Wpisy 85 185 – 85 284
27 grudnia 2009 19:10 → 28 grudnia 2009 12:39, 100 wpisów
Księżniczko uważaj żeby Richelieu,nie próbował Ciebie przekupić podarunkami.Całuski ukochana.
SirMavins,sciema sciemą ale przynajmniej mozna wygrac,a nie tak jak w prawdziwych losowaniach nic nie mozna trafic i jeszcze ci o godz.14.10 mowia dobranoc
czy wiecie już, że kolektury otrzymały już wiadomość, że od 1 stycznie nie będzie można grać " w KULKI" w totolotku /dawniejszym TOTOMIXIE/, czyli prysła ostatnia szansa grania na numery wygrane w LOTTO czy MULTILOTKU, można będzie grac tylko w multilotku, ale jakie kursy są ? może ktoś wie ? ja nie znaju, wiem że są o wiele gorsze niż u bukmacherów; ma mieć tylko LOTTO monopol na gry i koniec -wraca KOMUNA jednak
Niektóre rzeczy za komuny były dobre np.świetna szynka,mleko bez konserwantów,spokojne opłaty,mniejszy hałas na ulicach,więcej zieleni,filmy bez reklam i zdrowy Hipcio.
Teraz, jeżeli tak będzie okaże się,czy niektóre osoby potrafią wygrywać bez pomocy kolektur w totomix.Chwila prawdy nadchodzi.
To się cholernie żeś wypasł "hipopotan" za komuny na tej szynce na kartki - skoro miałeś wtedy w pasie 69 cm jak pisałeś kiedyś...a teraz masz ponad 100 cm.
A jakie dobre były lody za komuny,nie takie jak teraz,sztuczne.Teraz są często takie jak zamrożone ciasto.
Już nie przesadzajcie z ta komuną.
Teraz macie liberalizm, wolność, demokrację,...a i tak gówno macie do powiedzenia w tej sprawie.
Macie, ja też.
I jeśli ktoś nie wpadnie na pomysł jak grac w kulki przez net, to adios pomidory.
Hipcio - tak, była szynka tylko na święta, a miałeś forsę cały rok. Teraz szynka jest na co dzień, a wiele osób nie ma forsy...
Teraz macie liberalizm, wolność, demokrację,...a i tak gówno macie do powiedzenia w tej sprawie.
Macie, ja też.
I jeśli ktoś nie wpadnie na pomysł jak grac w kulki przez net, to adios pomidory.
Hipcio - tak, była szynka tylko na święta, a miałeś forsę cały rok. Teraz szynka jest na co dzień, a wiele osób nie ma forsy...
Emeryt nie wiem co Ty tam napisałeś ? Pierw napisałeś ze nie bedzie można grać w kulki w TM a zaraz bedze można grać w multilotku więc zastanów się o co Ci chodzi i nie siej propagandy na zaś ....bo takie sprawy to TM by na stronie zamieścił a jak na razie nic tam nie ma
Richelieu jak widzę wszystko notuje w notatniku,co jest na czacie.Proszę więc aby sobie zanotował,że Księżniczka nie wpadnie w jego szpony.Jest zbyt prześliczna i cudowna.
Hipcio jest zwykłym szarakiem,zawsze był szarakiem ale uczciwym.Dostrzega że obecnie jest 100procent więcej fałszu niż kiedyś.
13max33>>>> "emerytowi" zapewne chodziło o Totalizatora Sportowego , bo nazwa gry Multilotek a obecnie Multi Multi właśnie tam funkcjonuje...
Pranie mózgu nie wychodzi bo Hipcio wszystko analizuje i myśli.Wynika to z faktu unikania przemysłu browarniczego,a zastąpienie go mlekiem 30 żon.Pozdrawiam.
hipopotan>>> zapomniałeś umieścić w cudzysłowie nazwę tego Twojego byka: "30 żon" , którego mleko pijesz...
hipopotan ty chyba dzisiaj zżarłeś ze 3 worki cukru pudru i tak ci wesolo,a to co tu wypisujesz to wcale nie jest smieszne.Zastanawiam sie czy ty te swoje zony doisz i ciekawe dlaczego daja mleko z konserwantami na ktore przed chwila narzekales.
