Wpisy 851 779 – 851 878
24 marca 2012 09:57 → 24 marca 2012 12:41, 100 wpisów
horoskop na weekend:
Wodnik,
Szanuj swój czas, wypełniaj obowiązki, ale nie myśl tylko o pieniądzach. W związku zaczniecie wszystko od nowa. Szczera i pogodna rozmowa pomoże Wam zbudowac nowe relacje i przeżyć dobre chwile.
Wodnik,
Szanuj swój czas, wypełniaj obowiązki, ale nie myśl tylko o pieniądzach. W związku zaczniecie wszystko od nowa. Szczera i pogodna rozmowa pomoże Wam zbudowac nowe relacje i przeżyć dobre chwile.
emeryt
masz racje koniec myślenia ,
mam nadzieje ze zdam na 6-stke
masz racje koniec myślenia ,
mam nadzieje ze zdam na 6-stke
" Wiosna! cieplejszy wieje wiatr
Wiosna! znów nam ubyło lat
Wiosna, wiosna w koło..."
miłego wszystkim
właściwych numerków...
Wiosna! znów nam ubyło lat
Wiosna, wiosna w koło..."
miłego wszystkim
właściwych numerków...
Witajcie, ja z innej paczki jaki biznes można otworzyć za 20 tys.zł? może prowadzicie jakies biznesy z których można wyzyć?
islandorka...
zasada numer jeden - NIE roszczeniowemu podejściu...
a dalej...poleci
zasada numer jeden - NIE roszczeniowemu podejściu...
a dalej...poleci
pięknaja pomóc nie pomogłas ale dzieki za odzew,widzę ze jestes ze Szczecina mam tam multum, rodzinki Podjuchy,Gryfice i inne już nie pamiętam{{hej}
islandorka--20 tys to mało<> moja koleżanka rozkręciła interes (ciuchy) i powiedziała że te 100 tys co wsadziła to tak ledwo ledwo na start starczyło
Dodam że nie w jakiejś galeri ale 2 cy 3 butiki na targach w 2 miastach
trisetum u nas ciuchy na ciuchach a miescina 11 tys. ludzi i coraz bardziej pusto wszedzie...
Ale na pocieszenie mój szwagier rozkrecił interes za 6 tys złotych tyle ze w 2003 roku i do dziś jakoś ciągnie
tristum pochwal się co to za interes
Dzień Dobry
12 z minutami, to proponuję
851805. islandorka30,5
U mnie większa miejscowość, i ludzi owszem przybywa, ale na głównej ulicy, to samo - ciucholandia i oddział banku i tak na przemian
12 z minutami, to proponuję
851805. islandorka30,5
U mnie większa miejscowość, i ludzi owszem przybywa, ale na głównej ulicy, to samo - ciucholandia i oddział banku i tak na przemian
no owszem - trafi się jeszcze jakieś kajefsi, czy makdonald, a i owszem także kebab i chińczyk, no i kolektura kolekturą pogania
islandorka30,5 2012-03-24 (11:34) 15 km do Stegny
Witajcie, ja z innej paczki jaki biznes można otworzyć za 20 tys.zł? może prowadzicie jakies biznesy z których można wyzyć? >>>
Islandorka.>>>
Podpowiem Ci.
Biznes który sie kręci i w doopie ma jakies tam kryzysy ekonomiczne i gospodarcze.
1. Sklep Monopolowy w biednej dzielnicy.
2. Tzw "Salon masażu" w bogatej dzielnicy.
I biznes śmiga.
Witajcie, ja z innej paczki jaki biznes można otworzyć za 20 tys.zł? może prowadzicie jakies biznesy z których można wyzyć? >>>
Islandorka.>>>
Podpowiem Ci.
Biznes który sie kręci i w doopie ma jakies tam kryzysy ekonomiczne i gospodarcze.
1. Sklep Monopolowy w biednej dzielnicy.
2. Tzw "Salon masażu" w bogatej dzielnicy.
I biznes śmiga.
Monet
dżungla jest wszędzie, ale zapewniam, w pewnych - w pewnych kwestiach - tak - 'stolyca' jest zdecydowanie przereklamowana
dżungla jest wszędzie, ale zapewniam, w pewnych - w pewnych kwestiach - tak - 'stolyca' jest zdecydowanie przereklamowana
Lila
Iwek
Slawek
Robal
Iwek
Slawek
Robal
Witaj Lila byłam obiadek wstawic
Robal.
Gentelmen,12 z minutami??
Gentelmen,12 z minutami??
Islandorka
witaj emerytko
macie może jakieś amulety lub talizmany żeby nie było tak pod górkę jak mam ja,po prostu masakra
Robal
Witam wszystkich. Moje boćki już przyleciały co widać na załączonym obrazku w profilu. Może podpowiedzą jakieś szczęśliwe liczby.