Wpisy 835 651 – 835 750
17 marca 2012 15:04 → 17 marca 2012 15:24, 100 wpisów
to ,że wymienia się mojego nika na chat dotałam info od użytkownika tego portalu...NIE BYWAM TU OD DŁUZSZEGO CZASU..DLATEGO PROSZE W SWOJE GIERKI MNIE NIE WRABIAĆ!!!
mag.. zamiast mnie obrażać, to polecam przeczytać dzisiejszą lekturę, kto i co i z kim miesza. Rozumie, że w swoim zwyczaju najlepiej napisać, że wszystkiemu winny pojawiający się danteV. Więc na przyszłość Pani "prawa i sprawiedliwa" jak będziesz widzieć, że obrażają danteVa na czacie - proszę ostro tak zareagować, żeby nie wywoływać wilka z lasu
Majwoj.
DANTEV GDY POJAWIŁA SIE TAKA INFOR.. NA tWÓJ TEMAT TO ODP.. MNIE TO NIE INTERESUJE..NAWET NIE WIEM O CO WAM POSZŁO..DLATEGO NIE WYMIENIAJ MOJEGO NIKA..
Zuza.
GRAĆ.
GRAĆ.
mag.. juz teraz wiesz dlaczego jest jak jest Pasko sprzedaje innym użytkownikom kto spod jakiego IP pisze - rozumiałbym jeszcze to,ze ktos rozrabia ale sprzedaje również info o uzytkowniach które sobie po prostu typują ... pamietasz co zrobili z Witkowskim - pcha sie taka jedna obcemu facetowi na luja a potem ma pretensje do niego ...
i obrabia dupe że ktos szuka tutaj wrażeń
dobrosław28156>> CIEBIE TO WOGÓLE NIE ZNAM DLACZEGO ZWRACASZ SIE DO MNIE...CO?? CO MNIE TO OBCHODZI...!!!
DOBROSŁAWO pchasz się na lujasłyszałam że go zapraszałaś na jebanko do Wałbrzycha
kombo jej nie starcza
Lila no ja wiem że Tobie ciężko dogodzic ale to już taki charakter masz
Zuza.Wszystko.
to prawda lili cięzko dogodzic
O nieznajoma pasażerko z 18
***a znowu dymią szm**** jeba*****
DOBROSŁAWO JUŻ KIEDYŚ NAPISAŁAM ODE MNIE 3 C.H.U.J.E W BOK A NA LUJA TO TY SIĘ NALEŚNIKOWI PCHAŁAS
Ake ja mam lekarstwo na chamstwoostra jazda
Teraz kierunek-żółta buda.
Pasko więc ? komu udzielałes info o użytkowniczce madzi jej nicki itp. i jaki cel w tym miałeś co ? pamietasz czy tez umkneło
Lila wszystko ja muszę robic a Tobie nawet obiadu się nie chce ugotowac
DOBROSŁAWO ***o o Witkowskim mogłabym dużo napisac ale nie jesteś świnia taką jak Ty i nie wywlekam tego na czatPewnie nie byłoby mu miło gdybym rzygnęła pewnymi wiadomościami na czacie
hihi mężatka,a za obcymi facetami gania wibrator se kup
HARTGE...a obiadek musisz sobie sam bo lilunia zaraz spitala motorem w siną dal
pijemy..
Lila...
DOBROSŁAWO...jesteś mężatkąz tego co wiem to wibrato już masz,jakiś czas szalał po czacie aż w uszach wibrowało
i jeszcze mu dupę obrabiała jak i madzi ot i cała lila - policjantka i lekarka w jednym
Monet
stary zboqu, żeby nie wywalać więcej - chodź ze starym goownojadem na spacerek do
lili
wstąpimy po drodze
stary zboqu, żeby nie wywalać więcej - chodź ze starym goownojadem na spacerek do
lili
wstąpimy po drodze
a i jeszcze mag.. i chodzi to takie i tylko zadymy lub chyba luja do doopy szuka
Ku*** naprawdę brakuje zajęcia co nie którym
dobrosława SUKO jebana nie jestem mężatką nie obrabiałam Witkowskiemu dupy ***o ***o jebana i nie w***iaj mnie i nie oczerniaj bo i tak tobie suko nikt nie uwierzy a jak on chce to mogę mu dopiero obrobić
rzyg na taka kobietę ...
takie cos to z domu wygonic na boso w samych majtach
plotkara wulgarna i w dodatku lekkich obyczajów - no plus ze wykształcona bo lekarka i policjantka
takie cos to z domu wygonic na boso w samych majtach
plotkara wulgarna i w dodatku lekkich obyczajów - no plus ze wykształcona bo lekarka i policjantka
a teraz mogę dostac bana od Admina sprzedawczyka
SUKO....chciałabyś wyglądać jak to COŚ ale cóż,z kury orła ***a nie zrrobiszsmalec najpierw zdrap z włosów
obrzygaj sama siębie idioto
profesorze...sama się obrzygaj idioto masz tację to mutant homo nie wiadomo
Lila...
Robal>>
tak normalnie to ja bym zapomniał że "gentelmen" jestem w kaczy łeb by jebnął ze dwa sportowe.I nastałaby cisza.
A że nie mogę to tylko pomachać łapką mi zostaje
tak normalnie to ja bym zapomniał że "gentelmen" jestem w kaczy łeb by jebnął ze dwa sportowe.I nastałaby cisza.
A że nie mogę to tylko pomachać łapką mi zostaje
Lila...super śmiech to zdrowie