Wpisy 840 765 – 840 864
19 marca 2012 21:34 → 19 marca 2012 22:06, 100 wpisów
dobra s***alam
lila
a jeśli ja...
A do prezesa, jak pisałem, żeby uwolnił krasnoludki - 10/10 było,
to może disiaj wszyscy poprosimy ?
a jeśli ja...
A do prezesa, jak pisałem, żeby uwolnił krasnoludki - 10/10 było,
to może disiaj wszyscy poprosimy ?
zekla nie ma sie co stresowac przywroc nk bo jest taka opcja a takie powody jak pisanie na czacie to nie powod do usuwania konta
*zelka a poza tym skoro odwiedzilo Cie 50 osob to widocznie jest na co popatrzec wiec glowa do gory
NIGDY nie byłem na n-k, ani na Fb.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=m4Grg-gvXjk
Panoramix.. .
----------------------------------------------
----------------------------------------------
wedrowca ...znalazłeś to po co wywaliłeś jej dane na czat ????????
Max od godziny gdy żelka pisała jak masz ją znaleść do momentu podania ci linku mineło 13 h mogę poszukać w historii czata jak chcesz.
Żelka mnie to nie interesuje , ja nie chcę być znaleziona dlatego zrobiłam cos w tym kierunku , tylko Lila zna prawdę .
Dzikuska , ktoś Ty ?
Żelka mnie to nie interesuje , ja nie chcę być znaleziona dlatego zrobiłam cos w tym kierunku , tylko Lila zna prawdę .
Dzikuska , ktoś Ty ?
Ja nie podawałem informacji UKRYTYCH... . sĄ DOSTĘPNE DLA każdego.. .
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
Mówi się tak."jak cię strzic -Z przodku glaca z zadku nic"
Pasko dzięki temu że lubiłam Twoją stronę "ktoś" wywalił moje dane na czacie więc teraz muszę robić wszystko żeby nie było powtórki
gruda ...skąd Ty możesz wiedzić co ja robiłem przez 13 godzin ...***a odkąd się tu pojawiłaś taki fermęt siejesz że głowa mała ...możę smigłem kręciłem ....
Ja już żelkę sto razy widziałam na str liczba osób która lubi multi pasko , dlatego nie kliknełam na fb lubie to , mam większą pewność że nikt mnie nie znajdzie
gruda ...zresztą ty odbij od mnie ...bo jakoś mi nerwa szarpisz ...
Żela ...ba rano się zapytała czy Cie znalazłem ..i odpisałem że nie ...rozumiesz obliczyła 13 godzin
Max - nie mówię że całe 13 h , ale nie wierze że sobie odpuściłeś po 5 minutach
tak Max , Twój inetelkt mnie przerasta ty i twoje - kupa do szafy
Ja sie nie bede kłuciła , bo szkoda mi zycia . Poprostu wędrowca zrobił błąd ale nie mniejcie do mnie pretensji bo to nie ja , ja wkleiłam linka kazałam skasowac danych bym nie podąła niczyich Pozdro.
Ja sie nie bede kłuciła , bo szkoda mi zycia . Poprostu wędrowca zrobił błąd ale nie mniejcie do mnie pretensji bo to nie ja , ja wkleiłam linka kazałam skasowac danych bym nie podąła niczyich Pozdro.
Informnacje o dowolnym nazwisku można znależć na stronie......
www.moikrewni.pl
Kto, chce to może sprawdzic.. .
-----------------------------------------
www.moikrewni.pl
Kto, chce to może sprawdzic.. .
-----------------------------------------
Lila , Kathy znowu atak na mnie WHY qrwa przecież nic nie zrobiłam
nauczona doświadczeniem co niektórych sprzed dwóch lat...stworzyłam profil kathy na fb i mogą mnie tam szukać wszyscy
pijemy
grudniowa...nie pozdro nie pozdro tylko siedź na dupie jak Tobie dobrze
oooo wędrowco to cudownie ale skąd wiedzuałeś jakie mam nazwisko skoro NIGDY nie byłeś na fb czy nk??????
mnie nie szukac na nk bo mnie tam poprostu nie ma hehe ***a paranoja jakas sie zrobila
losowanko za 15 min
I już ponad tydzien temu czy sprzedałam cie na mp ? NIE to o ch uj ataki do mnie ? Że tak zapytam ?
***a dajcie sobie juz spokoj kto kogo znalazl nie zakladajcie sobie zadnych kont i bedzie spokoj jezeli pozniej sa klotnie o takie rzeczy jakie to ma znaczenie skoro ma sie nk czy fb to trzeba sie liczyc ze i pare mln ludzi moze kazdego zobaczyc wiec w czym problem
Max jak bede mieć chwilę czasu to znajdę ten dzień w którym w nocy pisaliśmy chyba o 2 albo w 3 w nocy a 2012-03-14 o godzinie 15:02:01 wysłałam ci jej profil to ile to godzin ? według mnie 12-13
niektórzy az 6 klas mają skończone
http://praca.wp.pl/gid,14332314,title,Zawody-pilkarzy-Gdyby-nie-futbol-z-czego-by-zyli,galeria.html
i dlatego taki jak Kubica ma 3 klasy szkoły podstawowej; ma miliony dolarów, tylko nie może kupić tego, czego nie można kupić czyli rozumu i zdrowia; dlatego TAKI ZDROWY JEST,ojciec wsadził go po 3 klasie jako 10-latka do go-karta ui wywiózł do Wloch i na tym skończyła się jego edukacja
http://praca.wp.pl/gid,14332314,title,Zawody-pilkarzy-Gdyby-nie-futbol-z-czego-by-zyli,galeria.html
i dlatego taki jak Kubica ma 3 klasy szkoły podstawowej; ma miliony dolarów, tylko nie może kupić tego, czego nie można kupić czyli rozumu i zdrowia; dlatego TAKI ZDROWY JEST,ojciec wsadził go po 3 klasie jako 10-latka do go-karta ui wywiózł do Wloch i na tym skończyła się jego edukacja
gruda ...niech ci bedzie ...tylko że ja już to maiałem ...dużo wcześniej
zaraz wygrane w mm poprawią humor