Wpisy 834 744 – 834 843
17 marca 2012 00:39 → 17 marca 2012 01:51, 100 wpisów
dobra wale liczby i prawdopodobność bo jak tu trafić na łóżko s***alam
ulexxa bo przeczytalam co j. pisze
ulexxa
kubex
kubex
bo po wpisach takiego cepa jak jaro dobrze jest usłyszec coś miłego
kubex
ulexxa ale Ci dobrze
ulexxa mam... bo się pakuję... od kilku tygodni... wyjeżdzam, tu i ówdzie szkoda, że nie w celu wypoczynku
ulexxa... nie chcę, ale jadę... z miłością, na odległość to nie to samo. ale wracam niedługo
Kubi..ok.rozumiem..ale dlaczego sie smucisz..
czy masz jakis powod..
czy masz jakis powod..
kubex, rozumiem Cię, ja na śląsku szukalam pracy, lypa, wawa, lypa, dopiero w wielkopolsce znalazlam i to nic nie jest pewne
Majcio..aaa to co innego
ja to..przeprowadzka..ale nie zycze nikomu..ehh
ja to..przeprowadzka..ale nie zycze nikomu..ehh
szkoda słów, a jak wrócę to ciekawe czy miejsce pracy będzie nadal aktualne... szefowa wróciła po ciaży i już sobie radzi sama
od wielu lat w polsce nie zapewniaja pracy dla nas... rzad
kubex, a tam
Majcio..przestan..z Twoja inteligencja i sila przebicia(masz ja napewno)..znajdziesz jeszcze lepsza prace
ulexxa lepszej nie ma... jak praca w swym zawodzie szanuje to ze mam te prace, ale niestety...redukcje etatow sa i sie nie uniknie, a jeszcze jak znikam na troche to czy jak wroce bedzie ta praca... nie wiem
myslalam o przedstawicielstwie gdzies.. dobra robota, ale milczy telefon jak dalam swoje zgloszenie moze po znajomosci idzie ta robota
Majo..hmm nie wiem naprawde co powiedziec..ohhh
aa nie moglabys pomyslec o samodzielnosci..
aa nie moglabys pomyslec o samodzielnosci..
ulexxa jakiej samodzielnosci nie bede poglebiac tematu, kto nie wie nie zrozumie, mam znajomych, ktorzy rozdzielili sie, tzn. on lub ona tam, on lub ona tam... roznica tysiecy km i co? i g..wno
ulexxa wpadniesz po uszy czego Ci zycze... to zobaczysz co bedziesz w stanie zrobic z
Kubi..ja kocham czytac..mozesz w skrocie powiedziec..
co ciekawskiego..jest tam
co ciekawskiego..jest tam
kubex dokładnie... miłośc to jedność... więc ryzykuję
Majcio..zle zrozumialas mnie..ja nie mowie o ..
tylko pytam jak to wyglada w Twojej sytuacji..ale..
w zyciu zawsze trzeba..cos wybrac..hmmm..
ale czasami warto ryzykowac..tak..
tylko pytam jak to wyglada w Twojej sytuacji..ale..
w zyciu zawsze trzeba..cos wybrac..hmmm..
ale czasami warto ryzykowac..tak..
kryształowy anioł grochola
ulexxa też nie wyciągam tu prywaty, więc... wygląda to tak, że znikam... lecę na troszkę
Majcio..i o to chodzi ..bedzie gucio
zobaczysz czas szybko leci..i powrocisz
wesola i bedzie
zobaczysz czas szybko leci..i powrocisz
wesola i bedzie
ulexxa dokładnie będzie gucio, oj będzie a że mój gucio zarobi money... dość porządne, nie to co tu to i wakacje będą
grochola
majorka..w holandii 5 tysiaki ,tylko obrywa jabłka...niz w polsce sammeee hooj i poowwoo
Autor: Carlos Ruiz Zafón
więcej informacji
7.63 (6507 ocen i 884 opinie)
Kup książkę
Jedna książka może zmienić życie człowiekaâŚ
Cmentarz Zapomnianych Książek, miejsce ukryte w samym sercu średniowiecznej części Barcelony. Letnim świtem 1945 roku uliczkami starego miasta dziesięcioletni Daniel Sempere podąża za ojcem - księgarzem i antykwariuszem â ku tajemnicy, która nieodwracalnie zawładnie jego życiem, ojciec prowadzi syna bowiem tam, gdzie znajdują schronienie książki zapomniane i przeklęte.
Zgodnie z tradycją rodzinną chłopiec musi wybrać dla siebie jedną książkę, by ocalić ją od zapomnienia. Wiedziony przeczuciem, spośród setek tysięcy tomów wybiera âCień wiatruâ nieznanego nikomu Juliusza Caraxa.
