Wpisy 827 732 – 827 831
14 marca 2012 15:49 → 14 marca 2012 17:10, 100 wpisów
Lila nie spał nie jadz tylko szukał 13 godzin
Ok ja też stosunkowo spadam bede później
klaudiss , Majorka
Ok ja też stosunkowo spadam bede później
klaudiss , Majorka
lila aaaaaa widzisz a ja już zanykam kompa i spadam do domku ja już po pracy
ziewam i juz
Oooo...Żelka i Żeluś....jak ładnie
Ej! W 2007 roku jak zakładałem tu konto to nie można było dać polskich litere, np "Ż"
Ej! W 2007 roku jak zakładałem tu konto to nie można było dać polskich litere, np "Ż"
Ludzie jeżeli to jest chat o lotto to gadajmy o tym a nie o jakiś ***ołach że gdzieś tam pada lub nie było ;ż;ja pamiętam czasy kiedy nie było kompa i poco komu taka gatka.Jak chcecie pogadać z panienkami to nie tu.Na jakiś chat towarzyski gdzie można pogadać o dupie marynie itd.Ktoś sie pytał o multi multi z plusem i został olany.To jest wporządku.
To mój dziadek o tym wie kosmaty, bardzo mi miłe że ktoś czyta i te 91 osób z szacunkiem dla nich śledzących chat.
13,25,28,37,38,41,40,56,59,64,68,60,62,66,68,72,76,78,camilex masz
Ja jem kanapki i mapy oglądam
No może być ale bez obstawy pozostałych nie ma szans powinno się grać na trzy opcje a ja nie mam tyle kasy.
Camilex - ...my tu juz jestesmy kilka lat a Ty niecały tydzień i bojkotujesz...Jest tu grono osób które tworzą "rodzinę" i nie zaburzaj tego. Tu sie pisze o wszystkim. A na forum masz pełno tematów do czytania o Lotto
Ale niech zrozumie bo on pisał o mnie....
Camilex ja od dwoch lat byłem tu sporadzycznie, ostatnio znów się wciągnąłem...mam tylko 2500 tysiaca wpisów od 2007 roku a niektorzy sa rok i mają 100 tysiecy. Także nie dawaj mi do zrozumienia że ja tu nei pisze o sprawach związanych z lotto. Akurat miałeś szczescie i trafiłeś oki, tyle.
Camilex- witamy na multipasko
Camilex ja od dwoch lat byłem tu sporadzycznie, ostatnio znów się wciągnąłem...mam tylko 2500 tysiaca wpisów od 2007 roku a niektorzy sa rok i mają 100 tysiecy. Także nie dawaj mi do zrozumienia że ja tu nei pisze o sprawach związanych z lotto. Akurat miałeś szczescie i trafiłeś oki, tyle.
Camilex- witamy na multipasko
camilex równiez dołanczam do zelusa witamy
ps. lepiej sie rozmawia z kims kto sie przedstawi
ps. lepiej sie rozmawia z kims kto sie przedstawi
No to żle muwisz bo ja tu też byłem ale ze względow zdrowotnych musiałem zaprzestać i admin mnie usuną bo nie było żadnych wpisow z mojej strony ja tu nic nie burzę tylko chcę się coś dowiedzieć zgodnie z przeznaczeniem tego LOTTO CHAT OK.
ja już normalnie nie mam pomysłu na liczby, zrobię powtórkę z 14 - 6, 11, 58, 62
7,14
ja dzisiaj typowałam takie na 14stą - 3,6,8,11,62,51,58,43 i chyba wpadną na wieczór.. co myślicie??
żelka
toja, mam w profilu ale myslenie sie skończyło, umysł rano najlepszy
toja, mam w profilu ale myslenie sie skończyło, umysł rano najlepszy
Nic podobnego Tobie nie zarzucam daleki byłbym od takiego osądu.To Ty posądzasz mnie o burzenie czegoś czego nie rozumię.Dla Toja niczego tylko ktoś się pytał o plusa i to tyle aż tyle.