Wpisy 86 173 – 86 277
2 stycznia 2010 15:06 → 2 stycznia 2010 19:10, 100 wpisów
UWAGA!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
......"dobry żart tynfa wart", a tak na serio to jest chyba moja reakcja na 3/10 o 14-tej hehehehehhhe!!! Ludzie różnie reagują i nie wiem co mi jeszcze się odwali!!!hehehehehhe
Pozdr.
Pozdr.
,,, > ty musisz być naprawdę pusty jak twój nick, bo tylko madzia77 dostała orgazmu w reakcji na twój wpis o fujarze, mając na pewno na myśli wibrator. Przez takich idiotów jak ty, nikt nie chce tutaj podawać swoich typów. Ale to już sprawa Admina, czy jego strona, czat, forum jest o liczbach czy też zbiorowiskiem frustratów którym tylko fujary, wibratory w głowie a raczej w dupie.
danteV >>> odbij człowieku śmieję się z czego chcę,a Tobie nic do tego,a tak na marginesie to twoje żarty wcale nie były tematycznie inne jak ",,,"
.....lepiej śmiać się i żartować,niźli płakać i lamentować!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
Z tego co wiem właśnie w tym dziale "Spokój,harmonia,odprężenie" będzie nauka jak sobie poradzić z sytuacją po utracie qlek w TM.
...madzia nie zaczynaj dyskusji z człowiekiem tak zakompleksionym jak kol danteV, czy nie widzisz, ze to klon edi8, a z nim jeszcze nikt tu nie zamierza wchodzić w dyskusję (bo i po co??)
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
SirMavins > Admin tej strony, wiele razy obiecał, że będzie robił wszystko, żeby utrzymać tą stronę na wysokim poziomie. Poczytaj sobie wpisy "pustego nicka" i oceń poziom tej strony. To co obiecałem to będzie, ale wątpię czy na tym forum. Bo byle śmieć nie będzie mnie krytykował za coś, co robię dla tutejszych użytkowników, za darmo, poświęcając swój czas.
Jeżeli sie nie myle to w Polsce jest demokracja , czyli każdy moze mówić co chce.
U danteV jest ciągle komuna :) Pzdr. & Poćwicz!
U danteV jest ciągle komuna :) Pzdr. & Poćwicz!
,,, > ogólnie błąd to ciebie prześladuje. Błąd, że cie coś spłodziło, coś urodziło i że w Polsce nie ma eutanazji. Więc spadaj chamie skąd przyszedłeś. Studzienka ściekowa?
.....nie ośmieszaj się już więcej, bo naprawdę twoje typy over/under i.t.p i t d są warte tyle co "funt kłaków", a jak nie masz czasu to tym bardziej nie wyjeżdżaj na innych.....
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
Zaczyna sie robić ciekawie :)
A oni sobie posty nabijają ! Protestuję!
A oni sobie posty nabijają ! Protestuję!
Po twoichpostach widze że niemasz więcej niż 15 lat ! To tyle :)
....niestety Jacku1550, tu nie obowiązuje demokracja!!!!
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
edi8 ty inteligencjo!!! jak skończyłeś jakąś lepszą szkołę to myślisz że od razu rozbijesz bank TS-a trafiając 10/10 mając system??? hahahahah !!!!!!
Z racji tego iż mój poziom jest naprawdę niski to nie skomentuję wpisów,bo i po co?
........edi8, ale dałeś czadu!!! Nareszcie pokazałeś Swoją Twarz jak wyśpiewał by słynny wokalista "Ich Troje" (nazwisko znane)
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
Wiesz co edi8 zamknij swoją jadaczkę,bo Ci w końcu naprawdę coś w gardle utknie i nie będzie to dla Ciebie przyjemne.
Poczytaj sobie forum ile osób uważa Cię za "kogoś" to może w końcu się ockniesz !!!
Poczytaj sobie forum ile osób uważa Cię za "kogoś" to może w końcu się ockniesz !!!
danteV - ja Twój czas cenię, dlatego poczekam i chętnie się czegoś nowego nauczę.
.......miks, napisz coś o Sobie, bo jestem nowy i naprawdę nie wiem kim jesteś (może sędzią), bo przyznałeś mi drugie miejsce....a może chcesz coś jeszcze napisać? no to śmiało i nie bój się doktora ediego, bo to nie wypada....
