Wpisy 826 343 – 826 442
14 marca 2012 00:46 → 14 marca 2012 01:38, 100 wpisów
no to miałaś ostatnią szanse,niestety masz tylko dwa złote żelkabez obrazy moja laska jest bladynką i ma wzrostu 180 i jest cudna jak chcesz to ci w profil wkleje zdjecie,,,ja was wszystkich wkrecam z tym zboczeniem,,żelka powodzenia z max,,,,,lubie poważne porozmawiać i na temat kasy,,,,pozdrawiam was wszystkich hej
Krys troszkę Twoich i troszkę Lili i bilans całkiem niezły bo zrobiłem mały mix, wyszło 5/5
4/5
3/5
4/6
3/6
4/5
3/5
4/6
3/6
Przepraszam, że zerżnąłem tak te numery i dziękuję!
jarooo....masz siostra blond laska w domu..
a ) oglodasz www zboczuchu
b ) zaglądasz w łazience naga siostra
c ) czy nic ,,,
odpowiedz i powwoo
a ) oglodasz www zboczuchu
b ) zaglądasz w łazience naga siostra
c ) czy nic ,,,
odpowiedz i powwoo
powaga jutro typuje liczby 1.3.11.13.22.24 rozpisane na 6 piątek stawka raz dwa,,,wskoczą
Oczywiście, wręcz bym powiedział, że mi to życie uratowało ponieważ mam mały deficyt. Jak byś widział dziś moją euforię po sprawdzeniu to ośmielił byś powiedzieć, że mam nierówno pod sufitem
krzysiek no mam dwie siostry blodynki,,,ale swoją też mam bląd i jest laską moją
Wpadłem do pokoju w ten sposób krzycząc "Like a Boss"
Kryś a Ty ścisła analiza czy bardziej intuicja zwana analizą przy typowaniu? Pytam ponieważ jak już wiesz jestem nowy w przygodzie z MM i CHYBA tu ta "analiza" sprawdza się bardziej niż w DL
ja miałem pare powyżej 2000tysiecy nie dawno miałem 7/9na stawce 2 dwa razy wklejałem na profilu co to za wygrane do kitu powyżej 100,000tysiecy to jest wygrana na taką czekam pozdrawiam i uciekam lulu dobranoc słodkich kolorowych dla pań dla panów po kolejce dobrej wódki żeby nie spali tylko kuli żelazo
TatraMocna - Analiza i intuicja heh No tak, w duzym więcej trzeba więcej pomyslec i wogle, to zależy.... Rozumiem, że teraz juz się wciągasz i stały gracz MM ??
Jaro ofc jak kraść to miliony ale my tu tylko się bawimy i cieszymy. Znam osobiście 6tkowiczkę z DL
Tak! Ja jako humanistyczny umysł (co za ***oła) chce poznać schemat analizy, jak dobierać parki etc...więc staram się przyswoić jak najwiecej info
oj chyba już się opiłem
tatraMocna świete słowa,,żelka dziekimax nanich to miliony nie powogą trzeba mieć farta,,grałem i gram grubo,,ale przeliczająć to przez 2mieśiące wydałem 10,000to za bardzo niema co zwiekszać stawki bo się liczy tylko wygrana główna 10/10 reszta to do kosza nie pomijająć 9/9,,,8/8,,,pozdrawiam teraz uciekam
Żeli why? No Krys tak gram ale wiesz, tu nie tyle co wygrana co satysfakcja, że samemu trzaskam system... Ale skłamię jak nie powiem, że nie będę spisywał
bardzo dobre oby parka 10 i 33 sprawdz wyniki ....ja juz nie gram
Dobra lecę do nocnego po bro, wracam za 20 min mam nadzieję, że będzie tu ktoś jeszcze
zelka ...podpatruj w profilach kto co gra ....krzysio jest dobry typer ..lila ...wybieraj pewniaczki i wysyłaj ...ja Ci tez moge pare sztuk podesłać ...moich ulubionych
Żelka ...tylko że ja gram 3/3 za 250 ...do 500 zł te same liczby ...i nie powiem ale luty był wysmienity
TatraMocna - Mowisz, ze musiz opic wygraną To piwko bys postawil chociaz a nie
13max....kiedy miesiąc temu miałem bardzo dobrze trafiam w profilku i juz upadłość ...teraz twoja wina za duzo opowiadasz zboczuchuu
Max ja bym się bała tyle kasy wydać na losy ale Tobie gratuluję wygranych
krzysiu ,,,ja nic nie opowiadam ...zawsze podpatruję co mistrzu typuje
Żelka ...i tu jest problem ....taki że Ty nie wierzysz ....a ja tak wierzę ...że wejdzie i dlatego gram grubo ...TS ma słaba przebitkę na 3/3 ....w Totomix jak jeszcze można było obstawić kulki mm to była gra i kasa
zelka.....jeszcze myśle przy kompie...spać dopiero do o 2 godz
13max....spać z kobitem
a) jedno łózko z razem
b) osobno 2 łózko
c) albo pintol na podłodze jak pies
odpowiedzi poowwoo
a) jedno łózko z razem
b) osobno 2 łózko
c) albo pintol na podłodze jak pies
odpowiedzi poowwoo
Żelcu ...smacznego ....przeglądam ...przeglądam ...i szukam nadal
Max dać ci link do jej profilu ja już ja godzine temu znalazłam
13max...
gruda...
Nie moge zansnąc przez Maxa gadam ci uważaj on czaruje kobita na miła gadka a w środku cham i ci agle www zboczuch ogląda twarde rurki beee
Ciiicho Max, pamietam jak mnie na początku przywitałes , cięty jezyk masz -a le może to i dobrze
grudniowa nie mówi to tylko Komor wie tajemnica państwowa
grudniowa nie mówi to tylko Komor wie tajemnica państwowa
Max , oglądam i sie nie wstydze . każdy zdrowy człowiek to ogląda , ale uprawiam tez sex w przeciwieństwie do ciebie
gruda ...przywiałem Cię tak ...bo klonów jest dużo ....a Ty przypominałaś jednego z nich swoją wypowiedzią itd ....
Tylko sie max nie obrażaj , lubie rurki tak jak ty lubisz cycki to chyba naturalne ?
to nie smutaj Max odpowiedni może da sie go wychowac , ale wątpię
13max...pokazać dziewczyny moja rura foto i wyslę twój email
a) dam 100 procet
b) nie dam
c) nie wiem , nie jestem powazny
odpowiedzi poowwoo
a) dam 100 procet
b) nie dam
c) nie wiem , nie jestem powazny
odpowiedzi poowwoo
krzysio ty dobry jestes z tymi pytankami
majorka...