Wpisy 86 148 – 86 252
2 stycznia 2010 14:19 → 2 stycznia 2010 17:09, 100 wpisów
ale fajny poczatek 5-6-7-8
kiedys padnie napewno 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 :)
Moim zdaniem od dzisiaj trzeba będzie obserwować losowania; te nadawane w tvp-info i te z internetu, a raczej stosunek wygranych jakie będą padały po tych losowaniach. Przecież ma być publiczność w studiu. Wiadomo, że tam gdzie są ludzie zawsze może dochodzić do oszustwa. Może jednak będzie mniej okazji do mataczenia w losowaniach podobno na żywo w tvp-info. Ciekaw jestem jaka bedzie oprawa w nowym roku :):) a wy co sądzicie jak będzie?
Jakby nie patrzeć padła 1 liczba papiego337.
To i tak dobry wskaźnik, że potraktujemy to na NIE TE LICZBY BIERZ.
To i tak dobry wskaźnik, że potraktujemy to na NIE TE LICZBY BIERZ.
Ale masakra wiecie, nic nie trafiam, oczywiscie gram na sucho, wczoraj tylko 29 wieczorem a tak to nic, znowu cos zmieniaja czy co....??...buuuu Trzeba obserwowac i typowac na sucho, jak zaczne trafiac to zaczne grac a tak nie ma co grac....buuuu
2141-ROZÓM TO NAZWA SIŁY FIZYCZNEJ NAPĘDZANEJ PIENIĘDZMI.
2142-ŻYCIE TO SIŁA FIZYCZNA BYTU.
2143-MOJA FIRMA OGÓLNO GLOBALNA KOMPUTEROWA BĘDZIE NAZYWAĆ SIĘ Tak ‘’BEZ SENSU.’’
2142-ŻYCIE TO SIŁA FIZYCZNA BYTU.
2143-MOJA FIRMA OGÓLNO GLOBALNA KOMPUTEROWA BĘDZIE NAZYWAĆ SIĘ Tak ‘’BEZ SENSU.’’
9 powtórek !!! Czy to nie albinlotto monitoruje powtórki? Nie było żadnego ostrzeżenia ;( Admin patrzy !!! ;)
Moje symulacje pokazują że niestety nieda sie trafić co 2-3 losowania 5/8 tylko 2-3 :((((
Tylko 3 losowania a mnie skłania to ku 14:00.
Wieczorem robię analizę, wybieram liczby i tak max do 23:00 mam wszystko. W sklepie obok od 8:00 przyjmują lotki.
A na 22:00?
Zanim dojdę do domu, to wiele punktów blisko domu jest... closed!!!
A So i Ni? Do 16:00!!!
Wieczorem robię analizę, wybieram liczby i tak max do 23:00 mam wszystko. W sklepie obok od 8:00 przyjmują lotki.
A na 22:00?
Zanim dojdę do domu, to wiele punktów blisko domu jest... closed!!!
A So i Ni? Do 16:00!!!
finansistaaaa > wiesz co o tym myślę? Czytając tutaj co niektórych to śmiem twierdzić, że nawet gdyby losowania odbywały się u nich w domu, to też by twierdzili, że jest to wielki przekręt. Człowiek ciągle przegrywający, musi mieć jakieś wytłumaczenie swoich niepowodzeń. Więc, najlepiej napisać, na publicznym forum, że "gdyby ONI nie oszukiwali, to ja bym wygrywał".
Tylko że "kiepskiemu woźnicy, to nawet konie z górki nie będą chciały wozu ciągnąć".
Tylko że "kiepskiemu woźnicy, to nawet konie z górki nie będą chciały wozu ciągnąć".
Ludziska!!!! Zamiast każdy z osobna próbować trafić w MM powinniśmy zrobić wspólny system .... kto za?
finansistaaaa>>> na pewno będzie show,tylko zastanawiam się czy większy od tego jaki dają nam jaśnie panujący w tym kraju.
pozd
pozd
.....zatem do kupy, bo w kupie raźniej,chociaż i smród może być większy!! hehehehehehe!!!!!!
witam
czy dzisiaj na 14 już była nowa maszyna losująca?
czy dzisiaj na 14 już była nowa maszyna losująca?
....o 14-tej była maszyna nie tylko losująca, ale i głośno grająca...czyli Szafa gra, komoda tańczy, a czytającej nie słychać.....jednym słowem STANDART Lież....też hehehehehe!!
UWAGA!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
Tylko gra systemem >Spokój,harmonia,odprężenie< zapewni Wam zyski...Można dużo wygrać najlepiej własnoręcznie na harmonii ustnej.....hehehehhehehhee!!!!
