Wpisy 847 192 – 847 291
22 marca 2012 18:40 → 22 marca 2012 19:26, 100 wpisów
majwoj -
dodam, jak tak czytam - "to był tylko test", "niestety nie", "tylko sprawdzałem", "na tyle nie gram" - jestem pewien - ktoś w końcu trafi na sucho b. dużo i wtedy, będzie albo - albo
1. jęczał - "podmieniają, oszuści, zło...."
2. odjedzie
dodam, jak tak czytam - "to był tylko test", "niestety nie", "tylko sprawdzałem", "na tyle nie gram" - jestem pewien - ktoś w końcu trafi na sucho b. dużo i wtedy, będzie albo - albo
1. jęczał - "podmieniają, oszuści, zło...."
2. odjedzie
robal masz racje jak niewysyłam mam w ...... utopie 2000 i niemam nic jak na sucho wszystko sie sprawdza włozysz kase i wielki .....
Kosmaty
no proszę Cię - nie ma zmiłuj - na forum podają czasem takie ilości ,że by serwery totolomonopolo zapchały i nie zawsze widzę jakiś efekt...
Połóż tu - na stronie o 22.15 - dwadzieścia, pewnych - no kurde -przecież nie zdążą podmienić - i zobaczymy - ok ?
no proszę Cię - nie ma zmiłuj - na forum podają czasem takie ilości ,że by serwery totolomonopolo zapchały i nie zawsze widzę jakiś efekt...
Połóż tu - na stronie o 22.15 - dwadzieścia, pewnych - no kurde -przecież nie zdążą podmienić - i zobaczymy - ok ?
Cześć wszystkim
co tam u p Wynalazcy Stanisława ? wie ktoś ? ale - prawdę mówić, albo milczeć
Wszyscy typuja 13 na dzis...pewnie padnie
ale.ale 14 moze nas tez zaskoczyć
ale.ale 14 moze nas tez zaskoczyć
Krys pomocy! Dziś nie weszło 4/5 tylko 3 z 5 i potrzebuje pewniaczka nie mam głowy
Dobry wieczór.
Dla wszystkichi.
Dla wszystkichi.
Ulala.
Jutro to samo co Ty.Narobiłaś smaku.
Jutro to samo co Ty.Narobiłaś smaku.
robal dzis ponownie zyobiłem rekord 2/20
ale mam jakies gobre dni mozesz sprawdzic na golgenlotto sa dnikiedy sie wszczelasz w liczby albo
ale mam jakies gobre dni mozesz sprawdzic na golgenlotto sa dnikiedy sie wszczelasz w liczby albo
Robal.
Wysłane
Wysłane
Kosmaty.
Są takie dni w tygodniu....
Są takie dni w tygodniu....
dobrze krys to łykamn
Robal.Zapomniałami
Ja dzis pusciłam pare trójek...a co mi tam wiosna w sercu gra i na kuponach też
A jak Guti??
emerytka sa /kiedy jestem niewstanie myslec logicznie /
ale serce moje zawsze ci dam
ale serce moje zawsze ci dam
Oj.Kosmaty.Na Ciebie,widzę wiosna też działa.
jak wiosna to- Amore mio-http://www.youtube.com/watch?v=BGyqvsc6ktU&feature=endscreen&NR=1
robal ja sie tego nie wstydze tak btło i tak pisze co nadal twierdze ze mam w tym miesiacu kilka 9/20,10/20,11/20
Idę się puścić, dam znać o rezultatach po 22! Dzięki Krys! Powoedzenia wszystkim wytrwałym wyjadaczom DL I MM
Kosmaty
spokojnie - nie ma się czego wstydzić - nie Ty jeden tak słabo - jestem więcej niż pewien...
a z tych większych - te 11-e, to miałeś nawet w 19-u, a nie 20-u z tego, co pamiętam
spokojnie - nie ma się czego wstydzić - nie Ty jeden tak słabo - jestem więcej niż pewien...
a z tych większych - te 11-e, to miałeś nawet w 19-u, a nie 20-u z tego, co pamiętam
------
Dobry wieczór.. .
---------------------------------------------------
Dobry wieczór.. .
---------------------------------------------------
Ulala.. .
-------------------------------------------
-------------------------------------------
majwoj widzę że muzyka CI w sercu gra...dobry znak na dla ...ukochanej
Majwoj.. .
-------------------------------
-------------------------------
kosmaty
nawet ? noooo - tym bardziej
Nie, to nie wstyd - sam ostatnio t a k wznosiłem się na szczyty celności, że mm - na większą ilość skreśleń - odpoczywa
"wz 18" - w tym słynnym, jak Polska długa i szeroka systemie ?
nawet ? noooo - tym bardziej
Nie, to nie wstyd - sam ostatnio t a k wznosiłem się na szczyty celności, że mm - na większą ilość skreśleń - odpoczywa
"wz 18" - w tym słynnym, jak Polska długa i szeroka systemie ?
robal zakoncze to tak ,NIEMA W SWIECIE TAKIEGO CO BY WIEDZIAŁ CO GOCZEKA ZA MINUTE aco dopiero mówiac za 2 minuty
panoramix-u nas to nie ma a w górach nie wiem bo nie byłem ale raczej tez juz chyba nie ma
taaa, dokładnie,
to ja też - na zakończenie -
niejeden, jakby mógł się dowiedzieć, to, jak już by się dowiedział - niejednokrotnie bardzo by żałował
to ja też - na zakończenie -
niejeden, jakby mógł się dowiedzieć, to, jak już by się dowiedział - niejednokrotnie bardzo by żałował
Grzywka by mu sama odpadła
Lila
Po raz wtóry-jak Guti??
Lila