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
Proszę nieudacznika Miksa,nie używać mojego nicku w swoich durnowatych wpisach.Bo Hipcio nie może marnować drogocennego czasu na czytanie głupot.Miks idz na dwór na sanki lub ulep bałwana na śniegu.
Kapuściana77 ,zawsze jeszcze możesz napisać " Nie obrażaj mojej kobiety". I tak niewiele sensu w Twojej pisaninie.
Hipopotan nie obrażaj się. Może rzeczywiście to drugie miejsce się Tobie należy.
edi8 vel koszmarze z ulicy wiązów odpierdol się definitywnie skoro nie pisuję do Ciebie pierdolony fanatyku multipasko jeżeli sobie skurwysynu wyobrażasz,że jestem kobietą i możesz mnie szmacić to jesteś w błędzie skurwiały matole do potęgi entej
Takich kretynów i debili na swojej drodze spotkałam tyle,że taka wywłoka jak Ty swoimi skurwiałymi wypocinami nie robi na mnie wrażenia zrozumiano?
Takich kretynów i debili na swojej drodze spotkałam tyle,że taka wywłoka jak Ty swoimi skurwiałymi wypocinami nie robi na mnie wrażenia zrozumiano?
Przez kretynskie trzy liczby,już coraz mniej osób podaje swoje dziesiątki w typowaniach,a cała gra kręci się wokół jednej metody gry.Jest to żenujące.
hipopotan > jeśli żenujące jest to, ze ktoś gra jak chce, to ty sobie może wróć do "kręcenia śmigiełkiem w łazience".
Słowo "żenujący" to powinieneś dodawać do swojego nicku.
Słowo "żenujący" to powinieneś dodawać do swojego nicku.
środku od kapuchy >>> Tobie pierwsze miejsce za trafność swoich komentarzy ;P
Miks twoje ciągłe nadawanie tego samego to jak zdarta płyta.Wykaż się inteligencją i pisz ciągle coś nowego,inaczej uznam cię za mechanicznego robota.
....szkoda, że obraźliwe wpisy dokora,danteVa zostają, a jeśli ktoś odważy się napisać coś z "pieprzem" jest o razu usuwany przez "Cenzora"
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
Kolejny nawiedzony co mu "mechaniczne" w głowie.
Oko na plakacik "Beverly Hills 90210", śmigiełko w rękę i heja. "Mechanicznym" to sobie tylko krzywdę zrobisz.
Oko na plakacik "Beverly Hills 90210", śmigiełko w rękę i heja. "Mechanicznym" to sobie tylko krzywdę zrobisz.
Jeszcze trochę a zacznę blokować co niektórych
madzia77 > do kogo piszesz?
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej pisze do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej pisze do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
Czy nie macie wrażenia oglądając losowanie w tym nowym studiu, że to nie leci na żywo tylko jest nagrane wcześniej? Bo oglądając losowania w Polsacie jakoś tego tak nie odbierałem. W ogóle jak dla mnie strasznie tandetnie zrobione to całe studio, ta muzyczka też do kitu.
madzia77 > do kogo piszesz?
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej piszesz do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej piszesz do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
edi8 - Wielki Warszawiak!
cytuję : "P.s: a z żadnej z napisanych przeze mnie publikacji i książek z zakresu , którym się zajmuję zawodowo - nawet byś nic nie zrozumiał!"
publikacje i książki z zakresu - obrażania ludzi?
cytuję : "P.s: a z żadnej z napisanych przeze mnie publikacji i książek z zakresu , którym się zajmuję zawodowo - nawet byś nic nie zrozumiał!"
publikacje i książki z zakresu - obrażania ludzi?
Kobieta która wymyśliła powieści o Harry Potter,została bogata bo miała dobry pomysł i wyobraznię.A niektórzy myślą jak małpy w zoo,które też można nauczyć ,że 2+2=4.Ciągłe nadawanie tego samego to obłęd.
Nowe studio lotto mi się nie podoba.A obraz tradycyjnie zamazany.
jacek1550 >>> zakładam,że książki z tematyki :
"Mechaniczni przyjaciele" czyli .....!
