Wpisy 841 133 – 841 232
19 marca 2012 23:07 → 19 marca 2012 23:30, 100 wpisów
czak
ok wrzucę, ale powiedz - jak grasz ? - pełnym, czy rozpisujesz ?
ok wrzucę, ale powiedz - jak grasz ? - pełnym, czy rozpisujesz ?
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Lila.
Co po raz który??to?Aż się ukarze dno.
Co po raz który??to?Aż się ukarze dno.
13max...noo takbędzie święty spokój.Lizaka obetniemy bezboleśnie i loch Cie czeka.Tylko tam zimno troszkę brrrrrrrr
Oj,Lila nie liczyłam.
Robal już sam nie wiem jak to rozwalać.
Jak zdecyduje się na system to nie wchodzi a jak indywidulanie to cieniutkie 3-ki lepiej chyba strzelić jak podnieść sobie cieśnienie.
Jak zdecyduje się na system to nie wchodzi a jak indywidulanie to cieniutkie 3-ki lepiej chyba strzelić jak podnieść sobie cieśnienie.
Deki.
Niedobrze,niedobrze.Trzeba coś zaradzić.
Niedobrze,niedobrze.Trzeba coś zaradzić.
13max...a to? http://www.youtube.com/watch?v=ClxXDfvtoj0&ob=av2e pasi?
jocia ....wychodziłem z budki ts ...i dachówką dostałem i musieli zapłacić za 7 szwów
czak
ok śmiej się - chyba jest coś takiego, jak okres, faza, fala , może jakiś zakres przeznaczenia - i będziesz miał mieć - wstrzelisz , a nie - to co byś nie komPinował - nie wstrzelisz
i przepraszam - w doooopie mam staty itd - ale ! - porównuję w jakichś dziwnych odcinkach czasu - takie "lubiące się"...
I cały czas 'rozważam' wyższość skróconego nad pełnym - lub odwrotnie, w miarę środków - oczywiście
Wybrałem sobie jakieś "swoje" - i gram nimi dokładając długo oczekiwaną , powtórzenia, albo braki - z kuponów z maszyny
na jutro ? - 19-20 bez gwarancji
ok śmiej się - chyba jest coś takiego, jak okres, faza, fala , może jakiś zakres przeznaczenia - i będziesz miał mieć - wstrzelisz , a nie - to co byś nie komPinował - nie wstrzelisz
i przepraszam - w doooopie mam staty itd - ale ! - porównuję w jakichś dziwnych odcinkach czasu - takie "lubiące się"...
I cały czas 'rozważam' wyższość skróconego nad pełnym - lub odwrotnie, w miarę środków - oczywiście
Wybrałem sobie jakieś "swoje" - i gram nimi dokładając długo oczekiwaną , powtórzenia, albo braki - z kuponów z maszyny
na jutro ? - 19-20 bez gwarancji
Ale ktoś progresją pojechał po trójkach ! Faktycznie aż blisko 1500x wygranych
Co się dziwicie zże tyle trójek ...wystarczyło zagrać przez 5 losowań 1/9 jako pewniak i do tego dostawkę zrobic
jocia ...no tak od tamtego czasu ...idę jak burza ..jak tajfun zbieram plony
Jest to rekordowa ilość wygranych 3/3 odkąd je spisują od roku 2006.
Czas spać.Dobranoc.
http://zdjecia.nurka.pl/url/web2.freemobo.com-repository-379848.1314.gif.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/web2.freemobo.com-repository-379848.1314.gif.html
Robalku dzięki wielkie.
Wiesz doskonale jak to leci.Zawsze nie tak jak chcemy.Albo tuz,tuż obok.I to człowieka wpie....a Mam zestaw do MM i obserwowałem go przez tydzień.Myślę,może pójdzie o 22a on na złość o 14.Ale zobaczymy co bedzie jutro.Pozdrawiam
Wiesz doskonale jak to leci.Zawsze nie tak jak chcemy.Albo tuz,tuż obok.I to człowieka wpie....a Mam zestaw do MM i obserwowałem go przez tydzień.Myślę,może pójdzie o 22a on na złość o 14.Ale zobaczymy co bedzie jutro.Pozdrawiam