Wpisy 835 144 – 835 243
17 marca 2012 12:55 → 17 marca 2012 13:44, 100 wpisów
lila...
-----
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:MZ_ETZ250.JPG&filetimestamp=20060925171134
-----
taki jechałem do 120 km szybkość
-----
http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:MZ_ETZ250.JPG&filetimestamp=20060925171134
-----
taki jechałem do 120 km szybkość
krzysio...mój wujek miał dawno dawno temu taki i może od niego przejęłam bakcyla do motorów a jego brat czyli mój drugi wujek zabił się na motorze miesiąc przed ślubem
lila...no tak ...a widziałaś twój wujek rozwalone chełm na głowie
jak mój kuzyn został do szpital i stracił troche przydomne
jak mój kuzyn został do szpital i stracił troche przydomne
dobra ide tam..
zrobiłem film jak go obrobie wstawie y..tube będziecie mieć odemnie pozdrowienia na wideo (film z góry żar)
Marek.Szukałeś mnie?
i zdrowie 15 aktywnych na czacie
dzień doberek
Kosmaty
Właśnie jeszcze nic nie mam.Brak weny twórczej.
Właśnie jeszcze nic nie mam.Brak weny twórczej.
użytkowników*
Chyba kupię na ch/tr.
Lilcia
Lila
Wojtas
Wojtas
torsan
emerytka
kosmaty
Witam wszystkich. Dzisiaj gram tymi numerkami 3.9.14.20.21.30.39.44.50.56.58.61.64.70.75
wiosna i dzikość serca
Robal.
Zza węgła??
Zza węgła??
mam nadzieje,że ujawnienie kuluarów tegoż portalu zwiększy poczytność stronki i zachęci tylko obserwujących jakże i nowych do większej aktywności - jak sadzisz Adminie?
kosmaty jasne,ze i
kosmaty jasne,ze i
Kosmaty.
Jedyny ratunek ch/tr.
Jedyny ratunek ch/tr.
Lilcia-sezon na motocykle
wojtas poszedłem zrobic porzadki na podwórzu,rozpaliłem ognisko i tez mi wgasło nic mi dzis niewychodzi
kosmaty-złe miłego początki
lila ja mam ropniaka wiec lałem ropa ale zanim doniosłem gałezie to juz mi wygasło
po losowaniu wyruszam w trase
Adminie dlaczego przekazałeś info piękneja kto pisał pod nickiem "krasnoludka" - o tym fakcie wiedział tylko danteV z użytkowników - on sie zapiera,ze to nie on,ze nigdy z tym nickiem nie miał kontaktu - a wiedzieć mogłeś tylko Ty po za danteV - przecież w mailu do madzi77 zapierałeś się,że nie ujawniasz tego typu info? Ładnie to tak?
21,44,50,58,79
Bal murzyna się zaczyna.
wojtas...ja o 16 teraz jechałam wysłać kuponiki ale uch ten zapach i warkot mnie rozbraja
dobrosław: o czym Ty do mnie gadasz... znowu mam sobie przypominać jakieś fakty z roku 2010? Nie pamiętam co komu mówiłem, bo też nie wiem kto kim jest w tej "szajce".
Lila
zapraszamy na forum - nowy temat
/kuluary na stronce , czy jakoś tak
wskany - nie wszystkie - mile widziane
/kuluary na stronce , czy jakoś tak
wskany - nie wszystkie - mile widziane
dobrosław=roxana
dobrosławo my tam swoje wiemy weź się określ czy ty to on ona czy Ono
Robal.
Poza tym jeśli coś mówię to jakieś prozaiczne rzeczy, a nie kto kim jest... jeśli ktoś do mnie pisze z takimi pytaniami to raczej nie wchodzę z dyskusję
nowy temat?
nie blog raczej poświęcony MP i ich użytkownikom
nie blog raczej poświęcony MP i ich użytkownikom
Lilcia-super,że też lubisz ten styl
Robal.
Już OK.
Dobrosław.
A kto będzie kronikarzem.Mam Tobie pisać maile?
To podaj @.
A kto będzie kronikarzem.Mam Tobie pisać maile?
To podaj @.
Lila.
Już nie,już się
Już nie,już się
Pasko wkleić maila w którym pisałeś wyraźnie,ze nie udzielasz tego typu info? Skoro masz tak krótka pamięć
dobrosławo znowu zaczynasz mącić?? Czy twoje życie tylko polega na mieszaniu? Weź sobie zamieszaj gdzie indziej a nie tu
Gal Anonim.
Do cholery!!!!!!!!!!!! Jeśli ktoś ma kontakt z pięknają, to niech jej w końcu napisze żeby ujawniła skąd ma te wszystkie informacje, bo mnie to już zaczyna wkurzać. Niech zamieści skany, rozmowy, bo przecież tego już wytrzymać nie idzie. Ja nie znam, ani nie utrzymywałem żadnego prywatnego kontaktu z piękanają ani żadnym innym nickiem. Nie pisałem z nikim o Madzi, krasnoludkach i innych klonach. Chce mieć spokój, czy to tak zrozumieć. A jeśli pięknaja rozpowiada, że to ja jej powiedziałem kto kim jest, to niech to zamieści. MA MOJE POZWOLENIE, NA STRONIE GŁÓWNEJ. ADMIN TEŻ! Ma ktoś pytanie, niech pyta - jestem jeszcze pół godzinki.
Pasko Czyli twierdzisz,ze to nie Ty czyli danteV ? OK zrozumiałem to on udziela tego typu info po wszystkich uzytkownikach hehe
We wpisie 835197: "przecież w mailu do madzi77 zapierałeś się,że nie ujawniasz tego typu info"
Wpis 835227: "Pasko wkleić maila w którym pisałeś wyraźnie,ze nie udzielasz tego typu info?"
No to zdecyduj się
Wpis 835227: "Pasko wkleić maila w którym pisałeś wyraźnie,ze nie udzielasz tego typu info?"
No to zdecyduj się
dante....nie widzisz że to ***ne babsko tylko chce znowu zamieszać?Nudzi jej się
Pasko nie świruj - Ty czy danteV?
czyli danteV
Jeśli teraz ktoś utworzy nowy nick "dupek1" i za chwilę utworzy kolejny "supermen" i zacznie pod obydwoma nickami pisać jakieś głupoty, to jak najbardziej mogę napisać, że dupek1 i superman piszą z tego samego IP. Jest to normalne działanie i takie sprawdzenia oczywiście mogą być podane do wiadomości. Nie jest tak, że ktoś tworzy 2 nicki i może być pewny, że ma to zostać oblane wielką tajemnicą Nie ma takiego bezprawia