Wpisy 832 695 – 832 794
16 marca 2012 10:06 → 16 marca 2012 11:54, 100 wpisów
gg36.
A raczej w mini nie gralam.Dopiero od niedawna.
A raczej w mini nie gralam.Dopiero od niedawna.
Japol na swoim profilu pisał że nie zagrał w realu a po chwili napsiał że wygrał w realu. Wiec jaka jest wersja? Wierzyc czy nie wierzyc?
max chcialem ta 9 zagrac stawka ale pomyslalem ze 70 tys jak trafie to mnie wystarczajaco bez stawki zadowoli
Zelus...jak by wkleil skan...wszyscy by widzieli i rozwiało by domysły
zakon ...tak dobre by to było jakby cała 9 weszła ....ale jak miałeś 7/9 to wtedy stawka robi swoje ...ale dobre i to
Kathy
Ulalapo raz drugi
Ulalapo raz drugi
max...a ja musze popracowac żeby słoneczko mnie ogrzało swoimi promieniami
Kathy.Mnie już drugi raz wysiadł laptop,przy rozmowie na skype.
Sam się naprawił.Chyba czeka mnie serwis.
Sam się naprawił.Chyba czeka mnie serwis.
Max.Nie zapomnij zabrać psa.
ja mam duzo
emerytko..po ostatniej aktualizacji skypa to mi skype wogóle nie działa...szukam teraz jakiejś starszej wersji
emerytko..po ostatniej aktualizacji skypa to mi skype wogóle nie działa...szukam teraz jakiejś starszej wersji
Kathy.
Starsze -lepsze??
Starsze -lepsze??
Kathy.To powodzenia przy próbach.
Moja idzie teraz drugi raz.Zna już drogę do ż b.
Maxnawzajem.
Witam, mam pyt. w sprawie Lotto ( Dużego Lotka ) więcej na gg 26686496 pomożesz ???!
Odeszli od kompa.
z małpy wynika ,ze podobne zestawienia liczbowe były wieki temu prawda czy fałsz?
Witam, mam pyt. w sprawie Lotto ( Dużego Lotka ) więcej na gg 26686496 pomożesz ??
Ulala.
W Twoim profilu już wiosna.
W Twoim profilu już wiosna.
a oc chodzi z tym lotto ...rybson90
832709 Zelus
wierzyć
jeśli człowiek, jako typowane od jakiegoś czasu wpisuje te same liczby - to jest to raczej grana "stałka" - "przestraszył" się i dlatego zaprzeczał... Później , że - to przecież nie jest aż taki MAX żeby trzeba lecieć w zaparte
wierzyć
jeśli człowiek, jako typowane od jakiegoś czasu wpisuje te same liczby - to jest to raczej grana "stałka" - "przestraszył" się i dlatego zaprzeczał... Później , że - to przecież nie jest aż taki MAX żeby trzeba lecieć w zaparte
jeśli z domysłów - zastanówmy się ...
w dział /typowania wpisujesz stałki i
twierdzisz - że nagimnastykowałaś się umysłowo nad wymyśleniem ?
i ich nie wysyłasz ?
a przestraszył, bo może pomyślał o plusie - Tobie się rodzina nie powiększała, jak usłyszeli kiedy trafiłaś coś podobnego ? nie było żeś milionerka ?
Kaska...
a jeśli przegapiłem - idę dociekać
w dział /typowania wpisujesz stałki i
twierdzisz - że nagimnastykowałaś się umysłowo nad wymyśleniem ?
i ich nie wysyłasz ?
a przestraszył, bo może pomyślał o plusie - Tobie się rodzina nie powiększała, jak usłyszeli kiedy trafiłaś coś podobnego ? nie było żeś milionerka ?
Kaska...
a jeśli przegapiłem - idę dociekać