Wpisy 851 807 – 851 906
24 marca 2012 11:46 → 24 marca 2012 12:51, 100 wpisów
tristum pochwal się co to za interes
Dzień Dobry
12 z minutami, to proponuję
851805. islandorka30,5
U mnie większa miejscowość, i ludzi owszem przybywa, ale na głównej ulicy, to samo - ciucholandia i oddział banku i tak na przemian
12 z minutami, to proponuję
851805. islandorka30,5
U mnie większa miejscowość, i ludzi owszem przybywa, ale na głównej ulicy, to samo - ciucholandia i oddział banku i tak na przemian
no owszem - trafi się jeszcze jakieś kajefsi, czy makdonald, a i owszem także kebab i chińczyk, no i kolektura kolekturą pogania
islandorka30,5 2012-03-24 (11:34) 15 km do Stegny
Witajcie, ja z innej paczki jaki biznes można otworzyć za 20 tys.zł? może prowadzicie jakies biznesy z których można wyzyć? >>>
Islandorka.>>>
Podpowiem Ci.
Biznes który sie kręci i w doopie ma jakies tam kryzysy ekonomiczne i gospodarcze.
1. Sklep Monopolowy w biednej dzielnicy.
2. Tzw "Salon masażu" w bogatej dzielnicy.
I biznes śmiga.
Witajcie, ja z innej paczki jaki biznes można otworzyć za 20 tys.zł? może prowadzicie jakies biznesy z których można wyzyć? >>>
Islandorka.>>>
Podpowiem Ci.
Biznes który sie kręci i w doopie ma jakies tam kryzysy ekonomiczne i gospodarcze.
1. Sklep Monopolowy w biednej dzielnicy.
2. Tzw "Salon masażu" w bogatej dzielnicy.
I biznes śmiga.
Monet
dżungla jest wszędzie, ale zapewniam, w pewnych - w pewnych kwestiach - tak - 'stolyca' jest zdecydowanie przereklamowana
dżungla jest wszędzie, ale zapewniam, w pewnych - w pewnych kwestiach - tak - 'stolyca' jest zdecydowanie przereklamowana
Lila
Iwek
Slawek
Robal
Iwek
Slawek
Robal
Witaj Lila byłam obiadek wstawic
Robal.
Gentelmen,12 z minutami??
Gentelmen,12 z minutami??
Islandorka
witaj emerytko
macie może jakieś amulety lub talizmany żeby nie było tak pod górkę jak mam ja,po prostu masakra
Robal
Witam wszystkich. Moje boćki już przyleciały co widać na załączonym obrazku w profilu. Może podpowiedzą jakieś szczęśliwe liczby.
Lila takie czasy i taka dziura pracy nie ma nie wiadomo co by otworzyc bo niby wszystko jest,kredy do spłacania,tylko patrzec komornika
Sledze to wasze forum,puszczam rozne wasze cyferki a tu nici
HARTGE..nie było Ciebie więc ktoś mruknął i poszłam sama tzn nie sama
witaski!
co dzisiaj robi grę?
odwieczne pytanie kobiety spragnionej szmalu
co dzisiaj robi grę?
odwieczne pytanie kobiety spragnionej szmalu
belcia i kto to mówi kobieta pełna sukcesów w typowaniach
cały czas czekam na twoje typy moze cos podpowiesz?