Wpisy 861 779 – 861 878
29 marca 2012 08:57 → 29 marca 2012 10:59, 100 wpisów
wędruś,
dobra - spoko - dam radę
dobra - spoko - dam radę
Sniło mi śię dziśiaj, że kupiłem los z nr. 20, ale niestety był pusty.. .
---------------------------------------------
---------------------------------------------
Pięknaja.
Masz 100% racji.
Czasami jest to trudniejsze,niż język chiński.
Masz 100% racji.
Czasami jest to trudniejsze,niż język chiński.
Ulala.. .
-----------------------------------------
-----------------------------------------
WN
to przeszukaj w kolekturze w s z y s t k i e
zdrapki, jakie tam mają...
to przeszukaj w kolekturze w s z y s t k i e
zdrapki, jakie tam mają...
Ulala.
Dodaj jeszcze 72
Dodaj jeszcze 72
gg36>>>>
a szczerze to sam jeszcze nie wiem.
Tak jakoś mam od rana..
a szczerze to sam jeszcze nie wiem.
Tak jakoś mam od rana..
Znikam.Jadę wymienić zimowe opony.
Kathy.. .
----------------------------------
----------------------------------
Czas na liczbę....33./Może śię zamienić z liczbą....21/.
-----------------------------
-----------------------------
Monet.Wiosna w pełni.
To wtedy autko do garażu.
Witam w ten wietrzny i jak się wydaje deszczowy dzień
Zrobiłam sobie w przerwę na i prasówkę. Fajnie,jak się okazuje Poczta Polska robi za dilera, bo jakieś cwaniaczki sprzedają ją w lipnym sklepie internetowym pod wiele znaczącą nazwą Road Silk i wysyłają pocztą. Świat to jednak ciekawe miejsce do życia
Zrobiłam sobie w przerwę na i prasówkę. Fajnie,jak się okazuje Poczta Polska robi za dilera, bo jakieś cwaniaczki sprzedają ją w lipnym sklepie internetowym pod wiele znaczącą nazwą Road Silk i wysyłają pocztą. Świat to jednak ciekawe miejsce do życia
taaaa, te takie śmieszne formy komunikowania się... Zamiast - wleźć komuś w rozum, zeskanować i bez definiowania pojęć...
To nie sf, to /przynajmniej w pewnym zakresie/ zapewne kwestia kilku lat ...
A propos liczb
to za mną chodziły i na kupon się wepchały 3,5,8,14,26,29,30,40,54,64,66,69,72,76,78,80
a ponieważ z resztek funduszu hazardowego wziększonego o obcięcie kosztów na kosmetyki i inne duperele plus wczorajsze 2 zł za 4/10 nie starczyło na plusa to pewnie będzie nim śpioch 40 jak to już ostatnio kilka razy bywało
to za mną chodziły i na kupon się wepchały 3,5,8,14,26,29,30,40,54,64,66,69,72,76,78,80
a ponieważ z resztek funduszu hazardowego wziększonego o obcięcie kosztów na kosmetyki i inne duperele plus wczorajsze 2 zł za 4/10 nie starczyło na plusa to pewnie będzie nim śpioch 40 jak to już ostatnio kilka razy bywało
Witam wszystkich. Dzisiaj zagrałem najdłużej oczekująca trójka 5.29.54 już na nią czas
Z map pogodowych wynika, że ....wraca ZIMA.. . Bedzie mróz i śnieg.. .
---------------------------------------------------
---------------------------------------------------
wedrowca
Ja nie muszę widzieć map wystarczy, że wyjrzę za okno. Piździ jak w Kieleckiem na pustym polu a temperatura taka, że babeczki znów wskoczyły na wszelki wypadek w kozaczki
Ja nie muszę widzieć map wystarczy, że wyjrzę za okno. Piździ jak w Kieleckiem na pustym polu a temperatura taka, że babeczki znów wskoczyły na wszelki wypadek w kozaczki
Ciepło bedzię po...20 kwietnia.. .
-----------------------------------
-----------------------------------
monet
Ja postawiłam na swój rok urodzenia czyli 76, ale to całkowicie irracjonalna decyzja podyktowana sentymentem.
Ja postawiłam na swój rok urodzenia czyli 76, ale to całkowicie irracjonalna decyzja podyktowana sentymentem.
obejrzałem sobie to 76.
bez sentymentów jakichkolwiek i wniosek taki że też już na nią święty czas.
bez sentymentów jakichkolwiek i wniosek taki że też już na nią święty czas.
Prasówki ciąg dalszy.
Myślałam, że nic nie przebije dealerki hery za pośrednictwem poczty a jednak ... komornik z Wejherowa zajął na poczet długów i wystawił na licytację psa, oczywiście nie zwykłego Burka czy Azora tylko boston terriera
Myślałam, że nic nie przebije dealerki hery za pośrednictwem poczty a jednak ... komornik z Wejherowa zajął na poczet długów i wystawił na licytację psa, oczywiście nie zwykłego Burka czy Azora tylko boston terriera
komornik?
auto niech bierze
chałupe też
nawet kobitę jak da się jaką wartość na niej ustanowić.
Ale za psa to bym zabił.!
auto niech bierze
chałupe też
nawet kobitę jak da się jaką wartość na niej ustanowić.
Ale za psa to bym zabił.!
