Wpisy 862 409 – 862 508
29 marca 2012 15:26 → 29 marca 2012 16:50, 100 wpisów
skresle tak chyba
1,3,10,26,30,40...
2,5,11,14,30,40...
3,8,14,26,30,40...
1,3,10,26,30,40...
2,5,11,14,30,40...
3,8,14,26,30,40...
sara..nie obstawiaj jejŚciemniam,ona może dzisiaj wieczorkiem wylecieć
40 18 losowań już nie padła, jak padnie to potem kilka razy pod rząd.
sara hm... chyba nie stawiam na zera.., bo wszystko moze być i 30 i 50, i 80..ale 40 nie widzę..hm..
moze na jednym zakladzie.. ale nie jako główną .. nie wiem ..Lila jakie ma szanse % 40 .. ?
ja multipairs ale ale tylko do analizy wypadania 1 liczby, tobie sobie spis i wybieram sam.
mini na ch/tr 24,27,29,34,42
13,21,38,39,40
13,21,38,39,40
W dzisiejszym Fakcie jest krótka notka o ostatniej wielkiej wygranej w Lotto.. Osoba ta zagrała Warszawskim centrum handlowym, metodą chybił trafił./5 zakładów/.
------------------------------------------
------------------------------------------
analiza 1, tylko musisz uaktualnic program i przestawic losowania w górę do dzisiejszego.
Dobra Żegnam was miło i do wieczorka
jocia....
toja....
tomtom....
emerytko....
Wędrowco....
jocia....
toja....
tomtom....
emerytko....
Wędrowco....
Lila
Wędrowca netowy
zapewniam Cię, że wygrywają na 300 % Ci co mają szczęście, przewaznie na CH - T, bo to prawda na szczęście
a nie Ci co mają pewne pewniaki
choćby poobgryzali sobie paznokcie
zapewniam Cię, że wygrywają na 300 % Ci co mają szczęście, przewaznie na CH - T, bo to prawda na szczęście
a nie Ci co mają pewne pewniaki
choćby poobgryzali sobie paznokcie
Tomtom ja wysłałem 18,27,31,42,50,51 za 300 zł! Jak szaleć to szaleć
1,6,9,15,16,23,32,33,36,41,46,47,51,53,76
a przecież liczby się zmieniają bierzesz to pod uwagę, że jedne idą inne stoją
a przecież liczby się zmieniają bierzesz to pod uwagę, że jedne idą inne stoją
Lila.. .
-------------------------------------
-------------------------------------
jocia te liczby które dziś trafiłem 21,35,43,45,61 (nie weszła 47) idealnie wychodziły z mapek! Dlatego ja również nie zgadzam się z emerytem
tomtom > zajrzyj na ta stronę może Pomoże Ci rozpisać Twoje typy. www.pewniaki.pl/systemy.htm
Emeryt.. .
Nie masz racji.. . Kilka lat temu wytypowałem liczby metodą jasnowidzenia do Lotto i było....5/9. Nie rozpisywałem tego i wysłałem sześć kolejnych liczb, trafiłem 4/6. /wygrałem 104 pln/.
---------------------------------------------------
Nie masz racji.. . Kilka lat temu wytypowałem liczby metodą jasnowidzenia do Lotto i było....5/9. Nie rozpisywałem tego i wysłałem sześć kolejnych liczb, trafiłem 4/6. /wygrałem 104 pln/.
---------------------------------------------------
Jocia.. .
------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
Wędrowca netowy
wygrałeś bo miałeś szczęście
ja miałem na CH-T piątke w LOTTO
bo miałem w tym dniu szczęście
wygrałeś bo miałeś szczęście
ja miałem na CH-T piątke w LOTTO
bo miałem w tym dniu szczęście
emeryt, a ja miałam rok po roku 3 x 5/6 moje wlasne typowane liczby bardzo świadomie wybrane i raz bład : zamiast 13 skreslilam 12
emeryt ..wędrowca gra tylko wtedy jak jest pewnien liczb , bardzo pewnien
jocia- gratuluję, naprawde nie zazdroszczę, miałaś szczęście, którego nie zazdroszczę nikomu
jacku jesteś ?
42 ... na ile % stawiasz na 42 ? , bo chyba niekoniecznie
42 ... na ile % stawiasz na 42 ? , bo chyba niekoniecznie
Emeryt.. .
