Wpisy 82 699 – 82 798
11 grudnia 2009 19:20 → 11 grudnia 2009 23:58, 100 wpisów
Wiesz lila:),ze mną Pudzianowski miałby trochę kłopotów,natomiast uważam,że Nejmana rozniesie.
Chociaż zależy,może ćwiczy od rana do wieczora to coś pokaże,właściwie nie znam gościa.Pudzianowi też może np w kręgosłupie coś chrupnąć,podobno kręgosłup to jego słaby punkt.
Chociaż zależy,może ćwiczy od rana do wieczora to coś pokaże,właściwie nie znam gościa.Pudzianowi też może np w kręgosłupie coś chrupnąć,podobno kręgosłup to jego słaby punkt.
dzikus-prawdopodobnie będzie więcej teatru jak to wszystko warte.Sprawa rozbija się o kasę.
kamieliowa77 - Damo.
Tylko ciekawe komu, bo wiele osób grało od tak sobie w TM a teraz wzrosła im cena za zakład i muszą iść do kolektury.
Mam tylko nadzieję, ze ktoś wpadnie an to jak to obejść.
Pozdrawiam.
Tylko ciekawe komu, bo wiele osób grało od tak sobie w TM a teraz wzrosła im cena za zakład i muszą iść do kolektury.
Mam tylko nadzieję, ze ktoś wpadnie an to jak to obejść.
Pozdrawiam.
Cześć wszystkim, rzadko się wypowiadam ale dziś po prostu muszę...
Zacznę od udzielającego się finansisty z zabawnym adresem mailowym:)
Finansista>>> Loterie to też fundusz tylko inaczej skonstruowany:) Kilkaset tysięcy czasem kilka milionów codziennie składa się na wygraną dla jednej lub kilku osób i każdy powtarzam każdy który się składa potencjalnie może być tym szczęśliwcem... oczywiście haracz za tą możliwość zabiera Totalizator sportowy w wysokości około 50 procent wpływów...
A twoja wiara w tego typu instytucję może faktycznie doprowadzić Cię na skraj dachu wysokiego budynku.. Pamiętaj że w życiu pewna jest tylko śmierć reszta to LOS...
SirMavinis>>> Ani banki ani fundusze nie są oszustami zasady mają w miarę proste i tylko Twój własny wybór powoduje że powierzasz im pieniądze... Każda z tych instytucji może ogłosić upadłość a wtedy niezależnie ile miałeś zainwestowanych środków pozostanie Ci czekanie na sumę gwarantowaną przez Nasz Piękny Kraj która niestety nie jest wysoka... i dotyczy tylko banków
Z punktu widzenia matematyki nie istnieje coś takiego jak pewniak w grach losowych... a wytypowanie jakiejkolwiek dowolnej liczby daje 25% szans na trafienie stąd trochę codziennie się ich trafia w bilansie...
Zacznę od udzielającego się finansisty z zabawnym adresem mailowym:)
Finansista>>> Loterie to też fundusz tylko inaczej skonstruowany:) Kilkaset tysięcy czasem kilka milionów codziennie składa się na wygraną dla jednej lub kilku osób i każdy powtarzam każdy który się składa potencjalnie może być tym szczęśliwcem... oczywiście haracz za tą możliwość zabiera Totalizator sportowy w wysokości około 50 procent wpływów...
A twoja wiara w tego typu instytucję może faktycznie doprowadzić Cię na skraj dachu wysokiego budynku.. Pamiętaj że w życiu pewna jest tylko śmierć reszta to LOS...
SirMavinis>>> Ani banki ani fundusze nie są oszustami zasady mają w miarę proste i tylko Twój własny wybór powoduje że powierzasz im pieniądze... Każda z tych instytucji może ogłosić upadłość a wtedy niezależnie ile miałeś zainwestowanych środków pozostanie Ci czekanie na sumę gwarantowaną przez Nasz Piękny Kraj która niestety nie jest wysoka... i dotyczy tylko banków
Z punktu widzenia matematyki nie istnieje coś takiego jak pewniak w grach losowych... a wytypowanie jakiejkolwiek dowolnej liczby daje 25% szans na trafienie stąd trochę codziennie się ich trafia w bilansie...
jesteś g jak gej,teraz rozumię dlaczego lubisz miłość,ale nie za długo,ok wszystko rozumię
SirMavins Lancelot's
Takie tylko luźne myśli !