"Mechaniczni przyjaciele" czyli .....!
hipopotan > oferuję ci koleżeńską pomoc, nie złośliwość!
Wytrzyj kurz z monitora a będzie wszystko OK z obrazem.
Wytrzyj kurz z monitora a będzie wszystko OK z obrazem.
SirMavins>>> a oto kolejna z metod doboru typu i jak dotąd to ona rządzi w Nowym 2010 Roku , bo ma skuteczność 66,67% ponieważ odnotowano już 2 trafienia w 3 losowaniach...
W grudniu miała 20 trafień , więc była to skuteczność na poziomie 32,26%:
SUMA ( 1+2 ) liczby sortowanej z poprzedniego losowania dodana do liczby z pozycji 7. - a od tak uzyskanego wyniku odejmujemy 1 i traktujemy to jako każdorazowo zmienną prognozę na najbliższe losowanie.
Pzdr.
edi8
W grudniu miała 20 trafień , więc była to skuteczność na poziomie 32,26%:
SUMA ( 1+2 ) liczby sortowanej z poprzedniego losowania dodana do liczby z pozycji 7. - a od tak uzyskanego wyniku odejmujemy 1 i traktujemy to jako każdorazowo zmienną prognozę na najbliższe losowanie.
Pzdr.
edi8
.......szkoda, ze wpis madzi77 został tak szybko ocenzurowany, bo zawierał tak dużo ekspresji i był tak soczysty w swej wymowie, że aż miło......
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
Dlaczego jak grałem na powtórki to blokada,a jak nie gram to wysyp?Ktoś Hipciowi gra na nosie.
Może jak wygram 10z10,odwiedzę swojego brata Makumbę w Afryce.Proszę o dobre liczby w typowaniach,bo sprawdzam wielu graczy.Pozdrawiam.
gdzie można zobaczyć powtórkę losowania w nowej edycji
Typ na 1.01.2010 na godzinę 14.00 powstał na podstawie wyników losowania z 31.12.2009 z godziny 22.00:
4823 31.12.2009
(22:00) 02,08,09,11,13,22,24...
Procedura : ( 2+8 ) + 24= 34-1=33
Typ na 1.01 na 14.00 to 33 TRAFIONY itd.
Pzdr.
edi8
4823 31.12.2009
(22:00) 02,08,09,11,13,22,24...
Procedura : ( 2+8 ) + 24= 34-1=33
Typ na 1.01 na 14.00 to 33 TRAFIONY itd.
Pzdr.
edi8
edi8 mozesz powtórzyć od początku twoja metodę typowania? Możesz podawać liczby wcześniej?
nareszcie coś w temacie metod typowania (edi8)...
na widok wpisów tego debila co ma brata Makumbę na wymioty się zbiera...
pzdr
na widok wpisów tego debila co ma brata Makumbę na wymioty się zbiera...
pzdr
Inaczej pisząc:
(p1+p2+p7) - 1.
Można ując to tak:
(Slavomir71 PLUS p7) MINUS 1 = edi8-m4.
(p1+p2+p7) - 1.
Można ując to tak:
(Slavomir71 PLUS p7) MINUS 1 = edi8-m4.
edi8 jeśli możesz to wytłumacz mi ta metodę i podaj swoje typy przed losowaniem na gg 10249415
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Napisałem tę nową metodę ediego8 - prościej nie można.
Na dziś na 22: 34.
Na dziś na 22: 34.
H/kreślone= Stała Planka przez 2* 3,145253647251427.....w (okresie)
Łukasz547>>>
tutaj masz wszystko wyłożone jak na tacy:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2797
poświęć parę chwil (godzin), poczytaj, zrób analizę i do... boju z TS
pzdr
tutaj masz wszystko wyłożone jak na tacy:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2797
poświęć parę chwil (godzin), poczytaj, zrób analizę i do... boju z TS
pzdr
Luka pomiędzy 40a55 zakłóciła mi statystykę,a kto jest mądry okaże się po wieczornym losowaniu.
Ja pracuje w Wieliczce :) ale nie w kopalni :)
Pzdr.