Czlowieku tu sa osoby ponizej 18 roku zycia wiec takie swinstwa to po 22 wypisuj.blleee
Czlowieku tu sa osoby ponizej 18 roku zycia wiec takie swinstwa to po 22 wypisuj.blleee
hipopotan > muszę ciebie pochwalić za poczucie humoru. Pisząc : "Hipcio wszystko analizuje i myśli(!!)" doprowadziłeś mnie w ten wieczór w wyśmienity humor. Jeszcze gdybyś opisał, jak u ciebie występuje proces myślenia, to odpuściłbym wszystkie komedie do końca roku.
Postawcie na te liczby wszystko co macie WPIS 85134
Jak ktokolwiek pisze że myśli to znaczy że myśli. Jak "hipopotan" pisze że myśli to znaczy że wydaje Mu się że myśli.
do 13max33 !!!
mogłeś dotychczas obstawiać u bukmacherów na numery wygrane w LOTTO i były przy tym duże /moim zdaniem kursy 6,40 na jedną liczbe/; mogłeś obstawiać u bukmacherów np. 1 liczbę z LOTTO, 2 liczby itd. teraz tego nie będzie !!! a po 1 stycznia będziesz mógł obstawiać tylko w multilotku /obecnie MULTI MULTI/ i sprawdź jak niskie kursy są
pozdrawiam
mogłeś dotychczas obstawiać u bukmacherów na numery wygrane w LOTTO i były przy tym duże /moim zdaniem kursy 6,40 na jedną liczbe/; mogłeś obstawiać u bukmacherów np. 1 liczbę z LOTTO, 2 liczby itd. teraz tego nie będzie !!! a po 1 stycznia będziesz mógł obstawiać tylko w multilotku /obecnie MULTI MULTI/ i sprawdź jak niskie kursy są
pozdrawiam
edi8 > na razie do końca tego roku. Wierzę jednak, że i w przyszłym roku hipopotan będzie nas karmił swoimi "przemyśleniami", więc wszystko możliwe, że i cały przyszły rok będziemy pękać ze śmiechu :)
do 13max33 !!! u bukmacharów za 2 zł wkładu na grę na wygrane w MULTI MULTI na jedna liczbę miałeś wygraną 5,60 zł, a teraz w MULTI MULTI /bo tylko ta zostanie/ za jedna liczbę grając za 2,50 zł dostaniesz 4 zł
Bombka na choinkę - 10zł Prezent dla żony - 1,50zł Prezent dla kochanki - 300zł Kupon MM - 2,50zł. Poczytać hipopatana na Multipasko - BEZCENNE :)
"emeryt">>> dla porządku i lepszego się zrozumienia lepiej jest używać nazwy firmy , czyli Totalizatora Sportowego - bo Multi Multi jest jedynie grą i to jedna z kilku możliwych do obstawienia w tej firmie...
Co do kursu na 1 liczbę MM w TS , to wynosi on 1.60 ponieważ trafiając 1 liczbę wygrywamy 4zł za 2,50zł , więc 4:2,5=1.6
Pzdr.
edi8
Co do kursu na 1 liczbę MM w TS , to wynosi on 1.60 ponieważ trafiając 1 liczbę wygrywamy 4zł za 2,50zł , więc 4:2,5=1.6
Pzdr.
edi8
do 13max33 TM Ci nie zamieści takiego czegoś, zresztą to nie jest mój wymysł, tylko kolega pracujący w kolekturze mnie powiadomił i nie wierz w takie bzdury, że by zamieścił; jeśli dobrze śledzisz te sprawy, to jak zszedł z kursu w jednym dniu z 7,0 zł na 6,40 to zamieścił ??? absolutnie nieeeeeeeee !!! ja grałem progresją i zjawiam się w kolekturze, a pracownik mnie powiadomił dopiero i musiałem wszystko przerabiać i wiem, żeby osiągnąć te same sumy ewentualnie wygranych musiałem dołożyc 102 zł i nie wierz w cuda ! tak samo jak w jednym dniu na jedno losowanie zmienił kurs z 7 zł na 4,80 zł,pamiętam chodziło wtedy o dawno nie wylosowana liczbę 49; zreszta jak masz znajomego w TM to powinien Ci powiedziec
James to ty piszesz pierdoły,zastanawiam się czy nie podszył się pod ciebie dzikus,jak wiadomo w buchmaki powinni grać jedynie dorośli.A za wulgarność niektóre osoby powinny już dawno być usunięte.
