Wpisy 837 596 – 837 695
18 marca 2012 11:24 → 18 marca 2012 11:48, 100 wpisów
zelka...nie dziekuje jestem wyskoki niz 13max
żelka bonus nie obejmuje pączuśie,,,nie trzeba mieć plusów super,,zjem wszystkie nie buj żaby,,maxowi zostawi coś
184 ok i poowwo uciekam.. kto wie moze ulala albo lila
ulala, zena, żelka
jaro, hartge, krzysio , max
jaro 5/5 nie w realu ? o sziiiiiiit czymaj na pocieszenie i
jaro, hartge, krzysio , max
jaro 5/5 nie w realu ? o sziiiiiiit czymaj na pocieszenie i
roball....
zelka ...ja ok
wzrost 178cm
waga koło 80kg
rura 21cm
wszystko coś jeszcze chcesz wiedzieć
waga koło 80kg
rura 21cm
wszystko coś jeszcze chcesz wiedzieć
dobra pintol powwo panttwuu
żelka był w kośćiele i na piwie i panienki zaliczył maxtak już samego rana lecieć
13max...
zela ...spałem odpoczywałem po wczorajszym dziękuję za miły wieczór ...
jarooo ...no tak masz 21 dłâŹgoś .. a grubość
ulala no niestety małynie mogłem mieć ojca murzyna to bym ci stykneło ulala
zelka....ja tak myśle jaroo rozebrał naga sam sprawdział rura i mierzy długość
dlaczego żelka jak się dobrze przyłorzysz to wyglasujesz rure na glans,,i może nie zedleje
krzysiek ty to dopiero masz co mierzyć długi do kolana i takie brzytkie to obetnij bedziesz miał spokój
jaro pamiętaj.. jak czegoś nie używasz to Ci odpadnie nie będziesz musiał mierzyć
ulala przyjedz poglasujesz mi troche przekonasz się jak rura prosta i można kaczki strzelać nawet
jedzie babka w pociągu z murzynem nie widzialam u czarnego to pokazał no ładny mówi babcia a ile trzeba zapłacić 10 zł za cm mowi czarny ,liczy babcia ma 30 zł to bedzie 3 cm ,to ja prosze i murzyn zabrał sie a pociąg hamować zaczyna i wszedł cały a babka NO TO POPADŁAM W DŁUGI
ulala no nie gadaj podobno po piedzieśiąće to kobiety szaleją i jeżdzą do rana na skuterkach swoich
lila
słyszałaś ? - podobno czasem, jak się wstawi wskan, to niektóre gatunki trolla luj szczela i ze złości, czy zazdrości - obgryzać zaczynają pazury i tak się zjadają do końca... Nie na wszystkie działa - ale jednak może kiedyś wstaw
Postulat na dziś -
uwolnić krasnoludki
********************* - jest TAK - wszystkie mamy dobrze wytypowane, ale to ONE tak m i e s z a j ą
w kulach
dobrego dnia
słyszałaś ? - podobno czasem, jak się wstawi wskan, to niektóre gatunki trolla luj szczela i ze złości, czy zazdrości - obgryzać zaczynają pazury i tak się zjadają do końca... Nie na wszystkie działa - ale jednak może kiedyś wstaw
Postulat na dziś -
uwolnić krasnoludki
********************* - jest TAK - wszystkie mamy dobrze wytypowane, ale to ONE tak m i e s z a j ą
w kulach
dobrego dnia
ulala nie gadaj co mu poszło tarcza sprzegłowa,,a może za dużo jeżdziłaś i zatarłaś tłoki,,wejś posmaruj a zacznie chodzić,,,,słabo smarujesz ulala
L.I.L.A jak przeczytasz wejdz na mail - teraz pewnie szusujesz na motorze
ulala
zestawy dla prawdziwych twardzieli i kilka z co lepszych końcówek
zestawy dla prawdziwych twardzieli i kilka z co lepszych końcówek
jarooo...najpierw ogól się twoje dwa jaja i rura ..nie tak jak małpa