Wpisy 837 528 – 837 627
18 marca 2012 10:57 → 18 marca 2012 11:31, 100 wpisów
od serca
świeconą jak wypijam wode z procentami to na drugi dzień umieram i niewiem gdzie jestem
ulala e tam nie szkoda bo ja nie lubie takich drobnych jak już coś to jek dadzą 10/10 to mnie ucieszy,,lub 9/9
żelka dosypuje i całą noc stoi wiesz trudno wyjś do łazienki żeby nik nie widział,,a jak tu spodnie włożyć
jaro...a jak by tak za toba z batoszkiem po nożkach...to zaraz by opadło i po kłopocie
wczoraj były józefa imieniny od czasu do czasu trzeba,,,,mojego ojca popił a ja tylko dwa gołąbki wypiłem
wiem ale w sobote wcześniej obchodził na tygodniu niema czasu wypić
jarooo...na wakacje ty czekasz zelka w piasku ...13max tez czeka
Hit na wiosne ;http://www.youtube.com/watch?v=_76ASE6XTBQ CIEKAWE CZYJE TO KARYKATURY
żelka nie pijam bo mi szkodzi podziwiam pijaczków jak oni mogą pić codzien piwo czy wódke,,,bez obrazy jak czytają pijaki
jaroo...nie pijesz a ile masz zwrost
żelka miałem pilny telefonod mojej że mam niepić i być dyspozycji na całą noc ,,dzieśiec orgazmów ma mieća ja niemam proszków na uspokojenie
zelka...jaroo ma najładniejsza siostra duze biusty ..kiedy widziałew tam na FB
żelka ile trzeba uzbierać plusów by zgarnąć główną wygraną,,,oczywiśćie z bonusikiem ogolonym
zelak...jaro siostra włosy ma długie i blond
krzysiek jakie siostry to moje laski żadnej siostry niema no jedna chyba jest na zdjeciu siostra,,,wezne nożyczki odetne
Krzysio.. momencik.. muszę poszukać.. bo on ma same laski nie wiadomo skąd
jaroo...ja juz mam twoje foto ukradłem na FB
ulala w podziece jesteś słodka kawa i do tego tylko jednego ponczuśią zawsze biore dwa,,takie duże ale i jednym się zadwole,,,,tylko się tak nie podniecaj jak bede nadzienie jadł
jaro..
masz dwa pączusie , żebyś potem nie gadał że Ci nic nie dałam
masz dwa pączusie , żebyś potem nie gadał że Ci nic nie dałam
zelka....jaro z siostrą spał po jedno łózko ..nic nie miał duze pokój
zelka...nie dziekuje jestem wyskoki niz 13max
żelka bonus nie obejmuje pączuśie,,,nie trzeba mieć plusów super,,zjem wszystkie nie buj żaby,,maxowi zostawi coś
184 ok i poowwo uciekam.. kto wie moze ulala albo lila
ulala, zena, żelka
jaro, hartge, krzysio , max
jaro 5/5 nie w realu ? o sziiiiiiit czymaj na pocieszenie i
jaro, hartge, krzysio , max
jaro 5/5 nie w realu ? o sziiiiiiit czymaj na pocieszenie i
roball....
zelka ...ja ok
wzrost 178cm
waga koło 80kg
rura 21cm
wszystko coś jeszcze chcesz wiedzieć