Wpisy 833 544 – 833 643
16 marca 2012 17:59 → 16 marca 2012 18:47, 100 wpisów
majwoj chybik to też osiągnięcie - tylko ty dostaniesz taki niepowtarzalny pukon
ja dziś z kolektorem jokera na spółkę 31
ja dziś z kolektorem jokera na spółkę 31
majwoj
koleś dziś w zb unieważnił jokera 11 z chybika bo sie mu chyba nie widział i wziął 3 , a jak czujecz to go wyślij;
ja lubie nietypowe numerki z górnej półki
koleś dziś w zb unieważnił jokera 11 z chybika bo sie mu chyba nie widział i wziął 3 , a jak czujecz to go wyślij;
ja lubie nietypowe numerki z górnej półki
majwoj
ja był w twoim przypadku grał na 23; kiedyś grałem na swoje 36... ale ten czas już minął
ja był w twoim przypadku grał na 23; kiedyś grałem na swoje 36... ale ten czas już minął
gg36 każda liczba ma swoje prawdopodobieństwo wypadnięcia tylko trzeba to odpowiednio ująć
gg36 podam ci co typowałem w lotto,jeden zakład
był na 1-miejscu na kuponie
6,7,13,19,32,42
był na 1-miejscu na kuponie
6,7,13,19,32,42
majwoj
ja lubię jak pewnie zauważyłeś nietypowe cyfereczki, w myśl zasady jak wejdą to wygrana będzie suta
ja lubię jak pewnie zauważyłeś nietypowe cyfereczki, w myśl zasady jak wejdą to wygrana będzie suta
gg36 oj przydała byc się ale nic nie mogę utrafic jakieś fatum chyba
mala
ja tak od 4-5mies. próbuję trochę wiećej grać w mm, zobaczę co będzie,przedtem to od czasu do czasu
ja tak od 4-5mies. próbuję trochę wiećej grać w mm, zobaczę co będzie,przedtem to od czasu do czasu
gg36 w moim przypadku im więcej gram tym mniej wygrywam{{diabelek}
Damianku ostatnio drobnica sama po 2zł
Damianku ostatnio drobnica sama po 2zł
majwoj
czemu nie masz zaufania do chybika, jeśli chodzi o lotto to większość 6/6 z chybika - jak jesteś namietnym graczem lotto to co ci zalęży zaryzykować
czemu nie masz zaufania do chybika, jeśli chodzi o lotto to większość 6/6 z chybika - jak jesteś namietnym graczem lotto to co ci zalęży zaryzykować
mjwoj
upartyś ale tradycyjnie powooo
ja wolę mm, znacznie mniejsze ewentualne straty - choc milionów nie wygram
upartyś ale tradycyjnie powooo
ja wolę mm, znacznie mniejsze ewentualne straty - choc milionów nie wygram
HARTGE a jak- http://www.youtube.com/watch?v=cB2ILZd8Q9I
dla T,S-aaaaa
dla T,S-aaaaa
narka
hartge
panoramix
majwoj