Wpisy 830 541 – 830 640
15 marca 2012 18:55 → 15 marca 2012 20:40, 100 wpisów
majwoj
nie jaki system ?
bo - bez urazy - ale z systemów kilka razy ludziska wycisnęli grosz...
Za Rycha jeszcze i pamiętam, jak mówił: "jedna z tych szóstek mocno grana"
w mm - prawdopodobnie - jedyne, co pomoże dooopsko uchronić , to - mocno grane nie za dużo skreśleń
nie jaki system ?
bo - bez urazy - ale z systemów kilka razy ludziska wycisnęli grosz...
Za Rycha jeszcze i pamiętam, jak mówił: "jedna z tych szóstek mocno grana"
w mm - prawdopodobnie - jedyne, co pomoże dooopsko uchronić , to - mocno grane nie za dużo skreśleń
i nie pisze o systemie na 7 czy 12 liczb ale o innych systemach
slim61
4-rke to już miałem i co następna za 40 lat
slim61
4-rke to już miałem i co następna za 40 lat
Robal_36 ty wiesz o jaki system chodzi ale czasami wychodzisz na tym jak Zabłocki na m...
Ale po co się śmiać - czytałem tu na czacie - gościa , który napisał po iluś latach grania, że - nigdy nic nie trafił
majwoj
A skąd Ty wiesz, co ja wiem - o jaki system ?
Jakikolwiek skrócony, czy jakieś te abrakadabra czary mary goldenlotto i inne wyliczanki ?
A skąd Ty wiesz, co ja wiem - o jaki system ?
Jakikolwiek skrócony, czy jakieś te abrakadabra czary mary goldenlotto i inne wyliczanki ?
wszelkiego rodzaju systemy to syf i oszustwo mój tata grał dobre pare lat w lotto,i więcej wygrał jak sam typował liczby niż jak kiedyś kupił za grubą kase i nic nie wygrał.bez obrazy.pozdrawiam
Od zawsze wokół krążyli miszcze, którzy chcieli złapać jeleni... Kiedyś, to było "prześlij kopertę i znaczek", teraz jest esemes, doładowanie, albo za trafne - odpal część z wygranej, a kiedyś ktoś wceluje - normalne, nie ma zmiłuj
lepiej ruszyć głową + troche szczęścia =
powodzenia
emilio1984
zrozummy się dobrze - mówiąc "system" - mam tu na myśli sposób rozpisania liczb i nic więcej
stąd
majwoj
- jeszcze raz - co masz na myśli pisząc do mnie, że
ja wiem o jaki system chodzi i wychodzę jak Zabłocki ?
Bo - jak wychodzę, to ja wiem - ale - o jaki system Tobie chodzi - nie wiem
zrozummy się dobrze - mówiąc "system" - mam tu na myśli sposób rozpisania liczb i nic więcej
stąd
majwoj
- jeszcze raz - co masz na myśli pisząc do mnie, że
ja wiem o jaki system chodzi i wychodzę jak Zabłocki ?
Bo - jak wychodzę, to ja wiem - ale - o jaki system Tobie chodzi - nie wiem
to już wole puścić z 5x chybiłtrafił kiedyś tak zgarłem 3/3
majwoj23
przykro mi, ale powtórzę -
830547 majwoj23 - ty wiesz o jaki system chodzi ale czasami wychodzisz na tym jak Zabłocki na m...
NIE - nie wiem, o jaki system Ci chodzi
przykro mi, ale powtórzę -
830547 majwoj23 - ty wiesz o jaki system chodzi ale czasami wychodzisz na tym jak Zabłocki na m...
NIE - nie wiem, o jaki system Ci chodzi
Panie wymowny i nie leniwy
- rozróżniam - możliwy finansowo - pełny od skróconego i widzę zalety i wady i jednego i drugiego i przed losowaniem i tym bardziej po
- rozróżniam - możliwy finansowo - pełny od skróconego i widzę zalety i wady i jednego i drugiego i przed losowaniem i tym bardziej po
Mam takie pytanko na jakiej stacji emitują na żywo wyniki lotto. ja sprawdzam na necie ale pytam z ciekawości
majwoj...kto leniwi i strata lottoo 6/6 niestety
dlaczego kto postawił tyle 100 tysiaki realu, wiecej tak jak wojewoda gdansk wygrali i poowwoo
dlaczego kto postawił tyle 100 tysiaki realu, wiecej tak jak wojewoda gdansk wygrali i poowwoo
----------
------------------------------------------------
------------------------------------------------
----------------------Idę sobie... .
teraz sam obliczę lotto ,,,a wy chyba chcecie zboczuchuu
Jak nastroje przd losowaniem? MM sprawdzę dziś a DL pójdę spać jako milioner i sprawdzę jutro
Cześć Lila
lila...dzien dobry pani..
i znikam..
jpol23....9/10bardzo dobrze nie gra w realu to znaczy lubi bieduchyy
Co myślicie na temat artykułu który pasko wrzucił na FB? o lotku i przeznaczeniu...
lila...no tak oczywiście
ja tak pintol powtórka 33
Siemanko witam grających
Lila...
krzysio...
panoramix..
panoramix..
lila....nie wiem nie wiem narazie jestem pustooo w głowie ...pierwszy miejsce teraz 17 i isc do przodu +3=
i co tak cich jestescie
profesor...
Lila...no chyba tak
ale powaga mało tu nas jak na tą pore
Lila...
Lila..spoko głębokosć peryskopawa
bronson
lila...zobacz foto bronson...
Lila..
panoramix....co masz z tymi łapkami czy jedna czy dwie czy osiem ?? Coś nie tak?
pijemy
w zasadzie to wydawać by sie mogło,ze nawet nogi sa zbedne skoro na bok idą
dziś siada --8,31,49,57--