Cogito ergo sum...
A tak na marginesie to:
siedzę i myślę, bo myślałem, ze nie będę siedział - nie moje.
Co do kawału, to:
jasio pyta się taty co to jest hipopotam.
tata: zwariowana ryba
jasio: ależ on żyje na lądzie!
tata: na tym polega jej wariacja.
I to nie jest nic do Hipopotana.
A co do ogłoszenia, to 24 grudnia odziały TM dostały już pisma, żeby wywiesić, ale chowają na po świętach, bo...są "uczciwi" i nie chcę wyprowadzać (w domyśle pozbawiać gry)tych, co właśnie zaczęli iść progresją..., a obudzą się z ręką w nocniku.
Zaś co do stawek to wystarczy porównac pierwsze:
2,00->5,60, 2,50->4,00
2,00->17,50, 2,50->16,00
2,00->92,10, 2,50->54,00.
Ktoś coś mówił...?
A tak na marginesie to:
siedzę i myślę, bo myślałem, ze nie będę siedział - nie moje.
Co do kawału, to:
jasio pyta się taty co to jest hipopotam.
tata: zwariowana ryba
jasio: ależ on żyje na lądzie!
tata: na tym polega jej wariacja.
I to nie jest nic do Hipopotana.
A co do ogłoszenia, to 24 grudnia odziały TM dostały już pisma, żeby wywiesić, ale chowają na po świętach, bo...są "uczciwi" i nie chcę wyprowadzać (w domyśle pozbawiać gry)tych, co właśnie zaczęli iść progresją..., a obudzą się z ręką w nocniku.
Zaś co do stawek to wystarczy porównac pierwsze:
2,00->5,60, 2,50->4,00
2,00->17,50, 2,50->16,00
2,00->92,10, 2,50->54,00.
Ktoś coś mówił...?
Jak byłem bardziej zdrowy to częściej bywałem u buchmaków.I widziałem tam często szemranych ludzi,którym nigdy bym nie podał ręki.Zakładam,ze większość osób na multipasko to spokojni ludzie grający w kolekturach.Inaczej by mnie tu nie było.
do SirMavins -a jak pojedziesz do Nowej Zelandii i tam wpłacisz, to bedziesz mógł grać przez NET; jak sobie wyobrażasz sobie grać w grę, której nie ma ???? ustawa hazardowa i rudy kaszub sie do tego przyczynił, jak chyba sie orientujesz, on ma droge na Kaszuby zapewnioną, podobnie jak dwóch braci będzie mogło po wyborach grać w siatkówkę na korcie tenisowym, pozdrawiam
Ci co grają w kolekturach (>)to o TM nic nie wiedzą.
A teraz im to będzie obojętne, czyli wychodzi na zero.
To TM straci, nie TS.
A teraz im to będzie obojętne, czyli wychodzi na zero.
To TM straci, nie TS.
ja nie pisalem ze piszesz pierdoly tylko pisalem ze piszesz swinstwa bo to ohydne co tu wypisujesz i nie zycze sobie czytac o twoich 30 zonach ktore daja ci mleko z konserwantami
A że nie jestem kosmitą,i rozmawiałem często z dorosłymi,pracującymi mężczyznami,wiem że oni takich głupot jak niektórzy pisać nie będą.Kiedyś jak piłem piwo,to nawet osoby trunkujące wykazały się większym rozumem.
No emerycie, ale skoro w TM nie będzie kulek, to granie w nie nie będzie możliwe.
Z księżyca mogę sobie grać, jak mi się podoba, po to jest net.
A jeżdżenia do jakiegoś państwa, aby się zarejestrować przy dzisiejszej technologii i możliwościach...daruję sobie.
Pisałem już, cofamy się do Średniowiecza.
Poza tym to TS powinien umożliwić grę w kulki przez net skoro taka opcja znika gdzie indziej.
Z księżyca mogę sobie grać, jak mi się podoba, po to jest net.
A jeżdżenia do jakiegoś państwa, aby się zarejestrować przy dzisiejszej technologii i możliwościach...daruję sobie.
