Wpisy 830 754 – 830 853
15 marca 2012 21:08 → 15 marca 2012 21:23, 100 wpisów
ulala
a ile tam słodka bidula pogrywasz ? o ten bonus ? A co najwięcej wyszarpnęłaś ? jeśli to nie za prywatne ?
a ile tam słodka bidula pogrywasz ? o ten bonus ? A co najwięcej wyszarpnęłaś ? jeśli to nie za prywatne ?
gruda...
grudniowa...ja z tymi zupkami nie chce mieć nic wspólnego tak się przytrułem ze juz zaświaty widziałem
Profesor ja nie tknę krokieta - też sie kiedyś zatrułam i mam uraz.
Lila....nooo!! zebyś wiedziala
Dobry wieczór.
http://zdjecia.nurka.pl/url/media2.mojageneracja.pl-oieyoowoyo-mediuml2kruk584bf17ffc6873f46834.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/media2.mojageneracja.pl-oieyoowoyo-mediuml2kruk584bf17ffc6873f46834.jpg.html
Vifon ch**** ci w du****
LIla...spoko
bronson...moj tata gotował wczoraj taki barszczyk
grudniowa
Lila...pewnie ze nie będe
Lila...krokiety z pieczarkami
profesor Vifon to taka firma co kiedyś taśmy magnetofonowe produkowali
Ja krokiety lubię
bronson
Ja krokiety tez bardzo lubie z barszczykiem...miodzio i sama robie nie ide na gotowca
grudniowa....zaraz kurier wleci to podaj mu mięcho dla mnie,ale młode musi być
ulala...jadłem obojerna zupa jarzyna , fasolowa itp nic nie umarłem i juz ide
Lila...juz dwwno badziwia nie kupuję
bronason aale zupki knorr są
Lila a mam lepszy pomysł może tak :
My usiądziemy nad kuponami z butelką wina, wymyślimy liczby a BRONSON i ULALA coś na ruszt nam zrobią ?
My usiądziemy nad kuponami z butelką wina, wymyślimy liczby a BRONSON i ULALA coś na ruszt nam zrobią ?
profesor...tak bo to barszcz ukraiński wszystko w nim jest łącznie ze ziemniakami krojonymi w kostke
Lila
Ulala
Grudniowa
Ulala
Grudniowa
ulala..pewnie super
barszcz ukrainski to taki barszcz warzywny - nie ma mięso to nie lubie - wolę barszcz z uszkami z mięsem Lila a Ty ?
wiem bo skończyłem gastronomię
zakon..Ty jak zamieszasz w garze to ja nie wiem na czym to się może skończyć
ulala...jadłem mój tata go dwa razy w miesiącu gotuje
Bronson...ale patrzy z nieba na syna i sie cieszy ze nauka nie poszła w las
13max33