Wpisy 862 779 – 862 878
29 marca 2012 19:31 → 29 marca 2012 19:54, 100 wpisów
hartge
milan...Humorek mam zawsze zajebisty do smutasów nie należę,biorę życie takim jakie jest i nie przejmuję się zbytnio
milan1980 tak mi się wydaję jakby ta pani się zapominała i przez to cierpi na klient
deki72
Pytanko do pasko: ile osob a dokładnie ile nicków przewinęło się przez stronkę multipasko od początku jej istnienia?
Deki.
Najpierw grę robi moja psina,a dalej się zobaczy.
Najpierw grę robi moja psina,a dalej się zobaczy.
HARTGE...co Ty mi tu z chabaziem wyskakujesz,jak już to proszę o cały bukiet a nie o chwasty
Witam wszystkich a szczególnie Lilę,która to pierwsza mnie wirtualnie przytuliła
milan1980 bo ostatnio byłem w tej budce na deptaku powiedziałem co innego a wydrukowała mi też co innego i tak zawsze jest a gram tam na chybił trafił nie wiem może ty masz inne zdanie ale ja mam takie
Deki.
Dzisiaj pójdzie
Dzisiaj pójdzie
mm nie gram na chybika ale nie miałem z nia problemow ale jak piszesz to jet z nia cos nie tak
HARTGE..Ciebie posadzę w ogródku Będziesz tam ozdabiał jak Garten zwerg
milan1980 no chyba że tak swoje liczby to inna sprawa bo dajesz blankiet i sprawa załatwiona
milan1980 ale powiem szczerze że Piła jest bardzo szczęśliwa pod tym względem także ta kolektura ale obsługa w tej kolekturze to do
electric
hartge ostatnio ktoś w Warszawie padło na chybił trafił w lotto
hartge ale niby pierwszy raz tam padła szóstka
HARTGE....LKW znaczy Last kraft wagen a PKW persolnal kraft wagen czyli np BMW LKW to samochody ciężarowe
hartge a ty nieraz też grasz na chybił trafił w lotto albo multi multi
multi multi nie wiem byc może nie śledzę tego a dokładnie to Praga Południe