Przecież "tomcio1972" podał system skrócony z gwarancją 3 przy trafieniu 4 - a na 100% MUSIMY trafić tu wszystkie 4 wyniki , choć w ramach tych 9 zakładów uzyskujemy minimalną gwarancję zejścia się na jednym z 9 zakładów tylko 3 wyników i nie ma takiej możliwości aby tej 3 tu nie wygrać.
Przecież jasno napisałem , że system pełny na 4/4 ma 81 zakładów a tu gramy na 9 - więc mowa jest o SZANSIE 9/81 a nie gwarancji...
Przecież "tomcio1972" podał system skrócony z gwarancją 3 przy trafieniu 4 - a na 100% MUSIMY trafić tu wszystkie 4 wyniki , choć w ramach tych 9 zakładów uzyskujemy minimalną gwarancję zejścia się na jednym z 9 zakładów tylko 3 wyników i nie ma takiej możliwości aby tej 3 tu nie wygrać.
Gdyby mój przemiły i prze sympatyczny kolega nie wspomniał o koguciku19 w tak pozytywnym tonie byłbym mocno zawiedziony,a tak tylko jak sie pojawi na czacie bo długo nie wytrzyma i już pisze o kogucie.Jakież to milutkie.Mam do ciebie gorącą prośbę gdybyś mógł zostawić na czacie swój grafik pracy na swojej "uczelni"nawet te 200 godzin plus dojazd bedzie jakimś odpoczynkiem dla dużej rzeszy czatowników,to ja jako kogut był bym ci bardzo wdzięczny,wtedy bym wiedział że z monitora nie bedzie kapać żółć,a codzienne wycieranie mnie meczy.
kogucik19>>> z niego taki profesor ( doktorek ) jak z koziej d.... trąba
tomcio1972,System jest ok.,tylko jest jedno ale:
pod jakie zdarzenia ten system chciałbyś zastosować:
piłka nożna
piłka ręczna
koszykówka
siatkówka
skoki
tenis
żużel
hokej
ligi polskie
zagraniczne
itd.Pozdrawiam.
pod jakie zdarzenia ten system chciałbyś zastosować:
piłka nożna
piłka ręczna
koszykówka
siatkówka
skoki
tenis
żużel
hokej
ligi polskie
zagraniczne
itd.Pozdrawiam.
edi8 i bromik >>> Przepraszam , zgadza się wszystko w najlepszym porządku . Pozdrawiam
sam9 >>> ja tylko podałem rozpis.
Pod jakie zdarzenia czy dyscyplinę sportu to zastosować to niech każdy sobie sam wymyśli.
Ja zdarzeniami sportowymi się nie zajmuję.
Równie dobrze mógłbyś go zastosować do MM na strefy.
5,10,15
20,25,30
35,40,45
50,55,60
Jak trafisz po jednej liczbie ze strefy to na 100% masz 3/4 tylko że w MM możesz trafić więcej liczb w trójkach a wtedy jest większa szansa na 4/4.
U buków zagranicznych gdzie za 3 liczby są kursy od 560-700 to taka gra moze miałaby sens,tylko wtedy trzeba nadać każdy zakład systemem 3/4 i przy trafieniu po 1 liczbie ze strefy jeden kupon jest wygrany.
Zdarzenia sportowe niech każdy sam sobie dopasuje.
Pod jakie zdarzenia czy dyscyplinę sportu to zastosować to niech każdy sobie sam wymyśli.
Ja zdarzeniami sportowymi się nie zajmuję.
Równie dobrze mógłbyś go zastosować do MM na strefy.
5,10,15
20,25,30
35,40,45
50,55,60
Jak trafisz po jednej liczbie ze strefy to na 100% masz 3/4 tylko że w MM możesz trafić więcej liczb w trójkach a wtedy jest większa szansa na 4/4.
U buków zagranicznych gdzie za 3 liczby są kursy od 560-700 to taka gra moze miałaby sens,tylko wtedy trzeba nadać każdy zakład systemem 3/4 i przy trafieniu po 1 liczbie ze strefy jeden kupon jest wygrany.
Zdarzenia sportowe niech każdy sam sobie dopasuje.
tomcio1972.Typując na chybił trafił jako zwykłe zakłady
jesteś w plecy,typując system 3/4 jesteś więcej w plecy
żaden interes-owszem możesz zastosować,system ale tylko
na jedne zdarzenie w kuponie systemowym,tylko musisz się
liczyć z tym,że obniżasz wysokość wygranej.Pozdrawiam.
jesteś w plecy,typując system 3/4 jesteś więcej w plecy
żaden interes-owszem możesz zastosować,system ale tylko
na jedne zdarzenie w kuponie systemowym,tylko musisz się
liczyć z tym,że obniżasz wysokość wygranej.Pozdrawiam.
sam9>>>> ten podany dziś przez "tomcia1972" rozpis na 9 zakładów podawałem tu na chacie już dość dawno , ale w nieco innej wymyślonej koncepcji gry - bo na liczby , wtedy jeszcze Multilotka...
