Wpisy 839 896 – 839 995
19 marca 2012 13:29 → 19 marca 2012 14:02, 100 wpisów
Lilllllllllaaaaaaaaaaaaaa qrrrrrrrrwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Skad ty to masz ja ***oooooooo
Witam. Mam pytanie prawne dotyczące broni hukowej (straszak), udzieli ktoś pomocy?
Komunikat TS.Poszukiwana sierotka"Marysia" do losowania ręcznego, ze względu na duży pobór prądu przez maszyny losujące.Casting odbędzie się niebawem
Nie nie, to dla znajomego potrzebuje, tylko chodzi o to czy można posiadać bez zezwolenia. O takie coś chodzi --> http://www.bestgun.pl/pistolet-alarmowo-sygnalowy-straszak-start-p-95.html
lila ,a łapiesz się na listę 100 najbogatszych ,czy jeszcze deczko brakuję
grudniowa..musiałabyś to zobaczyć paczałam kuźwa i siadałam i się s***zieliłam i śmiechu duuuużo było
witam wszystkich
krys
deki
doton
lila
grudniowa
optymistke45jeśli jest
i pozostałych też,,ach żelka ciebie też pozdrawiam
krys
deki
doton
lila
grudniowa
optymistke45jeśli jest
i pozostałych też,,ach żelka ciebie też pozdrawiam
grudniowa...pytali o co chodzi a ja powiedziałam że zobaczyłam latającego Holendra
Lila żygam dalej niż widze strrrrraaaszne to było tfu tfu tfuuuuuuu
Lila a słyszłaś kiedyś taką pieśn ?
Swoimi rękoma obejmę caaaałyn świat i nie wypuszczęę goooooooooo , taki słodki jestem achhhhhh lalaalaala
Swoimi rękoma obejmę caaaałyn świat i nie wypuszczęę goooooooooo , taki słodki jestem achhhhhh lalaalaala
grudniowa....a najgorsze to jest to,że jedno nie pokrywa się z drugimnie podobne to wszystko do siebie
może ktoś polecić jakiś wart uwagi program do analiz i typowań multi multi
No tak , wiesz nie można mieć wszystkiego ale ten fil ani inteligentny ani ciekawy taki do dupy ,ohydny
żelka super a co tam nasyp bede łatwiejszy dla ciebie oglądamynumerki