Pzdr.
moje pewniaki to 12,29 jak wejdą dwie to znaczy ze system dział jeśli nie to robie inny :()
Dzis o 14.00 az 9 powtorek niezle co moze kiedys padnie rekord 10 i jak tu wybierac ??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO CHŁOPAKOM Z LEGII W NOWYM 2010 ROKU
DO BOJU>>>>>>DO BOJU>>>>>>LEGIA!!LEGIA!!LEGIA!!
LEGIA JEST KRÓLEM>>>>>>>>CWKS!!!!!
DO BOJU>>>>>>DO BOJU>>>>>>LEGIA!!LEGIA!!LEGIA!!
LEGIA JEST KRÓLEM>>>>>>>>CWKS!!!!!
boq65 >>>> z losowania na losowanie powtarza się najczęściej 5 liczb.
10/20 powtarzających sie z losowania na losowanie w roku jest jakieś raz. więc to sie nie opłaca :(
10/20 powtarzających sie z losowania na losowanie w roku jest jakieś raz. więc to sie nie opłaca :(
ZAWISZA BYDGOSZCZ, GÓRNIK WAŁBRZYCH, GKS TYCHY, ŁKS ŁÓDŹ i ZAGŁĘBIE LUBIN
tylko to się liczy
pzdr
tylko to się liczy
pzdr
a co do moich typów na 22.15:
DL > 12-17-25-34-39-46
MM > 1-11-19-23-28-32-46-63-72-75
DL > 12-17-25-34-39-46
MM > 1-11-19-23-28-32-46-63-72-75
SirMavins>>> mam jeszcze jedną metodą o identycznej w grudniu skuteczności co ta dziś tu przedstawiona , bo też miała 20 trafień czyli 32,26%:
jest to metoda różnic ( 20-4 ) wartości liczb sortowanych z pozycji 20 i 4 w ostatnim losowaniu i też generuje ona każdorazowo zmienny typ na następne losowanie.
Trochę dużo się tego robi...
Pzdr.
edi8
jest to metoda różnic ( 20-4 ) wartości liczb sortowanych z pozycji 20 i 4 w ostatnim losowaniu i też generuje ona każdorazowo zmienny typ na następne losowanie.
Trochę dużo się tego robi...
Pzdr.
edi8
edi8 mozesz mi napisac te trzy metody bo ju zzapomniałem jak to szło. 20-4 teraz widze a tamte trzy jak leciały?
finansista>>> na forum są oddzielne wątki poświęcone różnym metodom doboru typów:
a/ "Suma i różnica"
b/ "Sposoby typowania liczb".
a/ "Suma i różnica"
b/ "Sposoby typowania liczb".
...do Edi8>>>dziecko drogie...jak bys mial rozumku wiecej niz osmio latek to zauwazylbys juz dawno pacanie ze nigdy nie zwracam uwagi na bledy ortograficzne lecz na zawarta tresc w wypowiedzi...pisze jak mi wygodnie i ch...j ci do tego :D
...a co do ustawy to panowie boicie sie przyznac ze nie macie racji bo wasze ego widzocznie jest wieksze od was samych :d
...powtorze ze:"W związku z wejściem w życie z dniem 1.01.2010 roku nowej Ustawy hazardowej regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych informujemy, że zgodnie z artykułem 31 wspomnianej ustawy, oferta zakładów Toto-Mix na: Zakłady Losowe, TotoKeno i TotoTrójkę będzie dostępna wyłącznie do końca bieżącego 2009 roku.
Art. 31. pkt. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych."
