Wpisy 857 774 – 857 873
27 marca 2012 10:15 → 27 marca 2012 10:53, 100 wpisów
jano.... no własnie...w razie co dałam na przechowanie nielubianemu sąsiadowi
noooo Ula.....najlepszego i Tobie
jakby nie było.....to i Twoje święto
jakby nie było.....to i Twoje święto
Monet
Czyli kolega zwolennik protestanckiego etosu w sprawach materialnych lub inaczej chrześcijan Marty. Mam nadzieję, że jeśli chodzi o predestynację nie masz już tak twardego stanowiska
Problem w tym, że chrześcijanie Marty mają skłonność do braku miłosierdzia dla tych co im się nie udało oraz zbytniego pobłażania w wielu kwestiach tych co to pieniądze umieją robić. A chrześcijanie Marii stoją w takim rozkroku między ludzkimi skłonnościami a idealistycznym podejściu do spraw materialnych. I o dziwo są takimi samymi hipokrytami jak protestenci w przypadku zarówno biednych jak i bogatych
Czyli kolega zwolennik protestanckiego etosu w sprawach materialnych lub inaczej chrześcijan Marty. Mam nadzieję, że jeśli chodzi o predestynację nie masz już tak twardego stanowiska
Problem w tym, że chrześcijanie Marty mają skłonność do braku miłosierdzia dla tych co im się nie udało oraz zbytniego pobłażania w wielu kwestiach tych co to pieniądze umieją robić. A chrześcijanie Marii stoją w takim rozkroku między ludzkimi skłonnościami a idealistycznym podejściu do spraw materialnych. I o dziwo są takimi samymi hipokrytami jak protestenci w przypadku zarówno biednych jak i bogatych
pieknaja
A może tak jak jeden z moich znajomych chleb z dżemem truskawkowym i szyneczka parmeńska by wilk był syty i owca cała
A może tak jak jeden z moich znajomych chleb z dżemem truskawkowym i szyneczka parmeńska by wilk był syty i owca cała
jano312
kathy dzięki za pomysł na klątewki chatowe obiecuję nie nadużywać
kathy dzięki za pomysł na klątewki chatowe obiecuję nie nadużywać
medea
jak dżem to TYLKO http://www.youtube.com/watch?v=CP_tOFWjMjw&feature=related
jak dżem to TYLKO http://www.youtube.com/watch?v=CP_tOFWjMjw&feature=related
Dzień Dobry
Monet tak szczerze, to p r a w i e
wszyscy jesteśmy hipokrytami
Monet tak szczerze, to p r a w i e
wszyscy jesteśmy hipokrytami
Andromeda.
Wpis 857724.
Wpis 857724.
Robal
Slim
Toja
Toja. Dzisiaj robi grę ta liczba co zawsze.
Jano
Monet i Robal_36
Zgłaszam swój akces do klubu hipokrytów z tym że członkiem aktywnym zostanę dopiero gdy trafię dzisiaj wieczorem 6/6
Zgłaszam swój akces do klubu hipokrytów z tym że członkiem aktywnym zostanę dopiero gdy trafię dzisiaj wieczorem 6/6
andromeda
kathy, toja, e46
medea
uważasz, że ja jestem członkiem na czele, jak rozumiem ?
różne opinie widziałem, ale ta jest trochę przesadzona
kathy, toja, e46
medea
uważasz, że ja jestem członkiem na czele, jak rozumiem ?
różne opinie widziałem, ale ta jest trochę przesadzona
Kathy.25 też.
pięknaja
Lato się zbliża a kostium bikini jakby się ciut skurczył w praniu lub krasnale domowe z nudów go przeszyły, lecz CD zamiast Vasy z szynką parmeńską popite whisky ??? Jakby trochę esktremalna dieta
Lato się zbliża a kostium bikini jakby się ciut skurczył w praniu lub krasnale domowe z nudów go przeszyły, lecz CD zamiast Vasy z szynką parmeńską popite whisky ??? Jakby trochę esktremalna dieta
ktoś mówił o szarlotce ? Kathy - 857754 - opowiadaj robal nie ogląda tiwi
Robal>>
znowu zbyt skromny wobec siebie jesteś...
To jest tzw. charyzma.
Nie Twoja wina..
znowu zbyt skromny wobec siebie jesteś...
To jest tzw. charyzma.
Nie Twoja wina..
Robal_36
Stosując starą retorykę z poprzedniego ustroju nie widzę przeszkód by cię jako członka klubu przesunąć na czoło kolektywu, choć może to głupio wyglądać. Problem w tym jak byś widział kwestię wciągania na członka kolejnych osób
Stosując starą retorykę z poprzedniego ustroju nie widzę przeszkód by cię jako członka klubu przesunąć na czoło kolektywu, choć może to głupio wyglądać. Problem w tym jak byś widział kwestię wciągania na członka kolejnych osób
Robal...po krótce..jeden zainwestował.........
drugi stał się wspólwłaścicielem burdelu....
drugi stał się wspólwłaścicielem burdelu....
medea...
kto by se głowę takimi ***ołami zawracał......
ja nie tekstylna.....
http://www.youtube.com/watch?v=SoXAywOx3u0
Toja.....
kto by se głowę takimi ***ołami zawracał......
ja nie tekstylna.....
http://www.youtube.com/watch?v=SoXAywOx3u0
Toja.....
Lila
Dziękuję za wczorajszy cynk na temat 6. Był moim natchnieniem
Dziękuję za wczorajszy cynk na temat 6. Był moim natchnieniem