Wpisy 828 915 – 829 014
15 marca 2012 00:46 → 15 marca 2012 01:22, 100 wpisów
jaroooo...widze ty nie pijesz to
nic nie ptrzewróciłeś w rowie
nic nie ptrzewróciłeś w rowie
emilio... facet czy... kobieta
rura
znikam ..i ide tam..
ok.wole to
ja jak popiłem pierwszy raz to wyrywałem znaki drogowe i na złomżeby miec na granie
jarooo....ja wiem ja wiem ze ty masz krzywo rura zle ubrałeś majtki
cal ma 2.78cm tak jakoś przybliżeniu a ja mam 7 cali to nie możesz mnie zaliczać do krzysio rurki
krzysiek nie denerwój się facet prawdziwy to ma krzywą rure wkoncu od małego ćwiczy rure
żelka ty masz żaby coś nie ja,,twoja ksywa zaczyna się na ż,,i żaba też zbieg okolicznośći
jarooo...chcesz zamówić na allegro guma pipkowa niz nie potrzebne człowiek samicai juz ide
guma... piiipkooowa
krzysiek zamów mi możesz podej swoje konto wrazie zwrotu śćiągną z rurki
Żelka nie od dziś
majorka.. Ciekawe czy on ma taką rurę jak podaje podobno jak krow muczy do nie daje mleka
Żelka, a przysłowie mówi, że mały.. może więcej
zelak ...brylant ...to osobiście Ci przywiozę a teraz proszę ....masz wiadomość na fb
żelka podej imeila co ci wyśle zenka w krawacie może być,,troche nabok leci,ale stoi cały dzień,,to nie to co krzyskowi rurka niegra czasami mi zawsze o każdej porże dnia
majorka może wiecej a co to za ptak który dziubie i dziubie i nic z tego,,,moj ptaszyna dziubie i wchodzi tam gdzie frajda kazda ma,,jocia a ty wogóle masz orgazm jak twój małego ma
aaaaaaaaaa sprawdzam wyniki a tam 14!!!!!!!!! pisałem że PEWNIAK!!!!!!!!!!!!!!!
rurka wychodz wszyśćy wiemy już że masz małegobiedaku biedaku ,,ale wiesz co mam dla ciebie rozwiązanie podobno japonki są płytki nieraz wystarcza palec u nogi
torsan
torsan gratki pewniaka moje ostatnio się buntują
jocia bez obrazy twój pracowity facet jest daleko mu do ideału,,ale oki wkoncu po co ma się tych sąśiadów życzliwych zawsze możesz liczyć namnie
żelka jeszcze nie umieram przestan wypij za swoje zdrowie bo mojego szkoda
MISTRZEM POLSKI JEST SANOK,SANOK NAJLEPSZY JEST,SANOK TRZEBA SZANOWAĆ,SANOK STS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żelka
torsam co taki szczesliwy jesteś dało ci się pobić 13cm ,,no widzisz dla chcącego nic trudnego twoja ci pomogła wtym
Jaro a powiedz mi jedno.. Skoro martwi się nie żywią to po co żywi się martwią??
SIAAAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAALALALALALALALAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Żelka max
kosmaty
jaka ruro krzysiek jest rura,,mnie możesz nazywać rureczka jak się wyglazuje to się świeci