Wpisy 829 867 – 829 966
15 marca 2012 12:46 → 15 marca 2012 13:34, 100 wpisów
http://www.youtube.com/watch?v=6PKQE8FM2Uw&list=PL6538D26AEB4EB397&feature=mh_lolz
jaro, masz coś wesołego
jaro, masz coś wesołego
żelka bo te co palą nie mają problemu z piciem kawy ze śmietaną,,,,,,,,,,,,,,,,udowodnione naukowo
jaroo...masz za gruba rura...kobita boli tyłeczka i pintol uciekam...
13max ...teraz nie typuje
13max ...teraz nie typuje
13max...ja tak 80 i poowoo
i śmietany nawet nie pijesz noto umnie masz -50 pożądna babka to pije kawe,śmietanką,,,żelka ty jesteś zboczona wierze ci masz ochote ale nie masz nic pod rękom,,przyjeżdzaj domnie
13max...obliczone 10 los....pewniaki to 12 ...jak chcesz bierz albo nie
uciekam...
max...ta parka wpadnie napewno...tylko czy teraz tego nie wiem
Krzysiu
Krzysiu
spadam do wieczorka tylko śię śmiejesz a już wykonczyłaś wszystkie zabawki które ci kupiłem pod choinke,,daj odpoczać zaśilaczowi bo nie wyrobi i nie przerobieciebie żelko
wałek aż takie zapotrzebowanie masz oki wpadaj ja mam rurke calówke metr długażelko
jaroo...kup silnik elektryczny zboczuchuu tyłeczka
jarooo...no gdzie pekła..czyli skóra
jarooo...miałeś twarda rura...nie spałeś w nocy
wkoncu matka polka jesteś głeboka jak moja studnia,,maetr to mało dla ciebie,,,,,dobra spadam marzenia śię spełniają czasem,,,,ale ci powiem jedno jesteś tak samo zboczona jak ja i jesteś materialistką jak ja,,,,nadalibyśmy się bzykalibyśmy się jak królikihej
Jaro ja jestem jak nowy model mercedesa.. każdy może popatrzeć ale nie każdy może go mieć
pojeżdze na tym mercedeśie i zobacze ile wyciągasz na budziku,,,i kto wie może dadzą mi na raty
Sex tanio! Oddam się w dobre ręce
Witam serdecznie Max. Nie piję do soboty
Może sklepiemy coś na DL ?
4,7,9,12,15,18,30,38,39,71i uciekam tymczasem
Mam dwie 10-teczki na 14:00 niewiele różniące się od zatypowanej tutaj. Ostatnio taka kombinacja wyszła mi na dobre
pewniak para liczb 44,55
Yyy oszczędzam się bo event w sobote w lolku
Witam wszystkich
jestem już
Lilcia
torsan-mistrza macie