Pożyjemy zobaczymy :)
Mnie to osobiście nie dotyczy.
pozd
Takie tylko luźne myśli !
Pożyjemy zobaczymy :)
Mnie to osobiście nie dotyczy.
pozd
czy w związku z tą walką pudzian,nejman to lotto jest dzisiaj o 22;00 czy jest planowo czy po walce dopiero????
auto,jak wszystko wiesz to podaj mi dziesiątkę na jutro na czternastą
lila oby było o 22:00:)
Lila> ofiarę sobie znalazłaś:) Chłopak ma swoje marzenia pozostaw mu je:)
Maciekmaniak>>> a Ty to przyzwoitka hehe :)
pozd
pozd
kameliowa77-przyzwoitka musi być,tak jak za starych dobrych czasów,albo tak jak po dziś dzień u arabów:))
Maćkumaniaku.
banki i inne podobne instytucje to OSZUŚCI, bez dwóch zdań.
banki i inne podobne instytucje to OSZUŚCI, bez dwóch zdań.
Drodi finansisto, wypisujusz tutaj banały. Nie licząc ostatniego kryzysu to każdy głupi mógł zarobić niezłą kasę w funduszach inwestycyjnych. Ja też dużo w ten sposób zyskałem, i nadal zyskuję. Chciałbym Ci tylko przypomnieś, że ten portal ma służyć ludziom, którzy z grania na liczby zrobili swoje mniejsze lub większe hobby, więc jeżeli nie masz nic naprawdę sensownego w tym temacie do dodania to swoje głodne kawałki możesz sobie darować. Z serdecznymi pozdrowienieniami,
Sławiący pokój, Sławek.
Sławiący pokój, Sławek.
niepotrafiękochaćniepotrafięnienawidziećniepotrafięmilczećniepotrafiękrzyczećniepotrafiębyćsobąniepotrafięinnymbyćniepotrafięumrzećniepotrafiężyć
dzikus >>> a Tobie co się przytrafiło ?
Drodi finansisto, miałobyć drogi, ale jak wyszło tak wyszło. Przynajmniej można się pośmiać z literówek.
niepotrafiękochaćniepotrafięnienawidziećnie potrafięmilczeć
niepotrafiękrzyczećniepotrafiębyćsobąniepotrafięinnymbyć
niepotrafięumrzećniepotrafiężyć
niepotrafiękrzyczećniepotrafiębyćsobąniepotrafięinnymbyć
niepotrafięumrzećniepotrafiężyć
Dziku>>> albo bierzesz Nas na litość albo jesteś nieudacznikiem:):) Albo co jest najbardziej prawdopodobne wyluzowałeś się kilkoma drinkami;)
Maciekmaniak-biere Was na litość ponieważ jestem nieudacznikiem-drinków nie pijam.
Dzikus>> ;)) Ale w ogóle nie pijesz czy tylko drinków:)
dzikus jest dziki, dzikus jest zły. dzikus ma bardzo ostre kły. Gdy napotkasz na czacie dzika, wnet gdzie kolwiek szybko umykaj.
Maciekmaniak-oczywiście,że piję,ale drinków staram się nie pić,no chyba,że się pierwszy obudzę to wtedy zlewam sobie drina ze wszystkich kieliszków ze stołu ;)
Ale mam postanowienie-od Nowego Roku nie piję i nie gram,bo inaczej zejdę....na Amen.
Ale mam postanowienie-od Nowego Roku nie piję i nie gram,bo inaczej zejdę....na Amen.
kiero-dzikus to potulne zwierzę,nie lubi tylko jak ktoś wyskakuje na nie z ryjem
Taa, postanowienia Nowo Roczne są dobre. Mnie tak już pare dekad już leci jak sobie obiecuję, że będę lepszy.
lila >>> jak coś to ja tam już jestem :)
pozd
pozd
Witam wszystkich.Może dziś będzie ten dzień.Z moich obserwacji zauważyłem, że wyniki multi wracają do normy.
dzikus >>> ?
