Wpisy 837 645 – 837 744
18 marca 2012 11:35 → 18 marca 2012 12:01, 100 wpisów
zelka....ja tak myśle jaroo rozebrał naga sam sprawdział rura i mierzy długość
dlaczego żelka jak się dobrze przyłorzysz to wyglasujesz rure na glans,,i może nie zedleje
krzysiek ty to dopiero masz co mierzyć długi do kolana i takie brzytkie to obetnij bedziesz miał spokój
jaro pamiętaj.. jak czegoś nie używasz to Ci odpadnie nie będziesz musiał mierzyć
ulala przyjedz poglasujesz mi troche przekonasz się jak rura prosta i można kaczki strzelać nawet
jedzie babka w pociągu z murzynem nie widzialam u czarnego to pokazał no ładny mówi babcia a ile trzeba zapłacić 10 zł za cm mowi czarny ,liczy babcia ma 30 zł to bedzie 3 cm ,to ja prosze i murzyn zabrał sie a pociąg hamować zaczyna i wszedł cały a babka NO TO POPADŁAM W DŁUGI
ulala no nie gadaj podobno po piedzieśiąće to kobiety szaleją i jeżdzą do rana na skuterkach swoich
lila
słyszałaś ? - podobno czasem, jak się wstawi wskan, to niektóre gatunki trolla luj szczela i ze złości, czy zazdrości - obgryzać zaczynają pazury i tak się zjadają do końca... Nie na wszystkie działa - ale jednak może kiedyś wstaw
Postulat na dziś -
uwolnić krasnoludki
********************* - jest TAK - wszystkie mamy dobrze wytypowane, ale to ONE tak m i e s z a j ą
w kulach
dobrego dnia
słyszałaś ? - podobno czasem, jak się wstawi wskan, to niektóre gatunki trolla luj szczela i ze złości, czy zazdrości - obgryzać zaczynają pazury i tak się zjadają do końca... Nie na wszystkie działa - ale jednak może kiedyś wstaw
Postulat na dziś -
uwolnić krasnoludki
********************* - jest TAK - wszystkie mamy dobrze wytypowane, ale to ONE tak m i e s z a j ą
w kulach
dobrego dnia
ulala nie gadaj co mu poszło tarcza sprzegłowa,,a może za dużo jeżdziłaś i zatarłaś tłoki,,wejś posmaruj a zacznie chodzić,,,,słabo smarujesz ulala
L.I.L.A jak przeczytasz wejdz na mail - teraz pewnie szusujesz na motorze
ulala
zestawy dla prawdziwych twardzieli i kilka z co lepszych końcówek
zestawy dla prawdziwych twardzieli i kilka z co lepszych końcówek
jarooo...najpierw ogól się twoje dwa jaja i rura ..nie tak jak małpa
doobra ipintol uciekam...
lila...
krzysiek nie które wolą małpi gaj,,,które nie lubią,,,krzysiek nie pitol
zelka wkoncu powiedziałaś prawde dżugla i tarzan śilny można wiaderka z wodą nośić nanim
A jak wiaderko spadnie-Dostać w czoło.
żelka dziekuje zagrałem z plusem jak mi wskoczy to biore pączki i żeluśie też
Lila
lila
zrób ten wskan dla samoobgryzienia
zerknę później którego szczeliło
kaska e46 i big
tymcza i
pooowwooooooooooooooooooooooooooo
zrób ten wskan dla samoobgryzienia
zerknę później którego szczeliło
kaska e46 i big
tymcza i
pooowwooooooooooooooooooooooooooo
mówiłem a czym cie karmie na szynce bym nie wyrobił banan tanszy,,zatykażelka
Robal.
Jaro.
Jakbym ja swoje 250kg uwiesila,to już nie żyjesz.
Jakbym ja swoje 250kg uwiesila,to już nie żyjesz.
to 'nextłan' i 'nima' zmiłuj i może będzie spokój
nie no - sam w to, do końca i całkiem, to też nie wierzę
nie no - sam w to, do końca i całkiem, to też nie wierzę
Kathy.
Bo robal bystrzak
Bo robal bystrzak
HARTGE...potem jeszcze śmignę ale to potem bo mam spotkanie umówione Zawsze jestem ostrożna
emerytka 250kg to muśi być niezłe ciacho z ciebie 21cm to zamały,,,sturej strony tu się dorwać do miode
No tak jaro,już dochodzi do 300