...i dodam w tym miejscu ze jest tu mowa o USTAWIE HAZARDOWEJ JAK SAMA NAZWA WSKAZUJE A NIE USTAWY MONOPOLOWEJ!!!WIEC JEZELI ART.31.PKT.1.USTAWY HAZARDOWEJ MOWI ZE ZAKAZANE JEST BLABLA TO ZAKAZANE I PRZESTANCIE MI TU PIEPRZYC ZE NIE MAM RACJI :D
...i napisze jeszcze raz bo nie wszyscy o ilorazie inteligencji 8 chyba zrozumieli: na liczby zakaz bo to hazard, a na inne zdarzenia mozna grac - bo to nie hazard? :D
...do nie kumatych: moim wpisem chcialem zaznaczyc kretactwo naszego rzadu gdzie owszem pod przykrywka ustwy hazardowej zamierzali bozbyc sie konkurencji w taki sposob zeby jedyna firma spolki skarbu panstwa mogla kozystac jedynie z kozysci plynacych z zawieranych zakladow...ale trzeba miec niestety troche wiekszy iloraz inteligencji niz 8 i troche wyobrazni zeby czasem zrozumiec cos co jest napisane miedzy wierszami :D
..ps...DanteV zawiodlem sie na tobie...nigdy by mi przez mysl nie przeszlo ze mozesz stanac przeciwko mnie :D
pzdr.nara:)
...a co do ustawy to panowie boicie sie przyznac ze nie macie racji bo wasze ego widzocznie jest wieksze od was samych :d
...powtorze ze:"W związku z wejściem w życie z dniem 1.01.2010 roku nowej Ustawy hazardowej regulującej m.in. rynek zakładów wzajemnych informujemy, że zgodnie z artykułem 31 wspomnianej ustawy, oferta zakładów Toto-Mix na: Zakłady Losowe, TotoKeno i TotoTrójkę będzie dostępna wyłącznie do końca bieżącego 2009 roku.
Art. 31. pkt. 1. Zakazane jest zawieranie i przyjmowanie zakładów wzajemnych na wyniki gier liczbowych."
...i dodam w tym miejscu ze jest tu mowa o USTAWIE HAZARDOWEJ JAK SAMA NAZWA WSKAZUJE A NIE USTAWY MONOPOLOWEJ!!!WIEC JEZELI ART.31.PKT.1.USTAWY HAZARDOWEJ MOWI ZE ZAKAZANE JEST BLABLA TO ZAKAZANE I PRZESTANCIE MI TU PIEPRZYC ZE NIE MAM RACJI :D
...i napisze jeszcze raz bo nie wszyscy o ilorazie inteligencji 8 chyba zrozumieli: na liczby zakaz bo to hazard, a na inne zdarzenia mozna grac - bo to nie hazard? :D
...do nie kumatych: moim wpisem chcialem zaznaczyc kretactwo naszego rzadu gdzie owszem pod przykrywka ustwy hazardowej zamierzali bozbyc sie konkurencji w taki sposob zeby jedyna firma spolki skarbu panstwa mogla kozystac jedynie z kozysci plynacych z zawieranych zakladow...ale trzeba miec niestety troche wiekszy iloraz inteligencji niz 8 i troche wyobrazni zeby czasem zrozumiec cos co jest napisane miedzy wierszami :D
..ps...DanteV zawiodlem sie na tobie...nigdy by mi przez mysl nie przeszlo ze mozesz stanac przeciwko mnie :D
finansistaaaa>>> zaś co do tych przeze mnie przedstawionych to podawałem tu:
a/ metodę różnic m1 ( 20-1 ) odejmowanie wartości liczb sortowanych z pozycji 20 i 1
b/ metodą różnic m2 ( 20-3 )
c/ metodę różnic m3 ( 20-4 )
d/ metodę sum s1 ( 1+1 ) z dodawania najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań
a/ metodę różnic m1 ( 20-1 ) odejmowanie wartości liczb sortowanych z pozycji 20 i 1
b/ metodą różnic m2 ( 20-3 )
c/ metodę różnic m3 ( 20-4 )
d/ metodę sum s1 ( 1+1 ) z dodawania najmniejszych liczb sortowanych z 2 poprzednich losowań
icemario>>> byłeś , jesteś i pozostaniesz debilem , dla którego zrozumienie tak elementarnych spraw jak to , że nie ma znaczenia potoczna , medialna nazwa nowej Ustawy - a jedynie ta przyjęta przez Sejm i podpisana przez Prezydenta RP , a ta nazwa brzmi:Ustawa o grach liczbowych i zakładach wzajemnych.
Zatem ty ciemniaku z opadniętą na oczy frajerską czapeczką zrozum , że ta Ustawa nie wprowadza odniesień o jakich w swojej totalnej głupocie tu kit ludziom wciskałeś , że gry liczbowe zostały zaliczone do hazardu!
W Polsce grami liczbowymi - wobec monopolu Państwa na tę sferę - zarówno do 31.12.2009 i teraz od 1.01.2010 może legalnie zajmować się tylko TS.