;)
no,wczoraj byłaś na jakimś czacie koło Wrocławia,a dzisiaj gdzie jesteś?
KOCHAM CIĘ,KOCHAM CIĘ,KOCHAM CIĘ POLSKO.....
tutajwszyscykradnąapolskatojednowielkiebagno
tutajwszyscykradnąapolskatojednowielkiebagno
1). www.lotto-centrum.com >>>kumulacje po 100 000 000 w Europie i w USA.
2). Koszalin. Zagrał za 12 pln /chybił-trafił/ i wygrał 2 000 000pln. >>> www.gk24.pl
2). Koszalin. Zagrał za 12 pln /chybił-trafił/ i wygrał 2 000 000pln. >>> www.gk24.pl
"koło Wrocławia"
hehehe Ty to masz poczucie humoru,bez kitu.
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=pzYOGAQHIAk
hehehe Ty to masz poczucie humoru,bez kitu.
pozd
http://www.youtube.com/watch?v=pzYOGAQHIAk
Dzikus>>> nie mieszaj Naszego pięknego kraju do brudnych spraw ludzi którzy żądzą...
dzikus>>> i co znalazłeś ? ;P
obejrzałem kameliowa77,czy Ty lubisz kłaść się na torach???
czy to Ty jesteś tym blond aniołem na końcu???
Kocham anioły.
czy to Ty jesteś tym blond aniołem na końcu???
Kocham anioły.
MM na 22 :)
3,13,33,77
1,13,31,33
2,11,15,66
2,5,15,17
6,12,21,25,65
3,13,33,77
1,13,31,33
2,11,15,66
2,5,15,17
6,12,21,25,65
-------------------------
1,13,19,3,42.///Totomix
1,13,19,3,42.///Totomix
dzikus >>> aniołem ? może i tak ;P,tyle,że nie blond :D
pozd
pozd
1,38,40
78,80
44,78,80
5,12,78
38,40
27,38,40
38,40,78,80
To jest ściepa na literka dla dzikusa :D
78,80
44,78,80
5,12,78
38,40
27,38,40
38,40,78,80
To jest ściepa na literka dla dzikusa :D
nie przejmuj się kameliowa77,wystarczy,że ja jestem aniołem w wilczej skórze,poza tym potrafię gwałcić wzrokiem,hahaha,ale dzisiaj mam jazdę hahaha:)
dzikus>>> dlatego też uciekam !!!
Abyś mnie nie znalazł wzrokiem ;P
http://www.youtube.com/watch?v=cAYRAabJqqw
dobranoc
Abyś mnie nie znalazł wzrokiem ;P
http://www.youtube.com/watch?v=cAYRAabJqqw
dobranoc
do kiero - ja tutaj jestem tylko po to, żeby dawac proste dane i pokazywac jakie sa szanse. Mam wiele osób które dziękuja mi za to że przynajmniej zaczęli sie zastanawiac czy warto przepuszczac pieniądze w grach losowych. I naprawdę niewktórzy tutaj mamia się łudza i za kazdym razem wpadaja w spirale że nie dzis to jutro .. itd. Bardzo duzo ludzi uczyniło to sensem swojego życia i sie wewnetrznie niszczą mając ciągle nadzieje że jutro...
Witam u mnie dzis na 10 kuponow najblizej mialem z 4 liczb padly 3 szkoda ze nie dalem na trzy ... pazernosc u mnie sie odezwala i mam teraz fige... pozdrawiam
Łał, jakie górnolotne słowa. Jestem tu tylko po to, albo po tam to. Ogłoś się jeszcze Mesjaszem i zacznij nawracać ludzi na dobrą nowinę. Może kogoś na to złapiesz, ale ja dziękuję.
finansistaaaa>>> tak tylko krótko:
ten temat był już tutaj przerabiany!
Naprawdę !!!
pozd
ten temat był już tutaj przerabiany!