Pisałem już, cofamy się do Średniowiecza.
Poza tym to TS powinien umożliwić grę w kulki przez net skoro taka opcja znika gdzie indziej.
"emeryt">>>> czeska firma FORTUNA ( dawny PROFESJONAŁ ) przyjmowała do 8.06.2009 zakłady m.in. na polskie gry liczbowe DL I ML - a obecnie nadal mają je w swojej ofercie , lecz można w nie grać jedynie w ich kolekturach w Czechach i na Słowacji oraz w necie , ale po obowiązkowym osobistym założeniu konta gracza u nich , czyli za granicą oraz dokonaniu wpłaty w czeskim banku.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Niektóre osoby są tak prymitywne,ze jak wypowiedzą słowa na k.lub h.to ich cały żart i humor.Mój mózg jest inny.
do edi8 -ego masz rację w pełni co do kursu, ja dawno nie obstawiałem na MULTI MULTI, teraz właśnie odszukałem; ale chodziło mi o tą różnicę, bo grając za 2 zł Totolotku /dawniej Totomiź-ie/ na 3 kulki wygrana jest / jeszcze do 31.12/ 92,10 zl, a w Multi MULTI grając za 2,50 zł na 3 kulki wygrana jest 54 zł
pozdrawiam
pozdrawiam
Niektóre osoby jak coś wygrają wydaje im się że są lepsze od innych.Największy szacunek mam do osób które ciężką pracą utrzymują rodziny.
Wulgarne osoby i nierobów wsadziłbym w rakietę i wysłał w kosmos.
do 13max33- zobacz sobie wpis 85214, widzisz, że nie zmyślałem, dzięki za ten wpis, przynajmniej od razu można to było rozstrzygnąć
Hipcio> 99% ludzkości to ciężko pracujące osoby które robią to by utrzymać rodzinę i dzięki temu cały system gospodarczy świata jakoś jeszcze wytrzymuje...
Papież miał rację że obecnie panuje cywilizacja śmierci.Ale ci co robią zło muszą pamiętać,że jeżeli nie odpowiedzą za to w tym życiu,to na pewno na sądzie po śmierci.Niech nie myślą ,że zło wygra.
Niestety wiele osób wzbogaciło się kosztem innych,robiąc lewe interesy,oszustwa i przestępstwa.A dużo uczciwych szaraków musi robić za liche pieniądze.
do edi8-ego- ja to wszystko wiem edi, dlatego pisałem, że można grać w necie, ale trzeba zapłacić za granicą i zarejestrować, a jak ktoś lubi wycieczki, to może nawet jechać do Nowej Zelandii i wpłacić i potem grać w necie, ustawa hazardowa nie tylko ucina rączki w tym aspekcie, musza niektórzy wycofać część automatów do gry, ponadto mozna bedzie grać w nich na bardzo małe sumy, biada temu kto by sie chciał wzbogacić; tylko Lato może zarabiać 55 000 zł, człowiek, który ukończył szkołę podstawową za pomocą koniaków i kwiatów, albo Kubica, który skończył az 3 klasy szkoły podstawowej, po czym ojciec wsadził go do bolida i wywiózł go-kartem do Włoch; w polsce tak jest, albo jest się kimś, albo się ma /i jest sie dresem/; chyba kulturę wypowiedzi w/w tu ludzi znasz z tv
Hipcio> Świat już tak jest skonstruowany że 99% daje duże pieniądze 1%... Ale byli już ludzie, Mars i Engels którzy chcieli to zmienić :) Tylko że ludzkiej natury się nie da zmienić i system sprawiedliwy nigdy nie wypali... Bo taka nasza natura że wszystkie zwierzęta są równe ale świnie bardziej jak to ładnie ujął Orwell
Marks nie Mars oczywiście;)
Hipopotan w jednym przyznam Ci rację. Twój mózg jest inny ,bo w 99% wyżarty przez alkohol.
No to ładnie, jadę do Trzech...
To słowo na "h" pisze się "ch".
A tak w ogóle to w innych firmach powinna być możliwość gry w kulki, tyle że wygrana powinna być niższa.
Niby - państwo rules.
