Wpisy 856 638 – 856 737
26 marca 2012 20:02 → 26 marca 2012 20:33, 100 wpisów
torsan...ciepłe bułeczki się Tobie marzą ??Tititititimusisz Pasko poprosić o taka emotkę a ja go poprosze o emotke shreka
deki...dzisiaj jak tylko pomyślałam o tym wszystkim to się śmiałam sama do siebie
Lila
Jakiś czas temu HARTGE użył tego imienia pisząc o twoim (waszym ?) psie stąd mój nieudolny żart
Jakiś czas temu HARTGE użył tego imienia pisząc o twoim (waszym ?) psie stąd mój nieudolny żart
medea....Tofik to poprzedni pies zdechło się bidulkowi a HARTGE nie może się przyzwyczaić i non stop używa go w stosunku do naszego nowego psa
Rozumiem, to jak u mojego znajomego, którego rodowodowy wyżeł weimarski ma nadane przez żonę arystokratyczne imię a mój znajomy nazywa go Józek, co jego żonę doprowadza do szału bo to snobka jakich mało
Damiano.....nooo ceni się nawet bardzo...słabszych,młodszych starszych i kobiet nie biję
Damiano..Ty jjuż mnie wczoraj prawie zagłaskałes na smierć i starczy
deki..jak ostatnio sie przecięłam nożem no było niebiesko od krwi więc już nie wiem
Lila nie wiem kto mruczał nie widziałem było ciemno w każdym bądź razie ktoś mruczał
Lila o snobizm cię nie podejrzewam. Wydajesz się całkiem sympatyczna, poza tym jakoś sobie nie wyobrażam snobki zniżającej się do korzystania z chatu
O graniu w tę samą grę co pospólstwo nawet nie wspomnę
O graniu w tę samą grę co pospólstwo nawet nie wspomnę
medea...ja się zastanawiam czy Dziekany nie zaliczyć a Ty piszesz że sympatyczna
Lila aż musiałem wstac w nocy bo byłem spragniony wody i ogólnie mnie suszyło
Lila nie wiesz co? przecież robiliśmy to razem jedliśmy kolację a co Ty myślałaś