Wpisy 846 062 – 846 161
21 marca 2012 23:46 → 22 marca 2012 00:19, 100 wpisów
E tam Lila ja mam ciekawiej. Do jakiej pracy bym nie poszła to tuż po moim przyjściu do niej podwyżki znikają bez wieści a po korytarzach zaczyna się przemykać widmo zwolnień i to często grupowych
13max33 nie ma za co, żeby się teraz 13 pojawiła wreszcie jako plus to uznam to za 100 % sukcesu w mojej nowej fusze - jasnowidz amator
13max33 nie ma za co, żeby się teraz 13 pojawiła wreszcie jako plus to uznam to za 100 % sukcesu w mojej nowej fusze - jasnowidz amator
nsc?a co to?
13max...czyli z tego co widzę to dużo widze i niech tak zostanie a co widze to mła sprawa
krys..ja się niczego nie boję nie było jeszcze horroru który rzuciłby mnie na kolana
krys...ale z ciemnością ciężko bo przy podłodze mam węże i świeca się piknie całą nockę do rana
deki
Kochani musze sie stleniac..bo mam wyjazd jutro i wroce w sobote..papateczki i caluseczki
Lila
Dekiii
Krzys
Maxi
Robalenku
Torsan
iii wzystkich kogusich nie wymienilam..mmllaa(oo emotki juz nie wchodza)(smutna)
Lila
Dekiii
Krzys
Maxi
Robalenku
Torsan
iii wzystkich kogusich nie wymienilam..mmllaa(oo emotki juz nie wchodza)(smutna)
Lila ja w kwestii formalnej te Twoje węże przypodłogowe to rodzaj oświetlenia a nie jakieś cyborgi z wmontowanymi żarówkami, bo jeśli to drugie jako miłośnik zwierzątek zgłoszę Cię do Green Peace
ulexxa
deki
madea..ja sama nie wiem czy to oświetlenie czy cyborgija juz nic nie wiem.Jak miś mi się do domu dostał to może to i cyborgi
krys..może i by się znalazło.Wystraszyłam się raz w zyciu ale nie napisze bo to nie temat na czat
Lila jeśli miś wyszedł z Twego domu żywy to nie cyborgi niestety, bo trzeba pamiętać, że te jako roboty obowiązuje kodeks Asimowa
Życzę miłej nocy i porządnego elektrycznego pastucha wokół posesji ewentualnie koszy na śmieci o konstrukcji tej zabawki dla psów co to jak pies nią się grzecznie bawi to wyrzuca mu jakiś smakołyk. Jak miś będzie miał zajęcie to do chałupy nie wejdzie
Życzę miłej nocy i porządnego elektrycznego pastucha wokół posesji ewentualnie koszy na śmieci o konstrukcji tej zabawki dla psów co to jak pies nią się grzecznie bawi to wyrzuca mu jakiś smakołyk. Jak miś będzie miał zajęcie to do chałupy nie wejdzie
A propos cyferek to będzie 20,66,72 oraz moje wytęsknione 13 jako plus
A teraz
A teraz
i znowu spóźnienie ja mam pecha ....ale jak sie robi po 16 h to tak bywa witajcie na chwilkę
nok
kosmaty
kosmaty
dobranoc trafnych numerków na jutro życze