Wpisy 856 171 – 856 270
26 marca 2012 15:00 → 26 marca 2012 15:58, 100 wpisów
mam kilka 3 na dziś jak mi żadna z plusem nie wejdzie to się pochlastam chyba
Ulala mam tylko delicje,których nie lubię nienawidzę biszkoptów i bez
bronson to je wywal w cholerę co się będziesz denerwował hiihihi
bronson...a ja uwielbiam delicjie....sa pyszne
prezent...ciasteczko...np..kremówka
prezent...ciasteczko...np..kremówka
Mam pytanie?
Kiedy te dziady wypłacają BONUS W MULTI bo nie wiem
Kiedy te dziady wypłacają BONUS W MULTI bo nie wiem
ja się pytam już na zapas żebym potem jakiego szoku nie dostała hiihhihiihihhihi
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 250 000
bukmacher już tez poleciał
klaudiss ten facet zamiast trzy mówi tzypowinni go dawno zdjąć kaleczy nasz język ojczysty
klaudiss tyle ludzi w Polsce jest bez pracy a oni takiego seplena trzymają
bronson...to nie reinkarnacja...tylko bronson głodny dziewczyn i szukaaaaaaaaa
Witajcie!
Byliście na tej stronce www.clublotto.pl co na multipasko jest reklama? Też grają grupowo systemami 12 i często są kupony wysyłane bo można juz od złotówki zagrać jedną jednostkę i wpłaty online szybko. N jutro już jest jedna 12. Druga pewnie też się uzbiera
Byliście na tej stronce www.clublotto.pl co na multipasko jest reklama? Też grają grupowo systemami 12 i często są kupony wysyłane bo można juz od złotówki zagrać jedną jednostkę i wpłaty online szybko. N jutro już jest jedna 12. Druga pewnie też się uzbiera
jaro55: U góry masz zarejestruj podajesz imie i nazwisko i maila potem aktuwujesz w linku, który przyjdzie na pocztę.
horoskop na poniedziałek, 26 marzec:
Wodnik,
Nie będziesz mógł cofnąć się przed nowym zleceniem, które będzie żądać większej dyspozycji czasu i zobowiązania w zamian za więcej prestiżu. Podczas tej fazy staniesz się ekstrawertykiem. Zastanów się nad swoją lekkomyślnością, bo nie czujesz już żadnych granic.
Wodnik,
Nie będziesz mógł cofnąć się przed nowym zleceniem, które będzie żądać większej dyspozycji czasu i zobowiązania w zamian za więcej prestiżu. Podczas tej fazy staniesz się ekstrawertykiem. Zastanów się nad swoją lekkomyślnością, bo nie czujesz już żadnych granic.
widze ale nie wchodzi wcale wczoraj prubowałem cziś i kich ,,ani przez fb do dupy taki clubb
Horoskop dzienny - Lew
Jeśli pragniecie rozwikłać jakąś zagadkę, dzisiaj na pewno do tego nie dojdzie. Raczej będziecie się błąkać niczym dzieci we mgleâŚ
Jeśli pragniecie rozwikłać jakąś zagadkę, dzisiaj na pewno do tego nie dojdzie. Raczej będziecie się błąkać niczym dzieci we mgleâŚ
emeryt aleś mi dał horoskop a miałam rozwikłać trafienie 10 z plusem