Naprawdę !!!
pozd
powiedz tutaj wszystkim finansista,dlaczego postanowiłeś pomagać ludziom i za co CI wszyscy ludzie dziękują???
powiedz też dlaczego kupiłeś tę zdrapkę w którą zgarnąłeś 30000???
sam widzisz,że gdyby nie totalizator to mógłbyś teraz inwestować dwa złote w wózek przy hipermarkecie.
powiedz też dlaczego kupiłeś tę zdrapkę w którą zgarnąłeś 30000???
sam widzisz,że gdyby nie totalizator to mógłbyś teraz inwestować dwa złote w wózek przy hipermarkecie.
Do dzikusa ludzie mi dziękują, że zaczynają myśleć, że podejmują refleksje. zdrapki nie kupiłem. Jak juz pisałem kiedys grałem i przegrywałem tygodniowo 200-400 zł. Nic z tego nie miałem kupe kuponów skreslania i rozczarowania. Jak z tym skończyłem szedłem do sklepu i zobaczyłem zdrapke leżała na ulicy. Podniosłem bo była nienaruszona. Okazało się, żę jest wygrana 1 zł. więc wymianiłem na nową i znów 1 zł i znów wymianiłem a tam właśnie było 30 tysiaków :):) I nie TS zmienił moje lokowanie nadwyżek finansowych z mojej ciężkiej pracy ale na trzy miesiące przed wygraniem tej kwoty, zacząłem małymi sumami budować swoją niezależność finansową. Jeszcze tak z 7 lat i przestanę odkładać. pieniądze, mam nadzieje, będą mi się pomnażały a ja przejdę w wieku 50 lat na emeryture - wy bedziecie rypać dniówki albo nocki, ganiać do roboty może nawet do 70 roku życia, bo rząd szykuje reformę emerytalną. Miłej pracy życzę :):):)
Finansista Ty jesteś lepszy niż ANDERSEN z tymi bajkami ...
Ps. Znasz bajkę o TYM i TUMIE?
Ps. Znasz bajkę o TYM i TUMIE?
a znasz bajkę o jabłonce? pozyjemy zobaczymy, az miło bedzie popatrzec na was lecących do roboty bo jeszcze tylko 20 lat charówy i wolne a ja bede rozkoszował sie wolnością, odpoczynkiem wyjazdami. Jak mi sie znudzi za granica znów wrócę do kraju popatrzec na was lecacych do roboty miłej pracy myslcie juz dzis dobrze radzę. dzisiaj uwazacie mnie za oszołoma w przyszłości bedziecie dalej latać do roboty jak oszołomy.
a ja nie znam tej bajki...o czym jest bajka o Tym i Tumie hm?znam Andersena basnie ale o tej nie słyszałam
Hej czrnulko :)
Finansisto tylko nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przje,,,,bie
Finansisto tylko nie oglądaj się za siebie bo Ci z przodu ktoś przje,,,,bie
Witaj czarodziejko-nie chcialabys wiedziec:)
Dlaczego nie bawisz sie znami w parkowanie coooo?
Dlaczego nie bawisz sie znami w parkowanie coooo?
Tak masz rację Czrnulko niech śni a my do roboty :)
Czarodziejko nie opowiem Ci tej bajki bo się żle kończy :) Pozdrawiam ....
Czarodziejko nie opowiem Ci tej bajki bo się żle kończy :) Pozdrawiam ....
wiec ta bajka to chyba inna bajka:)
a nie typuje parek na forum hmm jakos tak zrobiłam sobie urlop:)
a nie typuje parek na forum hmm jakos tak zrobiłam sobie urlop:)
Taktak
Bo do roboty to cham i traktor :)i finansista od dzisiaj
Czrnulko ja jestem Twoją miłlościa :)
Bo do roboty to cham i traktor :)i finansista od dzisiaj
Czrnulko ja jestem Twoją miłlościa :)
tzn zroiłam sobie urlop od parek...ale od stycznia zabiorą ponoć kulki u buka chyba,że rząd sie zlituje i zostawi kulki u buka