Zatem kłamałeś i kłamiesz nadal - albo z głupoty albo dlatego że często to tu robisz i masz we krwi - gdy swoje beznadziejnie głupie bzdety o tej nowej Ustawie piszesz...
Zatem ty ciemniaku z opadniętą na oczy frajerską czapeczką zrozum , że ta Ustawa nie wprowadza odniesień o jakich w swojej totalnej głupocie tu kit ludziom wciskałeś , że gry liczbowe zostały zaliczone do hazardu!
W Polsce grami liczbowymi - wobec monopolu Państwa na tę sferę - zarówno do 31.12.2009 i teraz od 1.01.2010 może legalnie zajmować się tylko TS.
Zatem kłamałeś i kłamiesz nadal - albo z głupoty albo dlatego że często to tu robisz i masz we krwi - gdy swoje beznadziejnie głupie bzdety o tej nowej Ustawie piszesz...
...do Edi8>>>hahahaha naucz sie czytac dzieciaku :D
...przecierz jasno i wyraznie ci wkleilem zapis ustawy HAZARDOWEJ wiec co ty mi tu wyjezdzasz o ustawie grach liczbowych i zakladow wzajemnych?!...nie odwracaj kota ogonem idioto :D
...przecierz jasno i wyraznie ci wkleilem zapis ustawy HAZARDOWEJ wiec co ty mi tu wyjezdzasz o ustawie grach liczbowych i zakladow wzajemnych?!...nie odwracaj kota ogonem idioto :D
Prawo jest zawiłe, zapytajcie sie prawników kto ma racje!!!
Moja parka na 22 : 12,29 :) PzdR> :*
Moja parka na 22 : 12,29 :) PzdR> :*
Piąteczki do TS na 22 powstałe z połączenia
trójek i parek.
9,35,67 / 10,36,63 / 9,18,36 /
2,14 / 19,23 /
9,35,67,2,14 / 9,35,67,19,23 /
10,36,63,2,14 / 10,36,63,19,23 /
9,18,36,2,14 / 9,18,36,19,23 /
Koszt gry: 15zł
3/3 + 2/2 = 5/5 -- 700zł
3/3 + 1/2 = 4/5 -- 20zł
2/3 + 2/2 = 4/5 -- 20zł
2/3 + 1/2 = 3/5 -- 4zł
1/3 + 2/2 = 3/5 -- 4zł
Można wysłać dodatkowo trójki jako 3/3 ale wtedy koszt gry wzrasta do 22,50zł,ale przy ewentualnym trafieniu 3/3
wygrana dodatkowa 54zł.
I tak oto można sobie tanio grać w TS na "piątki" i "trójki"
jednocześnie i można tym sposobem wytypować do gry maksymalnie 13 liczb nie powtarzając liczb w "trójkach" ani w parkach.
trójek i parek.
9,35,67 / 10,36,63 / 9,18,36 /
2,14 / 19,23 /
9,35,67,2,14 / 9,35,67,19,23 /
10,36,63,2,14 / 10,36,63,19,23 /
9,18,36,2,14 / 9,18,36,19,23 /
Koszt gry: 15zł
3/3 + 2/2 = 5/5 -- 700zł
3/3 + 1/2 = 4/5 -- 20zł
2/3 + 2/2 = 4/5 -- 20zł
2/3 + 1/2 = 3/5 -- 4zł
1/3 + 2/2 = 3/5 -- 4zł
Można wysłać dodatkowo trójki jako 3/3 ale wtedy koszt gry wzrasta do 22,50zł,ale przy ewentualnym trafieniu 3/3
wygrana dodatkowa 54zł.
I tak oto można sobie tanio grać w TS na "piątki" i "trójki"
jednocześnie i można tym sposobem wytypować do gry maksymalnie 13 liczb nie powtarzając liczb w "trójkach" ani w parkach.
tomcio1972 życzę powodzenia! Też uważam że z połączenia parek i trójek idzie coś wygrać!!! :)
Witam -ustawa hazardowa miała wyeliminować konkurencje ,zrobiona była pod lotto ,o czym pisałem jakieś 2 miesiące temu .Tak samo zmiana nazw gier dużego na lotto była po to by wymienić stare kupony na nowe .Chodzi oto że system czyta na kuponie układ liczb a nie jakie kto skreślił ,jest to o wiele dokładniejsze i pewne ,dopiero po wygenerowaniu wszystkich wzorów na kuponie tworzą własny jaki im w danym dniu pasuje.Kto ma stare kupony na dużego niech sam zobaczy wpisując liczby jak była wygrana , a jak jej nie było - robili kumulacje
jacek1550 >>> idzie nie idzie :)
Z tymi stawkami wygranych co oferuje TS to raczej ciężko coś wygrać a wcale nie łatwo jest dobrać do siebie 3/3+2/2 bo jakby nie patrzeć na jest to 5/5 a szansa na 5/5 to
1:1551.
