Wpisy 855 910 – 856 009
26 marca 2012 11:18 → 26 marca 2012 13:51, 100 wpisów
Znależione w Fakcie.. .
Listonosz przehulał...33 tys.złotych
---------------------------------------------------
Listonosz przehulał...33 tys.złotych
---------------------------------------------------
Lila.. . W...kasynie, w Berlinie
-----------------------------------
-----------------------------------
Lila poprosze o jedna trójkę Twoja
Listonosz był z woj. lubuskiego.. .
------------------------------------
------------------------------------
Lila.
Kathy...Wpis 855852
Kathy...Wpis 855852
Marcel 18.
Zaczynasz przygodę z Multipasko??
Zaczynasz przygodę z Multipasko??
Lila.
Artykuł o tym listonoszu jest też na wp.pl
Artykuł o tym listonoszu jest też na wp.pl
Kathy..
I na dodatek czapkę niewidkę.
I na dodatek czapkę niewidkę.
Ja myślałam raczej o 3,23,63,18,58,76,16,28,40,19
No i jeszcze 6,12,44 no i oczywiście 28.
Tylko jak to wszystko obstawić jak środków na na system brak
No i jeszcze 6,12,44 no i oczywiście 28.
Tylko jak to wszystko obstawić jak środków na na system brak
Bronson.
Jak tu nie .Ciężkie czasy
Jak tu nie .Ciężkie czasy
Lila dziękuję za poprawienie humoru
Bo jak przyszło co do czego czyli wyboru liczb na kuponie to mi się te 3 jakby nie pasowało do reszty i dałam sobie spokój.
A propos wspominanego tu już kiedyś niedźwiedzia to czy można wiedzieć czy nadal buszuje w najbliższej okolicy czy też odpuścił
Bo jak przyszło co do czego czyli wyboru liczb na kuponie to mi się te 3 jakby nie pasowało do reszty i dałam sobie spokój.
A propos wspominanego tu już kiedyś niedźwiedzia to czy można wiedzieć czy nadal buszuje w najbliższej okolicy czy też odpuścił
Lila ja już nie wierzę w to wszystko gram od 1996 roku i d..a z tego 8/10,parę 7/10 itp.itd.
Lila a to dobrze.
A propos mapek to nie umiem ich robić i odczytywać.
Do zabawy w jasnowidza wykorzystuję stary układ kuponu do Multilotka i o dziwo dość często się sprawdza
A propos mapek to nie umiem ich robić i odczytywać.
Do zabawy w jasnowidza wykorzystuję stary układ kuponu do Multilotka i o dziwo dość często się sprawdza
ja gram od 12 losowań trójkami za 2x stawkę i na te 12 losowań 3 trafiłam bezbłędnie
Narazie spadam obrać pyry na obiad, bo zrobiłem się głodny i jestem zły
A teraz to rozumiem patent z siódemkami. To mniej więcej ten sam pomysł, co przeczytany u kogoś patent by rozpisać liczby według końcówek i na następne losowanie typować tylko z końcówkam, które albo nie wystąpiły albo wystąpiły najrzadziej.
Zauważyliście jak szybko losują we wtorki,czwartki,soboty jak jest dużo losowań ? w te dni to w multi nic nie trafiam
Tak sobie a gdy przerwałam na
to przyszło mi do głowy coby sprawdzić ów patent końcówkami liczb i wyszło mi, że powinny dzisiaj wpaść 3 i/lub 8 czyli
3/13/23/43/53/63/73
8/18/28/38/48/58/68/78
Gdybyż to było takie proste
to przyszło mi do głowy coby sprawdzić ów patent końcówkami liczb i wyszło mi, że powinny dzisiaj wpaść 3 i/lub 8 czyli
3/13/23/43/53/63/73
8/18/28/38/48/58/68/78
Gdybyż to było takie proste
13max
Możesz mieć rację jeśli chodzi o : 7,37,47,57,67,77 czy powtórzą się 27 i 17 to wiedzą krasnale na etacie TS
Możesz mieć rację jeśli chodzi o : 7,37,47,57,67,77 czy powtórzą się 27 i 17 to wiedzą krasnale na etacie TS
Wczoraj mi wlazło o 14 3/3 jutro może zagram w realu...dziś nie mam pomysłu nawet na pewniaka...
medea76....krasnale powiadasz ... no to niech się postarają
Zelus ....
Zelus ....
Ale 13 nie była już od tak dawno plusem, ze fajna byłaby taka niespodzianka , choć bardziej logiczne jest 40, która plusikowanie lubi
Nigdy nie grałem systemem w lotto i chciałby się dowiedzieć ile kosztował by system 12 liczb.
Piwi ja gdzieś znalazłam taki na 4 skreślenia z 13 liczb na 5 zakładów czyli za 12,50 zł