Wpisy 861 833 – 861 932
29 marca 2012 09:47 → 29 marca 2012 11:25, 100 wpisów
ulala
Nie ma co się śmiać w Turcji jeszcze w latach dwudziestych w prasie były ogłoszenia o oddaniu żony lekko używanej pod zastaw kredytu
Nie ma co się śmiać w Turcji jeszcze w latach dwudziestych w prasie były ogłoszenia o oddaniu żony lekko używanej pod zastaw kredytu
Ula...spokojnie......
teraz to jakby odwrotnie działać zaczyna....i przyjmie się , przyjmie....... spokojnie
Pytanie, czy pod kredyt się da......
ulala
Niestety w czasach gdy to było legalne za słowo sprzeciwu mogłabyś zostać przywołana do porządku kijem o ile jego średnica nie byłaby większa niż kciuk męża albo jako sekutnica zakuta w takie ustrojstwo przypominające namordnik dla psa
Niestety w czasach gdy to było legalne za słowo sprzeciwu mogłabyś zostać przywołana do porządku kijem o ile jego średnica nie byłaby większa niż kciuk męża albo jako sekutnica zakuta w takie ustrojstwo przypominające namordnik dla psa
monet
Z takimi patentami to trzeba ostrożnie.
Jak sobie przeczytasz, że dobrym zwyczajem u Eskimosów jest podzielenie się wdziękami małżonki z gościem a nawet wypożyczeniem jej na wyprawę na polowanie jeśli gość nie dysponuje swoją to jak to fajnie brzmi.
A jak sobie doczytasz o rozjaśnianiu włosów moczem oraz nie myciu się to atrakcyjność pomysłu jakby trochę mniejsza
Z takimi patentami to trzeba ostrożnie.
Jak sobie przeczytasz, że dobrym zwyczajem u Eskimosów jest podzielenie się wdziękami małżonki z gościem a nawet wypożyczeniem jej na wyprawę na polowanie jeśli gość nie dysponuje swoją to jak to fajnie brzmi.
A jak sobie doczytasz o rozjaśnianiu włosów moczem oraz nie myciu się to atrakcyjność pomysłu jakby trochę mniejsza
ulala
Spokojnie było, minęło i miejmy nadzieję, że się już ne wrati jak mawiają bracia Czesi
Spokojnie było, minęło i miejmy nadzieję, że się już ne wrati jak mawiają bracia Czesi
znowu nic 4 zł ''wygrałem'' a utopiłem kilkanaście jak-tych jak tych żydów strzyc
kużwa o 5 w mm to chyba zapomnieć-to tuskoludków robota na taki ich
ciekawe czasy....
ciekawy kraj....
ciekawi...hm....ludzie
wyspę bezludną kupię
ciekawy kraj....
ciekawi...hm....ludzie
wyspę bezludną kupię
BAZLUDNĄ...... zdecydowanie bezludną.....
aaaaa
ogrodnika już mam
aaaaa
ogrodnika już mam
Podaje numerki na dzisiaj 2.3.5.8.10.11. 1i.26.28.30.32.40.52.54.57.66.69.76, brać ,wybierać, wysyłać nie żałować TS musi podołgować
Ula...jesteś??
to tak jeszcze do poprzedniego.....
http://natropie.onet.pl/crimestory/przemilczana-krzywda,1,5070490,artykul.html
to tak jeszcze do poprzedniego.....
http://natropie.onet.pl/crimestory/przemilczana-krzywda,1,5070490,artykul.html
Lila
Dzisiaj twoje nieloty przyjęłam ze stoickim spokojem obstawiłam tylko 3 z nich więc jakaś tam nadzieja na sukces została
Dzisiaj twoje nieloty przyjęłam ze stoickim spokojem obstawiłam tylko 3 z nich więc jakaś tam nadzieja na sukces została
Lila
I dokładnie tak staram się robić jak w ramach dobroci dla zwierząt i chatowiczów dzielisz się swoją wiedzą za co ci pięknie dziękuję życząc coby ci Bozia w 10/10 pobłogosławiła.
A wracając do cyferek .......
Czyli wyrzucając nieloty zostałoby mi coś takiego
40,76,69,28,54,66,80,29,30,8,5,3,64,78
A na najlepsze, że jak nawet z bębenka wyskoczą to w taki sposób, że nigdzie nie będę miała kompletu
I dokładnie tak staram się robić jak w ramach dobroci dla zwierząt i chatowiczów dzielisz się swoją wiedzą za co ci pięknie dziękuję życząc coby ci Bozia w 10/10 pobłogosławiła.
A wracając do cyferek .......
Czyli wyrzucając nieloty zostałoby mi coś takiego
40,76,69,28,54,66,80,29,30,8,5,3,64,78
A na najlepsze, że jak nawet z bębenka wyskoczą to w taki sposób, że nigdzie nie będę miała kompletu
Lila makaron zrobiony i jest na stolnicy....gotowany bedzie przed samym jedzeniem
Kathy...ale nie łapi Ci zaraza pomidorow? ja tez tak wczesniej sadzilam i potem sie pikuje...ale to juz troszke pózno jak dopiero siejesz
zuza...
Ula....
aleś mi narobiła......chyba się wybiorę do Ciebie
Ula....
aleś mi narobiła......chyba się wybiorę do Ciebie
Ula......
mnie tam dużo nie trzeba........
a powiedz jeszcze, że masz swoje ogórki....to.......
albo nie...czereśnie wcześniej....... masz??
mnie tam dużo nie trzeba........
a powiedz jeszcze, że masz swoje ogórki....to.......
albo nie...czereśnie wcześniej....... masz??
Ula....będzie dobrze z nimi
a zaraza czy łapie?
jak pod koniec sierpnia coś łapie to juz nie problem
najweselej , że mam sąsiada co pryska jakimiś badziewiami na zaraze a nic to nie pomaga ....ja niczym i mam pomidory zawsze do końca wrzesnia co najmniej
a zaraza czy łapie?
jak pod koniec sierpnia coś łapie to juz nie problem
najweselej , że mam sąsiada co pryska jakimiś badziewiami na zaraze a nic to nie pomaga ....ja niczym i mam pomidory zawsze do końca wrzesnia co najmniej
smaczne i szybkie danie na dziś, przepis? rosołek mniam mniam,ale, mam mało czasu...propozycje
Jak się rozłoży ostatnie losowania na stary kupon 16x5 to piątka 8,24,40,56,72 zaliczyła ostatnio mało trafień, więc kto wie
zuza...
może być i szybki rosołek.....z lanymi kluskami.....
do tego dużo zieleniny i..... gotowe
może być i szybki rosołek.....z lanymi kluskami.....
do tego dużo zieleniny i..... gotowe
zuza...jak dołożysz łapanie kury to trzy mało......
ale..... na zezwłoku po wcale nie musi ...pół wystarczy
i pychotka ....
ale..... na zezwłoku po wcale nie musi ...pół wystarczy
i pychotka ....
ojjjjjjj Ulaaaaaaaa
to ja tak na czereśnie z rosołem się pisze......
to ja tak na czereśnie z rosołem się pisze......