Znikam, zaraz jadę po ..wegiel.. .Idzie...Wiosna...
.
------------------------------------------Miłego dnia.. .
.
------------------------------------------Miłego dnia.. .
pewnie i tak by nie wziął.
Gdzie by póżniej opchnał?
Przecież nie weżmie jej na wikt.
Jego niebawem by zlicytowali bo podeżreć lubi..
Gdzie by póżniej opchnał?
Przecież nie weżmie jej na wikt.
Jego niebawem by zlicytowali bo podeżreć lubi..
Ulala.. .
---------------------
---------------------
ulala
Nie ma co się śmiać w Turcji jeszcze w latach dwudziestych w prasie były ogłoszenia o oddaniu żony lekko używanej pod zastaw kredytu
Nie ma co się śmiać w Turcji jeszcze w latach dwudziestych w prasie były ogłoszenia o oddaniu żony lekko używanej pod zastaw kredytu
Ula...spokojnie......
teraz to jakby odwrotnie działać zaczyna....i przyjmie się , przyjmie....... spokojnie
Pytanie, czy pod kredyt się da......
ulala
Niestety w czasach gdy to było legalne za słowo sprzeciwu mogłabyś zostać przywołana do porządku kijem o ile jego średnica nie byłaby większa niż kciuk męża albo jako sekutnica zakuta w takie ustrojstwo przypominające namordnik dla psa
Niestety w czasach gdy to było legalne za słowo sprzeciwu mogłabyś zostać przywołana do porządku kijem o ile jego średnica nie byłaby większa niż kciuk męża albo jako sekutnica zakuta w takie ustrojstwo przypominające namordnik dla psa
monet
Z takimi patentami to trzeba ostrożnie.
Jak sobie przeczytasz, że dobrym zwyczajem u Eskimosów jest podzielenie się wdziękami małżonki z gościem a nawet wypożyczeniem jej na wyprawę na polowanie jeśli gość nie dysponuje swoją to jak to fajnie brzmi.
A jak sobie doczytasz o rozjaśnianiu włosów moczem oraz nie myciu się to atrakcyjność pomysłu jakby trochę mniejsza
Z takimi patentami to trzeba ostrożnie.
Jak sobie przeczytasz, że dobrym zwyczajem u Eskimosów jest podzielenie się wdziękami małżonki z gościem a nawet wypożyczeniem jej na wyprawę na polowanie jeśli gość nie dysponuje swoją to jak to fajnie brzmi.
A jak sobie doczytasz o rozjaśnianiu włosów moczem oraz nie myciu się to atrakcyjność pomysłu jakby trochę mniejsza
ulala
Spokojnie było, minęło i miejmy nadzieję, że się już ne wrati jak mawiają bracia Czesi
Spokojnie było, minęło i miejmy nadzieję, że się już ne wrati jak mawiają bracia Czesi
znowu nic 4 zł ''wygrałem'' a utopiłem kilkanaście jak-tych jak tych żydów strzyc
kużwa o 5 w mm to chyba zapomnieć-to tuskoludków robota na taki ich
ciekawe czasy....
ciekawy kraj....
ciekawi...hm....ludzie
wyspę bezludną kupię
ciekawy kraj....
ciekawi...hm....ludzie
wyspę bezludną kupię
BAZLUDNĄ...... zdecydowanie bezludną.....
aaaaa
ogrodnika już mam
aaaaa
ogrodnika już mam
Podaje numerki na dzisiaj 2.3.5.8.10.11. 1i.26.28.30.32.40.52.54.57.66.69.76, brać ,wybierać, wysyłać nie żałować TS musi podołgować
Ula...jesteś??
to tak jeszcze do poprzedniego.....
http://natropie.onet.pl/crimestory/przemilczana-krzywda,1,5070490,artykul.html
to tak jeszcze do poprzedniego.....
http://natropie.onet.pl/crimestory/przemilczana-krzywda,1,5070490,artykul.html
Lila
Dzisiaj twoje nieloty przyjęłam ze stoickim spokojem obstawiłam tylko 3 z nich więc jakaś tam nadzieja na sukces została
Dzisiaj twoje nieloty przyjęłam ze stoickim spokojem obstawiłam tylko 3 z nich więc jakaś tam nadzieja na sukces została
Lila
I dokładnie tak staram się robić jak w ramach dobroci dla zwierząt i chatowiczów dzielisz się swoją wiedzą za co ci pięknie dziękuję życząc coby ci Bozia w 10/10 pobłogosławiła.
A wracając do cyferek .......
Czyli wyrzucając nieloty zostałoby mi coś takiego
40,76,69,28,54,66,80,29,30,8,5,3,64,78
A na najlepsze, że jak nawet z bębenka wyskoczą to w taki sposób, że nigdzie nie będę miała kompletu
I dokładnie tak staram się robić jak w ramach dobroci dla zwierząt i chatowiczów dzielisz się swoją wiedzą za co ci pięknie dziękuję życząc coby ci Bozia w 10/10 pobłogosławiła.
A wracając do cyferek .......
Czyli wyrzucając nieloty zostałoby mi coś takiego
40,76,69,28,54,66,80,29,30,8,5,3,64,78
A na najlepsze, że jak nawet z bębenka wyskoczą to w taki sposób, że nigdzie nie będę miała kompletu