......"dobry żart tynfa wart", a tak na serio to jest chyba moja reakcja na 3/10 o 14-tej hehehehehhhe!!! Ludzie różnie reagują i nie wiem co mi jeszcze się odwali!!!hehehehehhe
Pozdr.
Pozdr.
,,, > ty musisz być naprawdę pusty jak twój nick, bo tylko madzia77 dostała orgazmu w reakcji na twój wpis o fujarze, mając na pewno na myśli wibrator. Przez takich idiotów jak ty, nikt nie chce tutaj podawać swoich typów. Ale to już sprawa Admina, czy jego strona, czat, forum jest o liczbach czy też zbiorowiskiem frustratów którym tylko fujary, wibratory w głowie a raczej w dupie.
danteV >>> odbij człowieku śmieję się z czego chcę,a Tobie nic do tego,a tak na marginesie to twoje żarty wcale nie były tematycznie inne jak ",,,"
.....lepiej śmiać się i żartować,niźli płakać i lamentować!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
to moje motto życiowe!!!!!!
Naprawdę pomaga w większości trudnych sytuacji....hehehehehehehe!!!
Z tego co wiem właśnie w tym dziale "Spokój,harmonia,odprężenie" będzie nauka jak sobie poradzić z sytuacją po utracie qlek w TM.
...madzia nie zaczynaj dyskusji z człowiekiem tak zakompleksionym jak kol danteV, czy nie widzisz, ze to klon edi8, a z nim jeszcze nikt tu nie zamierza wchodzić w dyskusję (bo i po co??)
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
Wróci kogucik19, to sobie pogadają (jak yntelygent z yntelygentem), bo ty rzekomo jesteś dla nich "za głupia"
hehehhehehehehe!!!
P.S specjalnie zrobiłem kilka błędów, żeby nie wyjść na "zbyt mądrego"
SirMavins > Admin tej strony, wiele razy obiecał, że będzie robił wszystko, żeby utrzymać tą stronę na wysokim poziomie. Poczytaj sobie wpisy "pustego nicka" i oceń poziom tej strony. To co obiecałem to będzie, ale wątpię czy na tym forum. Bo byle śmieć nie będzie mnie krytykował za coś, co robię dla tutejszych użytkowników, za darmo, poświęcając swój czas.
Jeżeli sie nie myle to w Polsce jest demokracja , czyli każdy moze mówić co chce.
U danteV jest ciągle komuna :) Pzdr. & Poćwicz!
U danteV jest ciągle komuna :) Pzdr. & Poćwicz!
,,, > ogólnie błąd to ciebie prześladuje. Błąd, że cie coś spłodziło, coś urodziło i że w Polsce nie ma eutanazji. Więc spadaj chamie skąd przyszedłeś. Studzienka ściekowa?
.....nie ośmieszaj się już więcej, bo naprawdę twoje typy over/under i.t.p i t d są warte tyle co "funt kłaków", a jak nie masz czasu to tym bardziej nie wyjeżdżaj na innych.....
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
Niewielu jest tu takich co tak potrafią znieważać kobietę jak Ty ośle, a poza tym to idioty poszukaj sobie w domu, albo spójrz w lustro!!!hehehehehehehehehe!!!!!!!!!
Zaczyna sie robić ciekawie :)
A oni sobie posty nabijają ! Protestuję!
A oni sobie posty nabijają ! Protestuję!
Po twoichpostach widze że niemasz więcej niż 15 lat ! To tyle :)
....niestety Jacku1550, tu nie obowiązuje demokracja!!!!
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
Tu musisz myśleć mówić i pisać jak danteV i edi8 pod patronatem admina Pasko!!!!!
a najlepiej jakbyś w ogóle nie pisał nie mówił i nie myślał, bo na to monopol mają tylko Oni!!!!! Jak T.S na qlki w Polsce!!!hehehehehe!!
Pozdr.
edi8 ty inteligencjo!!! jak skończyłeś jakąś lepszą szkołę to myślisz że od razu rozbijesz bank TS-a trafiając 10/10 mając system??? hahahahah !!!!!!
Z racji tego iż mój poziom jest naprawdę niski to nie skomentuję wpisów,bo i po co?
........edi8, ale dałeś czadu!!! Nareszcie pokazałeś Swoją Twarz jak wyśpiewał by słynny wokalista "Ich Troje" (nazwisko znane)
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
Powiem tak: doktorze Edmundzie, to nie przystoi z tak wysokim wykształcenie używać takich wyrazów i "używać sobie na innych"
P.S współczuję ludziom z Pana otoczenia, bo to musi być nieznośne!!!
Co Pan na to?
Pozdr. ideale!!!!hehehehhehhhheehehehehhehehe
Wiesz co edi8 zamknij swoją jadaczkę,bo Ci w końcu naprawdę coś w gardle utknie i nie będzie to dla Ciebie przyjemne.