Zdarzenie z ubiegłego roku, jest opisane na Mp, mozesz je odnależć.
Podałem 4 liczby do lotto typowane metodą jasnowidzenia, i było...3/4. Pan Pasko nawet napisał, że jest w...szoku.. .
-----------------------------------------------
Zdarzenie z ubiegłego roku, jest opisane na Mp, mozesz je odnależć.
Podałem 4 liczby do lotto typowane metodą jasnowidzenia, i było...3/4. Pan Pasko nawet napisał, że jest w...szoku.. .
-----------------------------------------------
Witam
Przeczytałem ostatnio na pewnej stronie ezoterycznej że na tym świecie nic się nie dzieje przypadkiem i główne wygrane w grach losowych też.Jakby ktoś po drugiej stronie pilnował tego że jak masz nie trafić głównej wygranej to nie trafisz.Mówię o głównej wygranej takiej która mogłaby zmienić nasze życie a nie np. o kilkudziesięciu tysiącach.Także próbujmy na chybił trafił może i nam jest pisane)
Przeczytałem ostatnio na pewnej stronie ezoterycznej że na tym świecie nic się nie dzieje przypadkiem i główne wygrane w grach losowych też.Jakby ktoś po drugiej stronie pilnował tego że jak masz nie trafić głównej wygranej to nie trafisz.Mówię o głównej wygranej takiej która mogłaby zmienić nasze życie a nie np. o kilkudziesięciu tysiącach.Także próbujmy na chybił trafił może i nam jest pisane)
nigdy nie można być pewnym
przed chwilą zakończył sie mecz w lidze bułgarskiej
Ludogorets Cherno More 0 - 2
też byłem pewien, że wygra gospodarz, ten wymieniony na pierwszym miejscu, który od 30 grudnia 2010 roku nie przegrał u siebie żadnego meczu, tylko jeden zremisował
i dzis przegrał !!!!!!!!!!!!!!
Ludogorets jest w lidze bułgarskiej na 2 miejscu aktualnie
a Cherno More na 8 miejscu
przed chwilą zakończył sie mecz w lidze bułgarskiej
Ludogorets Cherno More 0 - 2
też byłem pewien, że wygra gospodarz, ten wymieniony na pierwszym miejscu, który od 30 grudnia 2010 roku nie przegrał u siebie żadnego meczu, tylko jeden zremisował
i dzis przegrał !!!!!!!!!!!!!!
Ludogorets jest w lidze bułgarskiej na 2 miejscu aktualnie
a Cherno More na 8 miejscu
Znowu nadciąga chmura...burzowa.. .
--------------------------------------------
--------------------------------------------
NIGDY NIE można być pewnym, można tylko zakładać dany wynik, czy cyferki jak w MM
dlatego w grach losowych nie gram w realu
a gdybym grał to tylko na CH-T
życie jest tak krótkie, że nie marnowałbym czasu na jakieś pewne pewniaki
dlatego w grach losowych nie gram w realu
a gdybym grał to tylko na CH-T
życie jest tak krótkie, że nie marnowałbym czasu na jakieś pewne pewniaki
kosmaty - ale to tylko jeden z kuponów, nigdy nie wysyłam jednego kuponu Atletico Madryt gdy wygra lub zremisuje, to i tak czeka mnie odbiór 520 zł
emeryt pisałem do wypowiedzi zr ktos nigdy czy przez 2 lata nie przegrywa
+ 3.
---------------------------------
---------------------------------
wedrowco
starzejerz sie ty tylko nic tylko siedzisz przy termometrze
starzejerz sie ty tylko nic tylko siedzisz przy termometrze
emeryt
- przepraszam, że się wtrącam, ale -
- jeśli zagrałeś - wszystko jedno z jakiego powodu - mając te 5/6 - nie pisz - >>nie gram<< , no , ale dobra - to był impuls
jednak w takim razie
- po kiego wypisujesz te "single, parki," a jakiś czas temu "sekwensy" ? ?? ??? ????
- przepraszam, że się wtrącam, ale -
- jeśli zagrałeś - wszystko jedno z jakiego powodu - mając te 5/6 - nie pisz - >>nie gram<< , no , ale dobra - to był impuls
jednak w takim razie
- po kiego wypisujesz te "single, parki," a jakiś czas temu "sekwensy" ? ?? ??? ????
Kosmaty.. .
-----------------------------------
-----------------------------------