Wpisy 858 813 – 858 912
27 marca 2012 20:16 → 27 marca 2012 20:38, 100 wpisów
myślisz że to ta wywłoka ? możliwe bo te konto założone w styczniu
Lila mylicie się,jeśli uważacie mnie za kogoś kto juz tu był...Cienko
fallasa , mieliśmy już się z kogo pośmiać więc znikaj , już cie nie ma
Lila widac,że Ty z kosmosu.Sama nazwa NASA cos mówi o tym...Kosmitka,dlatego czyta bez zrozumienia...
Lila sama zaczęłaś nieładnie się wyrażać.Nie pamiętasz?Proponuję wyżej poczytać(ale przysięgnij,że przeczytasz ze zrozumieniem,ha,ha)
FALLUS...sama zaczęłam bo naciągasz ludzi więc odpuść sobie bo nikt nie chce wchodzić w twoje linki i inne badziewia
Witam wszystkich ponownie w ten piękny wieczór
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
Lila A ta dalej swoje...Ja nie mogę z jej ograniczeniami...Dlatego ta Polska wyglada jak wygląda....ha ha
jackwar...albo ta druga.Pisze prawie identycznie.Już to kiedys gdzieś czytałam
witam grających
Lila...
Oj,Polaczki, Polaczki,umiecie tylko straszyć ,zakazywać i nic innego
widzę ze coś ostro dziś na czcie
jackwar...
silim
medea...
ooo nie Polaczka a po polsku jak sprytnie pisze bez translatora sie obchodzi
kathy...
Ot,mentalnośc Polaków.Aby straszyć,naubliżać,postękać.Zero tolerancji ha ha
profesor1980-chociaz nie gram to z Toba zawsze szczególnie jak biorą się równo za włosy; która ma dłuższe, jest za co chwycić
panoramix...
emeryt...
fallasa
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
emerycie...targanie za włosy wyszło z mody.Teraz się wali pięścią w twarz
Lila...
Czesc Lila ...my wszyscy Polacy to cwana rodzina stary czy mlody,chlopak czy dziewczyna
fallasa od lili waaaarrra albo bardziej dobitnie 3 h.u.j.e w bok ubliżasz innym więc albo sama jesteś wyposzczona stara baba albo jesteś zjechaną małolatą,zmiataj na tą stronkę miodem płynącą i dupy nie zawracaj
Lila...no jasne masz racje
emeryt.....no niestety nie chodzę.Nie trzeba iść do wehikułu żeby komuś obić twarz
Lila
To pewnie taki przypadek jak w tym dowcipie o gościu co to cały czas miał sine jaja. A wiadomo jak gatki cisną to rozum ma wychodne
To pewnie taki przypadek jak w tym dowcipie o gościu co to cały czas miał sine jaja. A wiadomo jak gatki cisną to rozum ma wychodne
5,7,31,49
medea76...a gdzie jest jaja
a) facet na dole
b) w kurniku
odpowiedz tylko dwie...i znikam..
a) facet na dole
b) w kurniku
odpowiedz tylko dwie...i znikam..
14,17,26,27
panoramix
Przy całej mojej sympatii podtrzymuję klątwę niewpadania wybranych kuleczek za odmowę podzielenia się zawartością kociołka
Lila
To było {{kciuki}. Aż mi się uśmiech zrobił jakbym próbowała połknąć pół plastra arbuza w całości
Przy całej mojej sympatii podtrzymuję klątwę niewpadania wybranych kuleczek za odmowę podzielenia się zawartością kociołka
Lila
To było {{kciuki}. Aż mi się uśmiech zrobił jakbym próbowała połknąć pół plastra arbuza w całości
Takiej reakcji nikt się nie spodziewał. Na ogłoszenie, w którym władze szwedzkiej gminy Nordmaling zaoferowały przekazanie za darmo 100 działek osobom chcącym wybudować na nich domy, odpowiedziały setki Polaków. Nasi rodacy z pytaniami o ziemię dzwonili nawet w nocy.
6,8,14,69
21,57,59,77
lila...
2,7,21,49
22,30,42,60
5,29,34,60
8,21,79,80