Wpisy 856 780 – 856 879
26 marca 2012 20:43 → 26 marca 2012 21:13, 100 wpisów
Lila
Jako prawnik powiem jedno rozwód to pikuś w porównaniu z podziałem majątku
Jako prawnik powiem jedno rozwód to pikuś w porównaniu z podziałem majątku
panowie co by było gdyby
http://www.youtube.com/watch?v=JUCYyJX7ThA
http://www.youtube.com/watch?v=JUCYyJX7ThA
Lila wiedziałam, że się nie mylę w swojej sympatii do ciebie. Sprawa rozwodowa gdy jest intercyza to małe piwo przed śniadaniem
Najgorszy koszmar to rozwód gdy jedynym majątkiem są długi
Najgorszy koszmar to rozwód gdy jedynym majątkiem są długi
madea długi to nieproblem niech sie martwia ci którzy ci ich udzielili
Damiano...czy chcesz mnie wykończyć nerwowo?Raz chcesz rozwód potem nie,mamy się szanować potem nie.O co kaman?
Damiano...jak chcesz to ja Tobie takie atrakcję zapewnię że do domu przez rok nie wrócisz
kosmaty dla mnie to problem, bo to ja je muszę dla tych inteligentnych inaczej co pożyczyli odzyskiwac a w polskich sądach to taka droga krzyżowa taka, że nawet Jezus Ch. by nie dał rady
Całe szczęście, że zawodowy a nie prywatny
Całe szczęście, że zawodowy a nie prywatny
Damiano...ok pozew w szufladziejuż podpisany.Brakuje Twojego podpisu jeszcze
lila to juz nic niewiem 5 męzow ,4w trakcie slubu to kiedy bedziesz miała czas na rozwody
kosmaty
Mój kuzyn od niedawna też siedzi w tym interesie, więc jestem na bieżąco z tym bałaganem i nie dziwię się, że humanitaryzm i uczucia mogą się człowiekowi stępic
Mój kuzyn od niedawna też siedzi w tym interesie, więc jestem na bieżąco z tym bałaganem i nie dziwię się, że humanitaryzm i uczucia mogą się człowiekowi stępic
kosmaty...Ty tez mój jesteś?ja pitole to w jakim ja stanie byłam jak ślubowałam?
Damiano...jak ja je spakuję to będziesz po całym ogrodzie je zaraz zbierał
Hartge
A przeczytałeś chociaż co dokładnie podpisałeś ?
Lila
I tak trzymaj jakbyście potrzebowali to w mojej okolicy jest producent kartonów, więc nocą coś tam z odrzutów z magazynów można by co nieco zorganizowac
A przeczytałeś chociaż co dokładnie podpisałeś ?
Lila
I tak trzymaj jakbyście potrzebowali to w mojej okolicy jest producent kartonów, więc nocą coś tam z odrzutów z magazynów można by co nieco zorganizowac
kosmaty
No przecież ktoś musiał w praktyce sprawdzić prawdziwość tej powiedzenia, że jak kochać to księcia a jak kraść to miliony
No przecież ktoś musiał w praktyce sprawdzić prawdziwość tej powiedzenia, że jak kochać to księcia a jak kraść to miliony
kosmaty..Twoich nie dam no gdzie Damian w Twoich koszulach,za duże na niego