Mnie opłacałoby się grac przez net z niższymi wygranymi, bo nie raz bywa iż nie mam dostępu do kolektury, a do netu tak.
A wiele osób choćby i na przekór firmie państwowej postawiłoby na "obcego".
To słowo na "h" pisze się "ch".
A tak w ogóle to w innych firmach powinna być możliwość gry w kulki, tyle że wygrana powinna być niższa.
Niby - państwo rules.
Mnie opłacałoby się grac przez net z niższymi wygranymi, bo nie raz bywa iż nie mam dostępu do kolektury, a do netu tak.
A wiele osób choćby i na przekór firmie państwowej postawiłoby na "obcego".
hipopotan napisał : "Wulgarne osoby i nierobów wsadziłbym w rakietę i wysłał w kosmos"
Drżyjcie księża, drżyjcie. Jak nasz hipcio zostanie prezydentem to wasz los jest przesądzony, w rakietę i w kosmos :)
Drżyjcie księża, drżyjcie. Jak nasz hipcio zostanie prezydentem to wasz los jest przesądzony, w rakietę i w kosmos :)
dawno nie grałem a dziś na szybkiego takie 2,7,12,15,33,55,58 tyle
miks>>> czyli z hipciem macie wspólną przypadłość,bo u Ciebie też 99% to woda zamiast szarych komórek - no kto by pomyślał hehe
Życie jednak potrafi zaskakiwać !
Życie jednak potrafi zaskakiwać !
No i liderka głupoli się odezwała. Jak zwykle u Kapuścianej77 ,bez sensu.
etatowa wraca w łaski
Czy mnie oczy mylą? Jeśli uruchomicie na stronie lotto losowanie na żywo to aktualnie leci mecz NFL...
Lestek, nie mylą:) meczyk leci i to w bardzo dobrej jakości.....:);p
Moim skromnym zdaniem Edi8 zna się na systemach,ale jego mania śledzenia wpisów innych ludzi,a nie jest on chyba moderatorem,może zniechęcać niektóre osoby do wpisów.Bo on sięga do informacji,podawanych dawno temu.Czy on o każdym zbiera informacje?
Z mojej siódemki poszło 4 liczby jedna obok.Ale 8 i 10 co pisałem się sprawdziła.
Hipopotan>>> wszystko się sprawdziło
8,10,18,27,28,78
I takie "trójki"
8,18,28 / 8,27,78 / 8,28,78 / 8,18,27 /
Tylko problem w tym,że nic nie obstawione :cry:
ps. przestań pisać bzdety(bez sensu)
Więcej merytorycznych wpisów proszę!!!!
8,10,18,27,28,78
I takie "trójki"
8,18,28 / 8,27,78 / 8,28,78 / 8,18,27 /
Tylko problem w tym,że nic nie obstawione :cry:
ps. przestań pisać bzdety(bez sensu)
Więcej merytorycznych wpisów proszę!!!!
Z liczb trafionych przez Księżniczkę,a trafiła trzy wyłuskałem dwie,czyli dobrze myślałem.Pamiętaj Pani,że Hipcio,dobrze Ci życzy.
Hipcio może pisze czasem coś nie na temat,ale wszystko z sensem i bez wulgarności.
Powiem krótko jak kogoś stać na systemy to bez problemu może sobie kupić w formie książki lub płytki.
Hicio mówił o 8 10 i pewniak zrobił sobie 18 co trafił.A powodem że gra skromnie jest fakt,bycia zwykłym szarakiem i fakt,że długoletnie choroby wykończyły go finansowo.
Miśki, a wystarczyło wieczorem postawić na podwójną powtóreczkę czyli na liczby z 14 i z wczorajszego losowania. Zgadywanka. Co taki układzik dał?
Czasem piszę,żeby odważne osoby podawały swoje wysłane liczby klika godzin przed czasem.Albo wydrukowane liczby na chybikach.Jeżeli te osoby nie podpierają się kolekturami w grze niech wykażą odwagę,bo piszą że wszystko to przypadek.
Np osoby które grają progresją na jedną liczbę,to wiadomo że nie za 2zł.A obracają większą kasą.
Dużo normalnych ludzi ma więcej niż jedno dziecko i oni nie mogą ryzykować większych sum w grze,bo byłoby to niebezpieczne.