Poczytaj sobie forum ile osób uważa Cię za "kogoś" to może w końcu się ockniesz !!!
Poczytaj sobie forum ile osób uważa Cię za "kogoś" to może w końcu się ockniesz !!!
danteV - ja Twój czas cenię, dlatego poczekam i chętnie się czegoś nowego nauczę.
.......miks, napisz coś o Sobie, bo jestem nowy i naprawdę nie wiem kim jesteś (może sędzią), bo przyznałeś mi drugie miejsce....a może chcesz coś jeszcze napisać? no to śmiało i nie bój się doktora ediego, bo to nie wypada....
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
On tylko tak straszy i dodaje sobie animuszu,,,,,Tak to już niektórzy mają od urodzenia.....heheehehhhehehehe!!!!
Proszę nieudacznika Miksa,nie używać mojego nicku w swoich durnowatych wpisach.Bo Hipcio nie może marnować drogocennego czasu na czytanie głupot.Miks idz na dwór na sanki lub ulep bałwana na śniegu.
Kapuściana77 ,zawsze jeszcze możesz napisać " Nie obrażaj mojej kobiety". I tak niewiele sensu w Twojej pisaninie.
Hipopotan nie obrażaj się. Może rzeczywiście to drugie miejsce się Tobie należy.
edi8 vel koszmarze z ulicy wiązów odpierdol się definitywnie skoro nie pisuję do Ciebie pierdolony fanatyku multipasko jeżeli sobie skurwysynu wyobrażasz,że jestem kobietą i możesz mnie szmacić to jesteś w błędzie skurwiały matole do potęgi entej
Takich kretynów i debili na swojej drodze spotkałam tyle,że taka wywłoka jak Ty swoimi skurwiałymi wypocinami nie robi na mnie wrażenia zrozumiano?
Takich kretynów i debili na swojej drodze spotkałam tyle,że taka wywłoka jak Ty swoimi skurwiałymi wypocinami nie robi na mnie wrażenia zrozumiano?
Przez kretynskie trzy liczby,już coraz mniej osób podaje swoje dziesiątki w typowaniach,a cała gra kręci się wokół jednej metody gry.Jest to żenujące.
hipopotan > jeśli żenujące jest to, ze ktoś gra jak chce, to ty sobie może wróć do "kręcenia śmigiełkiem w łazience".
Słowo "żenujący" to powinieneś dodawać do swojego nicku.
Słowo "żenujący" to powinieneś dodawać do swojego nicku.
środku od kapuchy >>> Tobie pierwsze miejsce za trafność swoich komentarzy ;P
Miks twoje ciągłe nadawanie tego samego to jak zdarta płyta.Wykaż się inteligencją i pisz ciągle coś nowego,inaczej uznam cię za mechanicznego robota.
....szkoda, że obraźliwe wpisy dokora,danteVa zostają, a jeśli ktoś odważy się napisać coś z "pieprzem" jest o razu usuwany przez "Cenzora"
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
Szanse są wtedy dla tych drugich jak 10/10 w MM
To by było na tyle....hehehehehehe
Kolejny nawiedzony co mu "mechaniczne" w głowie.
Oko na plakacik "Beverly Hills 90210", śmigiełko w rękę i heja. "Mechanicznym" to sobie tylko krzywdę zrobisz.
Oko na plakacik "Beverly Hills 90210", śmigiełko w rękę i heja. "Mechanicznym" to sobie tylko krzywdę zrobisz.
Jeszcze trochę a zacznę blokować co niektórych
madzia77 > do kogo piszesz?
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej pisze do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej pisze do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
Czy nie macie wrażenia oglądając losowanie w tym nowym studiu, że to nie leci na żywo tylko jest nagrane wcześniej? Bo oglądając losowania w Polsacie jakoś tego tak nie odbierałem. W ogóle jak dla mnie strasznie tandetnie zrobione to całe studio, ta muzyczka też do kitu.
madzia77 > do kogo piszesz?
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej piszesz do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
"środek od kapuchy" to GŁĄB. Czyli dalej piszesz do ",,,".
OK - nie przeszkadzam.
edi8 - Wielki Warszawiak!
cytuję : "P.s: a z żadnej z napisanych przeze mnie publikacji i książek z zakresu , którym się zajmuję zawodowo - nawet byś nic nie zrozumiał!"
publikacje i książki z zakresu - obrażania ludzi?
cytuję : "P.s: a z żadnej z napisanych przeze mnie publikacji i książek z zakresu , którym się zajmuję zawodowo - nawet byś nic nie zrozumiał!"
publikacje i książki z zakresu - obrażania ludzi?
