Wpisy 858 780 – 858 879
27 marca 2012 20:10 → 27 marca 2012 20:30, 100 wpisów
FALLSA...Ty masz chyba problem ze zrozumieniem tego co my Tu piszemy.Wypad
Lila...ona jest bajerka pisze jak małe dzieckooo
FALLSA>>>>>WYSTĘPUJĘ W IMIENIU PRAWIE WSZYSTKICH zaliczyłaś padakę.Trudno
Lila jak przeczytałem ten nick to od razu miałem takie skojarzenie
Lila padaka to Ty sama jesteś ha ha.Juz Cię widzę za kompem jako starą,niewyżytą jedzę(chłop nie daje rady czy co???)
fallus,...chyba Tobie nie daje skoro siedzisz Tu i naciągasz ludzi.Weź staremu pociągnij
pawko...spoko ja też zaraz ją mogę poobrażać.Ja nie z tych grzecznych Jeszcze tylko chwilka
Lila coś Ty chyba wyposzczona,skoro tylko o obciąganiu myślisz ha ha
myślisz że to ta wywłoka ? możliwe bo te konto założone w styczniu
Lila mylicie się,jeśli uważacie mnie za kogoś kto juz tu był...Cienko
fallasa , mieliśmy już się z kogo pośmiać więc znikaj , już cie nie ma
Lila widac,że Ty z kosmosu.Sama nazwa NASA cos mówi o tym...Kosmitka,dlatego czyta bez zrozumienia...
Lila sama zaczęłaś nieładnie się wyrażać.Nie pamiętasz?Proponuję wyżej poczytać(ale przysięgnij,że przeczytasz ze zrozumieniem,ha,ha)
FALLUS...sama zaczęłam bo naciągasz ludzi więc odpuść sobie bo nikt nie chce wchodzić w twoje linki i inne badziewia
Witam wszystkich ponownie w ten piękny wieczór
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
fallasa
Czy ty słoneczko zdajesz sobie sprawę, że takim zachowaniem idziesz po bandzie jeśli chodzi o prawo karne ? Oszustwo, zniewaga na bank
Lila A ta dalej swoje...Ja nie mogę z jej ograniczeniami...Dlatego ta Polska wyglada jak wygląda....ha ha
jackwar...albo ta druga.Pisze prawie identycznie.Już to kiedys gdzieś czytałam
witam grających
Lila...
Oj,Polaczki, Polaczki,umiecie tylko straszyć ,zakazywać i nic innego
widzę ze coś ostro dziś na czcie
jackwar...
silim
medea...
ooo nie Polaczka a po polsku jak sprytnie pisze bez translatora sie obchodzi
kathy...
Ot,mentalnośc Polaków.Aby straszyć,naubliżać,postękać.Zero tolerancji ha ha
profesor1980-chociaz nie gram to z Toba zawsze szczególnie jak biorą się równo za włosy; która ma dłuższe, jest za co chwycić
panoramix...
emeryt...
fallasa
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
A ty znaczy się nie Polka ??? Może Albanka ? U nich swego czasu piramidy to był hit dekady
A jak już wjeżdżasz na wielkie idee by wytłumaczyć swoje zachowanie to kto tu nie ma luuuuuuuuuuuuuuuuuzu
emerycie...targanie za włosy wyszło z mody.Teraz się wali pięścią w twarz
Lila...
Czesc Lila ...my wszyscy Polacy to cwana rodzina stary czy mlody,chlopak czy dziewczyna