Trafiłem też dzisiaj liczbę 66.A nie chciałem brać jej w parkę z65,bo razem te liczby dały mi kiedyś dużego pecha.
Ja myślę jeżeli chodzi o mnie,że nie połączę tych liczb ostatnio blokowanych;16,20,59.Gdybym je razem stawiał to z liczbami dziwnymi.A myślę ,że na święta było tylko powyżej 20000 trójek w lotto i muszą nadrobić straty.
hipopotan,nie zamierzalam,moze tylko 52.Natomiast mysle nad 9,15,43.Co Ty na to?
Liczba 59 na pewno będzie obstawiona w totomix,bo długo nie idzie czyli tzw.pewniak.A są tacy ludzie dla których kilka stówek nic nie znaczy.
Agato sprawdziłem te liczby w testerze multipasko,niedawno poszły już dwa razy.Czyli szansa,że trzeci raz wyjdą,aż trzy maleje.Ale wiesz,że to zależy jak jutro ludzie będą grać.Ja bym razem ich nie łączył.Sprawdzaj Swoje liczby zawsze w testerze.
Na czym sie opierac sprawdzajac je?Jak ostatnio padaly czesto to jest wieksza szansa ze wypadna czy odwrotnie?
Mój wujek który jest na emeryturze gra miesięcznie za 100zl.Nie wiem dlaczego niektórzy nie potrafią zrozumieć,jak gra większość ludzi.I ciągle rzucają kwotami,jakimi posługuje się niewielki procent grających.
Agato jeżeli jakieś liczby trzy w testerze padły ostatnio więcej razy to według mnie ich szansa maleje.To tak samo jak u buchmaków jeżeli padły dwa razy nieparzyste liczby to grający obstawiają parzyste.
Czyli obstawiac te ktore rzadziej padają w ostatnich losowaniach,dobrze zrozumialam?
Agato najlepiej obstawiać jeżeli grasz na trojki,liczby które padają często ale np. ostatnio jeszcze nie padły.Myślę ,że grający w totomix asekurują się w kolekturach.Może mają kogoś kto im wyśle liczby na sam koniec,albo kolektorzy widzą jakie liczby niektóre osoby ostro obstawiają i mogą podpowiedzieć.Zawsze jednak jest element szczęscia.
Agato posługiwać się liczbami które padają najczęściej,ale łączyć tak żeby trojki,miały większe prawdopodobieństwo wylosowania.Czyli jeżeli dana trójka padła wczoraj,to jej szanse wylosowania następnego dnia maleją.
Jeszcze Agato zależy to ile liczb powtórzą.Ja na razie idę spać.Powodzenia w grze Ci Życzę.
To na jutro np:15,43?Ja nie gram na trojki.Gram na piatki,trojki typuje i lacze je razem.Dzieki.
na 14:00
3,6,9,13,14,24,26,29,31,32
33,36,41,42,44,55,59,61,64,65,
46,48,49,50,51,69,73,76,77,79
3,6,9,13,14,24,26,29,31,32
33,36,41,42,44,55,59,61,64,65,
46,48,49,50,51,69,73,76,77,79
Witam
Moje typy na 14.00:
23,45
28,45
1,70
oraz
15,24,26
23,28,62
8,18,47
pozdrawiam i życzę dużych wygranych jeszcze w starym roku!!!
Moje typy na 14.00:
23,45
28,45
1,70
oraz
15,24,26
23,28,62
8,18,47
pozdrawiam i życzę dużych wygranych jeszcze w starym roku!!!
na 14 przewiduje ze w przedziale od 1 do 9 wpadnie co najmniej 3 liczby
moje typy na 14
pewniak 59
parka 59-16
trojka 59-56-16
czworka 59-56-16-4
piatka 59-56-16-4-72
szostka 59-56-16-4-72-1
pewniak 59
parka 59-16
trojka 59-56-16
czworka 59-56-16-4
piatka 59-56-16-4-72
szostka 59-56-16-4-72-1
Witam serdecznie. Z dniem 1 stycznia 2010 r nie będzie można obstawiać u żadnego z buków w tym w totomix zakładów związanych grami liczbowymi. Mówi o tym nowa ustawa o grach losowych, która wchodzi w życie 1 stycznia. Pozdrawiam