Wpisy 867 339 – 867 438
31 marca 2012 18:12 → 31 marca 2012 19:40, 100 wpisów
majwoj
o ile pamiętam w d. na pkp też są/były? fajne, a w tej żb bliżej targowiska
o ile pamiętam w d. na pkp też są/były? fajne, a w tej żb bliżej targowiska
majwoj
ja korzystam z ofert przewozy regionalne -regio karnet za 69zł 3 dni podrózy = jeden dzień 23zł i jadę gdzie chcę- b.tanie podróżowaniepolecam, bez stresu ,korków itp
ja korzystam z ofert przewozy regionalne -regio karnet za 69zł 3 dni podrózy = jeden dzień 23zł i jadę gdzie chcę- b.tanie podróżowaniepolecam, bez stresu ,korków itp
jak np. chciałbyś sam jechać do krakowa autem , to taka oferta w/w b.korzystna za 23zł ,z d. do krak i z powrotem pociągiem objedziesz,
ja z d. do szczecina p . wawę za 26 zł jechałem rok temu interregio
ja z d. do szczecina p . wawę za 26 zł jechałem rok temu interregio
majwoj
ja nie kolejarz, ale sa oferty b. taniego podróżowania w pkp, trzeba tylko dobrze poczytać w necie
ja nie kolejarz, ale sa oferty b. taniego podróżowania w pkp, trzeba tylko dobrze poczytać w necie
majwoj
chciałbym pracować na pkp -część mojej rodziny to byli kolejarze, ale u mnie kolej w sumie zdechła (prawie)
chciałbym pracować na pkp -część mojej rodziny to byli kolejarze, ale u mnie kolej w sumie zdechła (prawie)
gg36
ja to mam tyle zawodów że sam się czasami zastanawiam czy jest coś czego nie umiem .
ja to mam tyle zawodów że sam się czasami zastanawiam czy jest coś czego nie umiem .
majwoj
jest jedno - nie przewidzisz 6/6 w lotto/ 10/10 mm itp- nie jesteś jasnowidzem (przynajmniej na razie)
twoje
jest jedno - nie przewidzisz 6/6 w lotto/ 10/10 mm itp- nie jesteś jasnowidzem (przynajmniej na razie)
twoje
kati
drap zdrapmana, ja dziś kupiłem jakiś skarb piratów i 2zł, ale też może to niezła drapka
drap zdrapmana, ja dziś kupiłem jakiś skarb piratów i 2zł, ale też może to niezła drapka
gg36
no to ja dziękuje bardzo
moja wiara zaczyna być podważana wobec T.S.
no to ja dziękuje bardzo
moja wiara zaczyna być podważana wobec T.S.
majwoj
nie łam się, nie ty jeden jeden, ja też i pewnie wiele innych osób
nie łam się, nie ty jeden jeden, ja też i pewnie wiele innych osób
kathyy...powiedz mu gg36
gdzie lepiej drapać rura czy 2 jaji znikam..
gdzie lepiej drapać rura czy 2 jaji znikam..
lila...
lila...nie drapac ...tylko poprawić np jak krzywo rura i znikam..
Kathy.
Dostałaś @ ?
Dostałaś @ ?
lila
emerytko ...zaraz sprawdzę
krzysio.....my o zdrapkach rozmawiamy
emerytko ...zaraz sprawdzę
krzysio.....my o zdrapkach rozmawiamy
lila .....dekuuśśś jak bedzie tu ..masz powiedz po co grzebieć rura
i juz ide
i juz ide
Kathy.
To szkoda,ale to nie jest niż ważnego.
To szkoda,ale to nie jest niż ważnego.
Lila.
Byłabym przeoczyła
Byłabym przeoczyła
Lila jestem u siebie nie chciało mi się jechac musiałem różne sprawy pozałatwiac
Damian..co to jest u siebie u mnie? A no tak ,dom mój a intercyza podpisana
Damian...wiemale i tak rzadko tu bywasz tak że,nawet sąsiedzi się dziwią jak przyjeżdżasz.Pytają kim jesteś
Lila praktycznie moje jest tylko auto i parę walizek ale to tylko taki mały szczegół
Ale wypełnionych po brzegi
Lila ooo sąsiedzi powinni mnie już kojarzyc trochę co weekend jestem w domu
jak kobita nie lubi drapać ... no ogól się ładnie
i pintol uciekam...
i pintol uciekam...
Damian...coś tam kojarzą ale niewiele Koszulę tą w czerwone paski dawaj bo piorę
lila ostatnio znalazł sobie nowa przyjaciółke i z nia przebywa nad woda
Damian....super,przynajmniej pranie Twoich łachów mi odpadnie mam nadzieję że prasujesz sobie też sam