Wpisy 828 666 – 828 765
14 marca 2012 22:42 → 14 marca 2012 23:26, 100 wpisów
Lila...
Lipa
ale moje 14 weszło
ale moje 14 weszło
jak u Was wyniki?
u mnie same 2/5
Ja lipa 3/10
Dobra to ja spadam robić skrzydełka w Cocacoli bo sa zajebiste
zakon...dobranoc
Puszczę się na 14 to dam znać! ale mówiłem, że 14 wejdzie
Dobry wieczór.Mój bilans wieczorny 0/8.Totalna klapaI jeszcze za plusa głupia dopłaciłam
krys....myśleliśmy dzisiaj na dwie bańki i co?? I gorzej jak ja sama
Dobrej nocy wszystkim i tak się będę puszczał
chelsea 4-1
Lila
Niby tak, ale i tak to nic nie daje, na 14 widze 6 i 11 bo jak nie to tedy trzeba wyciągnąc z tego bębna
Niby tak, ale i tak to nic nie daje, na 14 widze 6 i 11 bo jak nie to tedy trzeba wyciągnąc z tego bębna
mrówka...
deki...dobranoc
Lila
Haha, to by nie starczylo miejsca na wylysowanie tego , zaliczyli by wszystkie w bębnie tez
Haha, to by nie starczylo miejsca na wylysowanie tego , zaliczyli by wszystkie w bębnie tez
uciekamdobranoc wszystkim do jutra
krys...dobranoc
Lila...
profesor
mimiczny26...
krys...czasami jest kilka dni dobrze a potem siadają liczby z kosmosu chyba
Bonus Multi Multi: 340 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane jokera
Dopisano wygrane kaskada
Lila
A jak , mam pytanie wiesz moze czy mozna w nicku zmienić coś, probowalem ale nie dalo rady....
A jak , mam pytanie wiesz moze czy mozna w nicku zmienić coś, probowalem ale nie dalo rady....
Lila
No robiem tak, ale jak chcialem coś zmienic to odrazu wyrzucalo mnie do strony gł...
No robiem tak, ale jak chcialem coś zmienic to odrazu wyrzucalo mnie do strony gł...
krys...jak wciśniesz zarządzaj swoim profilem i zmienisz to co do zmiany jest to klikasz zapisz czy co tam jest.Potem pokaże się że zmiany zostały zapisane i odśwież stronę
Można zmienić inne informacje, jak np. podać imię czy wiek. Ty również widzę podałeś coś w dodatkowym polu 2 godziny temu.
kry ....tez nie mozesz zmienic na duze K nicki ....tylko pasko pomoze
Lila
Jakoś wole duze, przy zakladaniu konta robilem duze ale tak wyszlo ;/, byłoby tak bardziej estetycznie
Jakoś wole duze, przy zakladaniu konta robilem duze ale tak wyszlo ;/, byłoby tak bardziej estetycznie
krys...wiemy o kogo chodzi,na bank jesteś tylko jeden chyba że,pojawi się krys2
dobra i juz albo do kitchen
Lila
Dokładnie, nie ma co zalowac, tylko kto jutro pojdzi wyslac kupony
Dokładnie, nie ma co zalowac, tylko kto jutro pojdzi wyslac kupony
krzysio...widzisz....Twój kolega max ma focha Nie ustosunkował się stosunkowo do stosunku chyba
lila...czytam gazecie superexpres
lila...13max