Z tymi stawkami wygranych co oferuje TS to raczej ciężko coś wygrać a wcale nie łatwo jest dobrać do siebie 3/3+2/2 bo jakby nie patrzeć na jest to 5/5 a szansa na 5/5 to
1:1551.
Podstawowe akty prawne regulujące rynek gier i zakładów wzajemnych w Polsce:
Ustawa z dnia 27 sierpnia 2009 r. o Służbie Celnej ( Dz.U. z dnia 9 października 2009 r. ) Dz. U. Nr 168 poz. 1323
UWAGA!!!!
Ustawa weszła w życie z dniem 31 października 2009 r.
Rozporządzenia wykonawcze do nowej Ustawy o Służbie Celnej, które weszły w życie z dniem 31 października 2009r.
Ustawa z dnia 27 sierpnia 2009 r. o Służbie Celnej ( Dz.U. z dnia 9 października 2009 r. ) Dz. U. Nr 168 poz. 1323
UWAGA!!!!
Ustawa weszła w życie z dniem 31 października 2009 r.
Rozporządzenia wykonawcze do nowej Ustawy o Służbie Celnej, które weszły w życie z dniem 31 października 2009r.
Czy ktoś sie orientuje czy na czeskiej fortunie sa te same numery zakładów co na polskiej, tam przynajmniej nie trzeba sie logowac
icemario>> oto dowód na to jakie bzdury wypisujesz , jakoby nowa Ustawa zmieniała podejście do gier liczbowych:
USTAWA
z dnia 29 lipca 1992 r.
o grach i zakładach wzajemnych
(Dz. U. z 2004 r. Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
..........................................................
Powyższe jasno dowodzi , że firmy bukmacherskie nie miały prawa na rozpoczęcie przyjmowania zakładów na gry liczbowe już pod rządami poprzedniej Ustawy o grach i zakładach wzajemnych - a zatem nowa Ustawa nic nikomu nagle nie zabroniła , bo w tym względzie sytuacja jest taka sama i nadal w nowej Ustawie monopol państwa w tej dziedzinie jest zachowany...
USTAWA
z dnia 29 lipca 1992 r.
o grach i zakładach wzajemnych
(Dz. U. z 2004 r. Nr 4, poz. 27 z późn. zm.)
Art. 4.
1. Prowadzenie działalności w zakresie gier liczbowych, loterii pieniężnych, wideoloterii i gry telebingo stanowi monopol Państwa.
2. Wykonywanie monopolu należy do ministra właściwego do spraw Skarbu Państwa, który, w porozumieniu z ministrem właściwym do spraw finansów publicznych, w tym celu tworzy jednoosobowe spółki Skarbu Państwa.
..........................................................
Powyższe jasno dowodzi , że firmy bukmacherskie nie miały prawa na rozpoczęcie przyjmowania zakładów na gry liczbowe już pod rządami poprzedniej Ustawy o grach i zakładach wzajemnych - a zatem nowa Ustawa nic nikomu nagle nie zabroniła , bo w tym względzie sytuacja jest taka sama i nadal w nowej Ustawie monopol państwa w tej dziedzinie jest zachowany...
Dietmarze - sprawdź ponownie, na tej fortunie możesz jeszcze grac na liczby z MM PL, ale nie wiem, czy nam czegoś nie wywiną i dlatego czekam na ustabilizowanie się sytuacji w PL.
edi8 - to jakaś nowość ta p20 - p4, bo ostatnio dąłeś cynk o innej, tej co na forum piszesz i którą się zajmę.
edi8 - to jakaś nowość ta p20 - p4, bo ostatnio dąłeś cynk o innej, tej co na forum piszesz i którą się zajmę.