Kobieta która wymyśliła powieści o Harry Potter,została bogata bo miała dobry pomysł i wyobraznię.A niektórzy myślą jak małpy w zoo,które też można nauczyć ,że 2+2=4.Ciągłe nadawanie tego samego to obłęd.
Nowe studio lotto mi się nie podoba.A obraz tradycyjnie zamazany.
jacek1550 >>> zakładam,że książki z tematyki :
"Mechaniczni przyjaciele" czyli .....!
"Mechaniczni przyjaciele" czyli .....!
hipopotan > oferuję ci koleżeńską pomoc, nie złośliwość!
Wytrzyj kurz z monitora a będzie wszystko OK z obrazem.
Wytrzyj kurz z monitora a będzie wszystko OK z obrazem.
SirMavins>>> a oto kolejna z metod doboru typu i jak dotąd to ona rządzi w Nowym 2010 Roku , bo ma skuteczność 66,67% ponieważ odnotowano już 2 trafienia w 3 losowaniach...
W grudniu miała 20 trafień , więc była to skuteczność na poziomie 32,26%:
SUMA ( 1+2 ) liczby sortowanej z poprzedniego losowania dodana do liczby z pozycji 7. - a od tak uzyskanego wyniku odejmujemy 1 i traktujemy to jako każdorazowo zmienną prognozę na najbliższe losowanie.
Pzdr.
edi8
W grudniu miała 20 trafień , więc była to skuteczność na poziomie 32,26%:
SUMA ( 1+2 ) liczby sortowanej z poprzedniego losowania dodana do liczby z pozycji 7. - a od tak uzyskanego wyniku odejmujemy 1 i traktujemy to jako każdorazowo zmienną prognozę na najbliższe losowanie.
Pzdr.
edi8
.......szkoda, ze wpis madzi77 został tak szybko ocenzurowany, bo zawierał tak dużo ekspresji i był tak soczysty w swej wymowie, że aż miło......
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
Pewnie adresata zatkało.CACAO....hehehehehhehehehee!!!!!!
Dlaczego jak grałem na powtórki to blokada,a jak nie gram to wysyp?Ktoś Hipciowi gra na nosie.
Może jak wygram 10z10,odwiedzę swojego brata Makumbę w Afryce.Proszę o dobre liczby w typowaniach,bo sprawdzam wielu graczy.Pozdrawiam.
gdzie można zobaczyć powtórkę losowania w nowej edycji
Typ na 1.01.2010 na godzinę 14.00 powstał na podstawie wyników losowania z 31.12.2009 z godziny 22.00:
4823 31.12.2009
(22:00) 02,08,09,11,13,22,24...
Procedura : ( 2+8 ) + 24= 34-1=33
Typ na 1.01 na 14.00 to 33 TRAFIONY itd.
Pzdr.
edi8
4823 31.12.2009
(22:00) 02,08,09,11,13,22,24...
Procedura : ( 2+8 ) + 24= 34-1=33
Typ na 1.01 na 14.00 to 33 TRAFIONY itd.
Pzdr.
edi8
edi8 mozesz powtórzyć od początku twoja metodę typowania? Możesz podawać liczby wcześniej?
nareszcie coś w temacie metod typowania (edi8)...
na widok wpisów tego debila co ma brata Makumbę na wymioty się zbiera...
pzdr
na widok wpisów tego debila co ma brata Makumbę na wymioty się zbiera...
pzdr
Inaczej pisząc:
(p1+p2+p7) - 1.
Można ując to tak:
(Slavomir71 PLUS p7) MINUS 1 = edi8-m4.
(p1+p2+p7) - 1.
Można ując to tak:
(Slavomir71 PLUS p7) MINUS 1 = edi8-m4.
edi8 jeśli możesz to wytłumacz mi ta metodę i podaj swoje typy przed losowaniem na gg 10249415
pozdrawiam:)
pozdrawiam:)
Napisałem tę nową metodę ediego8 - prościej nie można.
Na dziś na 22: 34.
Na dziś na 22: 34.
H/kreślone= Stała Planka przez 2* 3,145253647251427.....w (okresie)
Łukasz547>>>
tutaj masz wszystko wyłożone jak na tacy:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2797
poświęć parę chwil (godzin), poczytaj, zrób analizę i do... boju z TS
pzdr
tutaj masz wszystko wyłożone jak na tacy:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2797
poświęć parę chwil (godzin), poczytaj, zrób analizę i do... boju z TS
pzdr
Luka pomiędzy 40a55 zakłóciła mi statystykę,a kto jest mądry okaże się po wieczornym losowaniu.
Ja pracuje w Wieliczce :) ale nie w kopalni :)
Pzdr.
Pzdr.