Wpisy 840 733 – 840 832
19 marca 2012 21:25 → 19 marca 2012 21:57, 100 wpisów
Żelka......jakbyś chciała to już dawno byś wiedziała jak się nazywam
zeluś ... nie denerwuj się ... widzisz 13 godzin Cię szukałem ...ponoć bo gruda ma zegarek 13 godzinny i prowadzi dziennik
dzikuska ooo
tak, nie czyń drugiemu
tak, nie czyń drugiemu
zelka to nie jest podawanie danych innym nie ma sie co przejmowac kazdy mogl zajrzec w Twoj profil i zobaczyc i zabawic sie w detektywa a zreszta co tu ukrywac chyba nie jestesmy przeciez scigani
uwierz mi że wiem.. Ale nie rozdaję tego na prawo i lewo.. Jak ktoś będzie coś od Ciebie chciał to do Ciebie się zwróci
ja w ogóle tego całego wędrowcy nie kumam.. I co z tego że zmieniłam zdjęcie?!
Lila i Grudka.. Nie gniewajcie się na mnie ale mnie też zrozumcie ..
***a ja to jestem żeby zrobić ustawkę na czacie a raczej po za nim ...jedni na jedną stronę inni na drugą i lejemy się do rana
Żelka...ja się na Ciebie nie gniewam bo nie mam za co,mnie to ani ziębi an i parzy tak szczerze napisawszy
max
to było
sam uważam, że niepotrzebnie powtórzone na widoku zostało
ale tu się wiele można nauczyć - ot takie wpisy - 625115 i 835985
to było
sam uważam, że niepotrzebnie powtórzone na widoku zostało
ale tu się wiele można nauczyć - ot takie wpisy - 625115 i 835985
lilianoŻelka inni
13max33
slavo
jesteś ? Dasz mi jeszcze raz te "swoje" druciki ?
książkę będę pisał
jesteś ? Dasz mi jeszcze raz te "swoje" druciki ?
książkę będę pisał
zakon..jak zadziałamy to mózgi wysiąda albo nam albo....nie wiem komu
dobra s***alam
lila
a jeśli ja...
A do prezesa, jak pisałem, żeby uwolnił krasnoludki - 10/10 było,
to może disiaj wszyscy poprosimy ?
a jeśli ja...
A do prezesa, jak pisałem, żeby uwolnił krasnoludki - 10/10 było,
to może disiaj wszyscy poprosimy ?
zekla nie ma sie co stresowac przywroc nk bo jest taka opcja a takie powody jak pisanie na czacie to nie powod do usuwania konta
*zelka a poza tym skoro odwiedzilo Cie 50 osob to widocznie jest na co popatrzec wiec glowa do gory
NIGDY nie byłem na n-k, ani na Fb.. .
-------------------------------------------------
-------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=m4Grg-gvXjk
Panoramix.. .
----------------------------------------------
----------------------------------------------
wedrowca ...znalazłeś to po co wywaliłeś jej dane na czat ????????
Max od godziny gdy żelka pisała jak masz ją znaleść do momentu podania ci linku mineło 13 h mogę poszukać w historii czata jak chcesz.
Żelka mnie to nie interesuje , ja nie chcę być znaleziona dlatego zrobiłam cos w tym kierunku , tylko Lila zna prawdę .
Dzikuska , ktoś Ty ?
Żelka mnie to nie interesuje , ja nie chcę być znaleziona dlatego zrobiłam cos w tym kierunku , tylko Lila zna prawdę .
Dzikuska , ktoś Ty ?
Ja nie podawałem informacji UKRYTYCH... . sĄ DOSTĘPNE DLA każdego.. .
---------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------
Mówi się tak."jak cię strzic -Z przodku glaca z zadku nic"
Pasko dzięki temu że lubiłam Twoją stronę "ktoś" wywalił moje dane na czacie więc teraz muszę robić wszystko żeby nie było powtórki
gruda ...skąd Ty możesz wiedzić co ja robiłem przez 13 godzin ...***a odkąd się tu pojawiłaś taki fermęt siejesz że głowa mała ...możę smigłem kręciłem ....
Ja już żelkę sto razy widziałam na str liczba osób która lubi multi pasko , dlatego nie kliknełam na fb lubie to , mam większą pewność że nikt mnie nie znajdzie
gruda ...zresztą ty odbij od mnie ...bo jakoś mi nerwa szarpisz ...
Żela ...ba rano się zapytała czy Cie znalazłem ..i odpisałem że nie ...rozumiesz obliczyła 13 godzin
Max - nie mówię że całe 13 h , ale nie wierze że sobie odpuściłeś po 5 minutach
tak Max , Twój inetelkt mnie przerasta ty i twoje - kupa do szafy
Ja sie nie bede kłuciła , bo szkoda mi zycia . Poprostu wędrowca zrobił błąd ale nie mniejcie do mnie pretensji bo to nie ja , ja wkleiłam linka kazałam skasowac danych bym nie podąła niczyich Pozdro.
Ja sie nie bede kłuciła , bo szkoda mi zycia . Poprostu wędrowca zrobił błąd ale nie mniejcie do mnie pretensji bo to nie ja , ja wkleiłam linka kazałam skasowac danych bym nie podąła niczyich Pozdro.
Informnacje o dowolnym nazwisku można znależć na stronie......
www.moikrewni.pl
Kto, chce to może sprawdzic.. .
-----------------------------------------
www.moikrewni.pl
Kto, chce to może sprawdzic.. .
-----------------------------------------
Lila , Kathy znowu atak na mnie WHY qrwa przecież nic nie zrobiłam
nauczona doświadczeniem co niektórych sprzed dwóch lat...stworzyłam profil kathy na fb i mogą mnie tam szukać wszyscy
pijemy