Mijają lata⌠Zauroczony powieścią, Daniel próbuje odnaleźć inne książki Caraxa, ale okazuje się, że niemal wszystkie zostały spalone. A komuś bardzo zależy na zniszczeniu ostatniego egzemplarza.
Daniel za wszelką cenę chce odkryć sekret autora, nie podejrzewając, że rozpoczyna się największa i najbardziej niebezpieczna przygoda jego życia. Będzie ona początkiem niezwykłych historii, wielkich namiętności, przeklętych i tragicznych miłości, rozgrywających się w cudownej scenerii Barcelony. ukryj.
więcej informacji
7.63 (6507 ocen i 884 opinie)
Kup książkę
Jedna książka może zmienić życie człowiekaâŚ
Cmentarz Zapomnianych Książek, miejsce ukryte w samym sercu średniowiecznej części Barcelony. Letnim świtem 1945 roku uliczkami starego miasta dziesięcioletni Daniel Sempere podąża za ojcem - księgarzem i antykwariuszem â ku tajemnicy, która nieodwracalnie zawładnie jego życiem, ojciec prowadzi syna bowiem tam, gdzie znajdują schronienie książki zapomniane i przeklęte.
Zgodnie z tradycją rodzinną chłopiec musi wybrać dla siebie jedną książkę, by ocalić ją od zapomnienia. Wiedziony przeczuciem, spośród setek tysięcy tomów wybiera âCień wiatruâ nieznanego nikomu Juliusza Caraxa.
Mijają lata⌠Zauroczony powieścią, Daniel próbuje odnaleźć inne książki Caraxa, ale okazuje się, że niemal wszystkie zostały spalone. A komuś bardzo zależy na zniszczeniu ostatniego egzemplarza.
Daniel za wszelką cenę chce odkryć sekret autora, nie podejrzewając, że rozpoczyna się największa i najbardziej niebezpieczna przygoda jego życia. Będzie ona początkiem niezwykłych historii, wielkich namiętności, przeklętych i tragicznych miłości, rozgrywających się w cudownej scenerii Barcelony. ukryj.
krzysio ja nie jade do holandii i nie jade do pracy
majorka...jak chcesz twoja sprawa nie chcesz w holandii...lepsze w polsce nie zostajesz szczeście
jade od tak, zreszta mam tam rodzine... ale nie w hol...
w holandii nienawidza polakow
w holandii nienawidza polakow
majorka...dlaczego brat był ,,i znajomy kobityy tez sama mówiła lepsze ...niz tuu polsce
majorka ostatnie 3 lata tam spędziłem i to nie prawda wszędzie są ludzie i bydlaki
krzysio tak mówią w tv... może kłamstwo
kubex... no też prawda
w hiszpani pracowałam kilka miesięcy i było gitara
wiecie co martwimy sie o blachostki..a kiedys przeczytalam
o czlowieku ktory byl na wozku inw...ktos powiedzial
widzac Go..Boze ja sie martwie ze nie mam butow..
a ten czlowiek..nie ma nog...
o czlowieku ktory byl na wozku inw...ktos powiedzial
widzac Go..Boze ja sie martwie ze nie mam butow..
a ten czlowiek..nie ma nog...
ulexxa... ludzie tracą pewne wartości, brak w nich wrażliwości...
kubex... ja nie narzekam na pracę i zarobki... tzn. chociaż nie jest i tak gites, bo jak zapłacę za mieszkanie i wszystko to zostają grosze
w polsce to ma dobrze tylko k...a i polityk zreszta to ten sam zawód
majorka...holandia nie jest kłamstwo ....dlaczego brat trzymał i ma....
kubex
wiesz są i jacyś dyrektorzy i inni.. lekarze, prawnicy... kasa im się przeewa
wiesz są i jacyś dyrektorzy i inni.. lekarze, prawnicy... kasa im się przeewa
przelewa* w wiekszosci....
krzysio... to gitara
a ty siedzisz z bobo
a ty siedzisz z bobo
Kubi..to jest zapewne ciekawa ksiazka..polaczenie historii
z akcja..oraz ciut milosci..tak powinno byc..wszystko w
jednym..
z akcja..oraz ciut milosci..tak powinno byc..wszystko w
jednym..
majorka...bobo zawsze śpi od o 8:00 i u mnie wszyscy śpią...ja sam nie śpie jak łobuzu jestem
zaraz szukam foto bobo , wystawiam
krzysio bobo... fajne.. ach... uwielbiam małe dzieci
krzysio świetnie
krzysio dawaj focie
zobacz fotoo
krzysioooo śliczne bobo aaaaa
uważaj żeby nie włączyła tego co nie trzeba www
majorka...