Otóż skoro mamy 4 mecze z 3 możliwymi wynikami 1-x-2 dla każdego meczu , to możemy w miejsce wyników 1-x-2 podstawić po 3 rożne liczby , a zatem zagrać na 4x3=12 liczb i aby mieć tu tę szansę 11,12% na 4/4 ( ta koncepcja była do Totomixa ) to musimy w każdej z 4 grup po 3 trafić po 1 liczbie , czyli trafić 4 liczby z 12 typowanych , ale w równomiernym ich rozkładzie.
Zatem mamy wtedy gwarancję 3/4 i tę wciąż otwartą szansę na 4/4.
Dzisiejsze realia i wygrana za 4/4 w TS w wysokości 84zł przy koszcie gry 9x2,5zł=22,5zł wyglądają już znacznie mniej ciekawie...
Pzdr.
edi8
Otóż skoro mamy 4 mecze z 3 możliwymi wynikami 1-x-2 dla każdego meczu , to możemy w miejsce wyników 1-x-2 podstawić po 3 rożne liczby , a zatem zagrać na 4x3=12 liczb i aby mieć tu tę szansę 11,12% na 4/4 ( ta koncepcja była do Totomixa ) to musimy w każdej z 4 grup po 3 trafić po 1 liczbie , czyli trafić 4 liczby z 12 typowanych , ale w równomiernym ich rozkładzie.
Zatem mamy wtedy gwarancję 3/4 i tę wciąż otwartą szansę na 4/4.
Dzisiejsze realia i wygrana za 4/4 w TS w wysokości 84zł przy koszcie gry 9x2,5zł=22,5zł wyglądają już znacznie mniej ciekawie...
Pzdr.
edi8
Wyniki Irish Lotto
Main draw - 1,2,10,15,32,34 BB 4
Lotto1 - 11,16,20,26,41,43 BB 3
Lotto2 - 4,7,24,26,32,44 BB 39
U mnie blisko ale niestety przegrana:
5,10,15 / 6,12,18 / 7,14,21 / 9,18,27 / 8,13,34 /
5,10,15 - tylko 2/3 w Main draw
Main draw - 1,2,10,15,32,34 BB 4
Lotto1 - 11,16,20,26,41,43 BB 3
Lotto2 - 4,7,24,26,32,44 BB 39
U mnie blisko ale niestety przegrana:
5,10,15 / 6,12,18 / 7,14,21 / 9,18,27 / 8,13,34 /
5,10,15 - tylko 2/3 w Main draw
Przypominam , że w dziale BUKMACHERKA są zamieszczone do wykorzystania systemy bukmacherskie ( w ilości 14 ) :
http://www.multipasko.pl/bukmacherka/systemy/
Pzdr.
edi8
http://www.multipasko.pl/bukmacherka/systemy/
Pzdr.
edi8
sam9 >>> Ja bym zastosował do wszystkich zdarzeń trzy drogowych " 1 x 2" o jak największym kursie . Pozdrawiam
No i Milan 4-1 chyba bedzie mój pierwszy sukces.Humorek mi dopisywała teraz jeszcze bardziej jestem zadowolony.Pozdrawiam.
Ponadto ten system na 9 zakładach można także wykorzystać nadal w Totomixie w grze TOTO-GOL , polegającej na typowaniu dokładnych wyników bramkowych 6 meczy - bo podstawiając po 3 różne wyniki i trafiając po 1 z nich wśród 4 , mamy tę zagwarantowaną 3/4 i pozostaje nam typowanie wyników w 2 meczach...
sam9 >>> mozesz zastosować do gry na correct score.
Wybierzesz sobie 4 mecze na które chcesz zgadnać wyniki spotkań.
Do każdego meczu mozesz dobrać 3 wyniki.
1 mecz -- 1;0 / 2;0 / 3;0 /
2 mecz -- 1;1 / 2;1 / 2;0 /
3 mecz -- 1;0 / 2;0 / 3;0 /
4 mecz -- 0;0 / 0;1 / 1;0 /
Przy trafieniu 4 correct score (po jednym z każdego meczu) masz 1 kupon na 100% trafiony jako 3/4.
Nadasz te 9 zakłądów osobno jako system 3z4 czyli musisz opłacić 3z4=4 x 9 = 36 kombinacji.
Przy trafieniu 3/4 i kursie na correct score przynajmniej
7 masz 7x7x7 = 343 kurs.
Mawet przy trafieniu tylko 3 meczy masz szansę na kupon wygrany jako 3/4.
Wybierzesz sobie 4 mecze na które chcesz zgadnać wyniki spotkań.
Do każdego meczu mozesz dobrać 3 wyniki.
1 mecz -- 1;0 / 2;0 / 3;0 /
2 mecz -- 1;1 / 2;1 / 2;0 /
3 mecz -- 1;0 / 2;0 / 3;0 /
4 mecz -- 0;0 / 0;1 / 1;0 /
Przy trafieniu 4 correct score (po jednym z każdego meczu) masz 1 kupon na 100% trafiony jako 3/4.
Nadasz te 9 zakłądów osobno jako system 3z4 czyli musisz opłacić 3z4=4 x 9 = 36 kombinacji.
Przy trafieniu 3/4 i kursie na correct score przynajmniej
7 masz 7x7x7 = 343 kurs.
Mawet przy trafieniu tylko 3 meczy masz szansę na kupon wygrany jako 3/4.